Како је, по Вашој процени, Вучић прошао на овогодишњем заседању Генералне скупштине УН?

1000011123.jpg

:cepanje:

Замислимо, хипотетички, само за тренутак, да је ово истина.

Вучић на међународном догађају у Њујорку одбија да буде на вечери коју организује председник Америке, са 30 колега председника, јер је имао раније уговорене обавезе?

Па, буквално су сви ови људи имали раније уговорене обавезе, али кад су у Њујорку и позове их Трамп, сви би отказали све своје обавезе и појавили би се на вечери.

Имао он уговорено изједање оног сендвича.

Приметио сам да се на друштвеним мрежама Вучић похвалио како једе сендвич у паузи дешавања, а онда ће да настави да се бори за Србију.

Ваљда тако што ће да салиће светске државнике по ходницима и испред тоалета, да као разговара са њима, а Сузи да га фотографише и објави на друштвеним мержама, па да се прича по Ћациленду како се сусрео са силним виђенијим људима у седишту УН.

360582_screenshot-2025-09-24-202921-copy_s.jpg

Оно што јесте проблем са овом сликом је то што је он изопштен са ових конференција. Он једе сам у седишту УН брзу храну.

А нормални лидери имају радне ручкове и радне вечере, тако да не једу ништа с ногу, на брзину, већ време ручка искористе за још неки састанак, због густог распореда.

Дакле, имамо увођење санкција НИС-у, имамо да је министар финансија САД отказао састанак са Вучићем. Имамо радну вечеру коју је организовао Марко Рубио, где су присустовали земље НАТО, ЕУ, и позване земље (земље партнери САД), А Србија није позвана (нпр. позвани су Азербејџан и Јерменија). Чак је и лажна држава Косово имала своју представницу. Сви су дошли, само је он шетао по Њујорку и гледао књижаре или тумарао пустим ходницима зграде УН док су сви остали били на партију и причали о високој политици.

Састао се са Кајом Калас.

А Каја Калас воли да га шамара.

Погледајмо те тужне фаце које нам говоре да ове особе не желе да буду ту где су сада.

904z509_Tan2025-09-2518252549_8.jpg
naslov teme bi trebao biti...kako je po vašoj procjeni srbija prošla....

Шта ти говоре изрази лица?

Напомињем, да овде нису ухваћени у тренутку, већ се намештали за сликање.

904z509_Tan2025-09-2518252549_8.jpg
Da ga je stigao sendvič iz hodnika.

Mozemo da pricamo ali iznositi kojekakve licne impresije na osnovu nekih slika, marginalnih tekstova koji kruze internetom a bez stvarnih dokaza je...pa opsesija sto rece Gruban...:lol:
Ovaj ga samarao, onaj ga preslisavao, onaj je otpadnik..pa plus sve one bljuvotine izrecene na osnovu izgleda nekog coveka..
Ma uzas...
Za žva.lu ne postoji dovoljno jaka bljuvotina naspram onoga što on realno jeste.

@LBarbara Mene ne moraš. Lepo mi dođu ćaci postovi ujutro 'mesto kafe. Klizne bez otpora. 😊
Ako klizne bez otpora onda je dobro, prijala je kafica znači..
Na stranu što nisam neko ko ikoga bezrezervno podržava ali ne podnosim zlo u ljudima kad ga primetim...ali dobro, lepljenje etiketa vam je vid borbe, po meni pogrešan ali avaj, ko sam ja da sudim...
Znaš kako, lopov misli da su svi lopovi zato i krade, blokader misli da su svi blokaderi zato i blokira....ja nikad ništa u životu nisam ukrala, nisam nikom na put stala...takva mi karma, verujem u ljude i dobru nameru..:lol:

Kolike god uši da imaš, ja sam od onih koji ti nikad ne bi rekli ušati...:lol:
Ne podnosim naklapanja a ovde svi redom naklapate i to o onome o čemu veze nikakve nemate..a situacija i u svetu i u nasoj državi je takva da smo svi zajedno odgovorni za to šta će biti sutra i trebalo bi da budemo dovoljno i pametni da baratamo samo činjenicama a ne izmišljotinama...ako me razumeš...

Ako klizne bez otpora onda je dobro, prijala je kafica znači..
Kažem, umesto kafice. Efekat laksativa. 😊
Na stranu što nisam neko ko ikoga bezrezervno podržava ali ne podnosim zlo u ljudima kad ga primetim.
Čudo kako očigledno zlo kod onog degena ne vidiš? 🤔 "100 za jednog", laganje čim zine počev od laganja samo sat vremena nakon pada nadstrešnice da nije bilo rekonstrukcije i beskonačan niz laži i pretnji. Radikalsko oličenje zla i nesposobnosti. Ako to ne vidiš ili još gore, pravdas, onda si gora od njega.
ali dobro, lepljenje etiketa vam je vid borbe, po meni pogrešan ali avaj, ko sam ja da sudim..
Mora da se šališ 🤣🤣🤣 Pa skotina je praktično izmislio taj način borbe. "Žuti, narkomani, zgubidani, naci, izdajnici..." Nažalost ili na sreću, etikete su mu više nego debilne. Čak i on prestane da ih koristi kada shvati koliko su retardirane.
Znaš kako, lopov misli da su svi lopovi zato i krade, blokader misli da su svi blokaderi zato i blokira
Ovo je takav BS i mudrost u pokušaju da ne vredi ni komentarisati... :kafa:
.ja nikad ništa u životu nisam ukrala, nisam nikom na put stala...
Podržavati i botovati za bolesnog psihopatu i njegovu kriminalnu organizaciju te čini saučesnikom.

Kolike god uši da imaš, ja sam od onih koji ti nikad ne bi rekli ušati...:lol:
Ne podnosim naklapanja a ovde svi redom naklapate i to o onome o čemu veze nikakve nemate..a situacija i u svetu i u nasoj državi je takva da smo svi zajedno odgovorni za to šta će biti sutra i trebalo bi da budemo dovoljno i pametni da baratamo samo činjenicama a ne izmišljotinama...ako me razumeš...
Wow mi nemamo, ali ti imaš 😁
Jedno si u pravu. Odgovorni smo i rešićemo se đubreta.

Back