kako mi je ljubav pukla zbog jednih gaća

Umirem :D :D :D brate, zašto bi uopšte pomislio da je ženska slučajno zaboravila dasam obuče gaće??? Pretpostavljam da je, znajući da ubutru od tebe ide na posao, ponela čist rezervni veš, a te ostavila da ih metneš u mašinu. Na 90°. Ili prvo otkuvaj u loncu. Ali tako trošiš više struje. Da znaš.

Глупости, оставила му је гаће знајући да овај воли да њушка женски доњи веш, прљав наравно. А ти му препоручујеш веш машине и откувавање.. :roll:

Imam rešenje, neka ti devojka da spisak prisutnih na tom sastanku i njihove telefone sa datumom novog sastanka. Scenario je sledeći:

Kad počne sastanak zovi jednog po jednog i pre nego im saopštiš da su zaboravili gaće traži da uključe spikerfon ili možda sve zajedno da pozoveš, nešto kao kol konferens.

Bićeš serijski osramotitelj.

- - - - - - - - - -

Umirem :D :D :D brate, zašto bi uopšte pomislio da je ženska slučajno zaboravila dasam obuče gaće??? Pretpostavljam da je, znajući da ubutru od tebe ide na posao, ponela čist rezervni veš, a te ostavila da ih metneš u mašinu. Na 90°. Ili prvo otkuvaj u loncu. Ali tako trošiš više struje. Da znaš.

Ode lastiš u tri lepe.

Posle će da joj spadaju same na tom istom sastanku, sve gaf do gafa.

veza mi je pred krahom jer me cura krivi da sam joj zagorčao život, iako sam imao najbolje namere kad sam, kako ona tvrdi, izazvao incident.
jednog jutra otišla je od mene na posao i ja sam tek kasnije video da je zaboravila da obuče gaće. zvao sam je na telefon, ona se javila.
rekao sam joj samo ćao ljubavi zaboravila si gaće kod mene. ispostavilo se da je bila na sastanku i sučajno uključila spikerfon.
i sad sam joj ja kriv, besna je i ljuta na mene. sve činim da povratim našu ljubav, ali ne ide.
možda sam i ja malo kriv, al sam mislio da je naša ljubav veća od zaoravljenih gaća.
ima li neki način da sačuvam našu ljubav?

Tako me iznova rastuze ovakve tuzne ljubavne price..:rida:

veza mi je pred krahom jer me cura krivi da sam joj zagorčao život, iako sam imao najbolje namere kad sam, kako ona tvrdi, izazvao incident.
jednog jutra otišla je od mene na posao i ja sam tek kasnije video da je zaboravila da obuče gaće. zvao sam je na telefon, ona se javila.
rekao sam joj samo ćao ljubavi zaboravila si gaće kod mene. ispostavilo se da je bila na sastanku i sučajno uključila spikerfon.
i sad sam joj ja kriv, besna je i ljuta na mene. sve činim da povratim našu ljubav, ali ne ide.
možda sam i ja malo kriv, al sam mislio da je naša ljubav veća od zaoravljenih gaća.
ima li neki način da sačuvam našu ljubav?
Sve zavisi od toga da li joj se smeju na poslu. :)

Da hoce @marenda* da se javi pa da cujemo nastavak price:D

zapravo ga ima.
dugo mi se nije javljala i onda me je jednom pozvala telefonom dok sam bio na poslu okružen kolegama.
pitala me a je li hoćeš ti sad da uključiš spikrefon, ja joj kažem sve za tebe ljubavai i uključim.
a ona mi rekla: našla sam ti dildo na ormariću pored kreveta, a nije moj. i prekinula je vezu.
mislim da me ipak voli :heart:

Back