mr Kiza
Domaćin
- Poruka
- 3.239
44 je 44
Sumnjam da zanimaš neku od 18, realno.
Ne rece nam sta je bilo sa curom od 19 godina u koju se zaljubio i hteo da je zeni pre neka dva meseca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
44 je 44
I mene zanimaNe rece nam sta je bilo sa curom od 19 godina u koju se zaljubio i hteo da je zeni pre neka dva meseca...
ja se ne sećam kako je biti u 40im!
Pa kad ce da te sluze ako ne u cetrdesetima hahahah.Svaka čast, kad telo i energija služe, život u četrdesetima može biti fokusiran i smislen, umesto haotičan i iscrpljujući.
Boli te glava , vise nego inace. Mnogo vise , a kakav god zivot vodis pritisak ti ne gine.Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.
Says a 40 year oldЧетрдесете су нове двадесете.
Ali zato, zanima ona mene.44 je 44
Ti si u grupi 35+, i evo ga dokaz da ste teške smaračice.44 je 44
Nije sve u seksu i ludiranju. Ja ne volim žurke. Više volim, ja i ona, ili eventualno, da se družimo sa još 2-3 osobe. Manje društvo. Ali se zato osećam kao momčić i ništa mi nije problem. Bitna je ta pozitivna energija i optimizam. Ako nemaš to u glavi, onda siМоже ли неко са 40+ да проналази вршњакиње за секс којима је само до тога, да имају секс у жбуњу као и сви кад су први пут почињали а не да се бакћу миришљавим свећама и романтиком? Може ли мушкарац да не мора да буде ситуиран да би то остварио или чак да буде и незапослен као млади? Може ли да нађе вршњаке за викенд кућне журке и ненормална опијања и прављење глупости као што то раде млади?
Па не може.
Nisam hteo da je ženim, nego da budem u vezi. Verena je, to mi je rekla i pokazala, tako da više nisam uopšte ništa pokušavao.Ne rece nam sta je bilo sa curom od 19 godina u koju se zaljubio i hteo da je zeni pre neka dva meseca...
Polako, nemaš još 42, tek si premašio 41 i po, pa si prevremeno zaokružioDa ne bude zabune pišem iz 42godišnjeg iskustva
Za ~5 meseci eto mePolako, nemaš još 42, tek si premašio 41 i po, pa si prevremeno zaokružio![]()
Jest povratio seNadam se da je sada bolje ..![]()
Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.
Ja sam prešao 40 plus , ali nemam iskustva sa ženama 40 + .
Možda je se sudbina poigrala sa mnom , ali to ne znači da se ne mogu otvoriti novi vidici .
Kad bude odveo dete u školu reći će mu učiteljica: tebe deka doveo u školudobio drugo dete tako da sad sa 52 njemu zivot prakticno pocinje.