- Poruka
- 37.696
to je sasvim normalno. da se čovek zadiše kod fizičkog napora.Ja svaki dan nosim bajs od 50 kila na treći sprat, ali moram da odmorim na drugom, zadišem se, svi bi se zadisali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je sasvim normalno. da se čovek zadiše kod fizičkog napora.Ja svaki dan nosim bajs od 50 kila na treći sprat, ali moram da odmorim na drugom, zadišem se, svi bi se zadisali.
Kakav je to bajs od 5o kg?Ja svaki dan nosim bajs od 50 kila na treći sprat, ali moram da odmorim na drugom, zadišem se, svi bi se zadisali.
Meni doktorka rekla da jezik padne oko sestog sprata ako nisi u formiGodine su prepreka samo kad digneš ruke od svega. Fizička aktivnost naročito za vremešne je jedini način da telo ne pati,
srce ne preskače i jezik ne padne do patosa kad se popneš na treći sprat bez lifta.
Između 30-40 su najljepše godine.Možeš konju rep isčupat,a vole te i mlađe i starije.Ja se osecam mator kako sam presao 30 pre koju godinu, mogu misliti sta ce biti sa 40.
Mada kazu navikne se covek, nisi vise mkad i cao.. osecas se mladje sa 45 nego sa 30
Pa elektro od 25 plus pune bisage, odeće, hrane, alata, svega i svačega. Svaka bisaga uvek ima oko 10 kg. Preko dana vruće, pa moram da nosim odeću u njima za veče/noć, sve je sportska odeća ali ima dosta stvari. Kozmetika, pića. Nešto iz radnja...Kakav je to bajs od 5o kg?
Pa mogu i ja lako ako trčim uz stepenice pogotovo ako preskačem po dve, još brže, ali ne mogu da se ne zadišem. A imam 111 kg.Meni doktorka rekla da jezik padne oko sestog sprata ako nisi u formi
tj herc pocne da radi malo brze i ostanes sa kracim dahom
opet stvar navike
kod mene lift uglavnom ne radi
pa sibam na deveti uredno i rutinski...bez plazenja jezika.
Trcanje uz stepenice je za aktivne sportistePa mogu i ja lako ako trčim uz stepenice pogotovo ako preskačem po dve, još brže, ali ne mogu da se ne zadišem. A imam 111 kg.
Ok.Ja bisage vukao samo na visednevne ture.Pa elektro od 25 plus pune bisage, odeće, hrane, alata, svega i svačega. Svaka bisaga uvek ima oko 10 kg. Preko dana vruće, pa moram da nosim odeću u njima za veče/noć, sve je sportska odeća ali ima dosta stvari. Kozmetika, pića. Nešto iz radnja...
Ma ja ne mogu ni bez alata, ni bez hrane, ni bez odeće, svuda po gradu, gde god idem. Kao ranac kad nosim kad idem pešaka ali bez alata. HahaOk.Ja bisage vukao samo na visednevne ture.
Pa ne trčim često ni puno, pre jesam pa bude tremor u listovima.Trcanje uz stepenice je za aktivne sportiste
a i njima je to KAZNA a ne normalna vezba
ne igraj se glavom koliko god kila imas
Ali mi je prijalo kad se zadišem, kao hrana.Pa ne trčim često ni puno, pre jesam pa bude tremor u listovima.
Meni je drug iz detinjstva koji je hirurg ortoped rekao dve stvariPa ne trčim često ni puno, pre jesam pa bude tremor u listovima.
Ja se slabo istežem pa imam problem sa itbs.Meni je drug iz detinjstva koji je hirurg ortoped rekao dve stvri
PRVO
bolje brzo hodanje od trcanja
DRUGO
bolje i trava ili sljaka ako nemas tartan stazu nego beton
Dodao je jos da je bolje biti totalno nekaktivan
nego pocinjati pa prekidati jer tako povrede budu mnogo teze.
...i ponašam se kao da imam 25.Sa 45 se osećam kao da imam 55, a izgledam kao da imam 35
Ali bukvalno. Kako znaš?...i ponašam se kao da imam 25.![]()
Ne znamAli bukvalno. Kako znaš?![]()
Jel to pitanje koje dolazi iz tvoje licne potrebe ili ima elemenata drustvenih normi?Sa jedne strane si situiraniji i ostvareniji (valjda) poslovno, porodicno. Smireniji, umesto na utakmice idem na pozorisne predstave. Nemam zelju da izlazim po kafanama.
Sa druge, ja nisam formirao porodicu, verovatno cu ostati sam, pa sve vise hvatam sebe u preispitivanjima sta sam i gde u svom zivotu pogresio i gde sam mogao bolje da odigram i sta me tek ceka, jer sam svakako poziveo bolje parce zivota.
Tomos Automatic 50Kakav je to bajs od 5o kg?