Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naslov teme bi trebao biti...kako je po vašoj procjeni srbija prošla....Приметио сам да се на друштвеним мрежама Вучић похвалио како једе сендвич у паузи дешавања, а онда ће да настави да се бори за Србију.
Ваљда тако што ће да салиће светске државнике по ходницима и испред тоалета, да као разговара са њима, а Сузи да га фотографише и објави на друштвеним мержама, па да се прича по Ћациленду како се сусрео са силним виђенијим људима у седишту УН.
![]()
Оно што јесте проблем са овом сликом је то што је он изопштен са ових конференција. Он једе сам у седишту УН брзу храну.
А нормални лидери имају радне ручкове и радне вечере, тако да не једу ништа с ногу, на брзину, већ време ручка искористе за још неки састанак, због густог распореда.
Дакле, имамо увођење санкција НИС-у, имамо да је министар финансија САД отказао састанак са Вучићем. Имамо радну вечеру коју је организовао Марко Рубио, где су присустовали земље НАТО, ЕУ, и позване земље (земље партнери САД), А Србија није позвана (нпр. позвани су Азербејџан и Јерменија). Чак је и лажна држава Косово имала своју представницу. Сви су дошли, само је он шетао по Њујорку и гледао књижаре или тумарао пустим ходницима зграде УН док су сви остали били на партију и причали о високој политици.
Састао се са Кајом Калас.
А Каја Калас воли да га шамара.
Погледајмо те тужне фаце које нам говоре да ове особе не желе да буду ту где су сада.
![]()
Jel mi možeš samo poslati broj mog računa da podignem pare? Hvala srce siNaravno da postoje blokaderi
placenici na platnom spisku Sorosa i duboke drzave.
Prepaid revolucionari.
A Vulin? Dobro, on je bar zabavan. Nasmeje meMeni ostaje nepoznanica otkud on uopšte u politici, dakle on stvarno nije ni za prodavca robe u maxiju.. delovao bi i tamo kao debil.
@LBarbara Mene ne moraš. Lepo mi dođu ćaci postovi ujutro 'mesto kafe. Klizne bez otpora.Метни и мене на игнор, да се не мучиш два пута.
Da ga je stigao sendvič iz hodnika.Шта ти говоре изрази лица?
Напомињем, да овде нису ухваћени у тренутку, већ се намештали за сликање.
![]()
Za žva.lu ne postoji dovoljno jaka bljuvotina naspram onoga što on realno jeste.Mozemo da pricamo ali iznositi kojekakve licne impresije na osnovu nekih slika, marginalnih tekstova koji kruze internetom a bez stvarnih dokaza je...pa opsesija sto rece Gruban...
Ovaj ga samarao, onaj ga preslisavao, onaj je otpadnik..pa plus sve one bljuvotine izrecene na osnovu izgleda nekog coveka..
Ma uzas...
Jel mi možeš samo poslati broj mog računa da podignem pare? Hvala srce si![]()
Ne budi tako strog prema sebi.ako nisi placen onda si korisna budala
sve kolovodje su placene
Ako klizne bez otpora onda je dobro, prijala je kafica znači..@LBarbara Mene ne moraš. Lepo mi dođu ćaci postovi ujutro 'mesto kafe. Klizne bez otpora.![]()
Kažem, umesto kafice. Efekat laksativa.Ako klizne bez otpora onda je dobro, prijala je kafica znači..
Čudo kako očigledno zlo kod onog degena ne vidiš?Na stranu što nisam neko ko ikoga bezrezervno podržava ali ne podnosim zlo u ljudima kad ga primetim.
Mora da se šališali dobro, lepljenje etiketa vam je vid borbe, po meni pogrešan ali avaj, ko sam ja da sudim..
Ovo je takav BS i mudrost u pokušaju da ne vredi ni komentarisati...Znaš kako, lopov misli da su svi lopovi zato i krade, blokader misli da su svi blokaderi zato i blokira
Podržavati i botovati za bolesnog psihopatu i njegovu kriminalnu organizaciju te čini saučesnikom..ja nikad ništa u životu nisam ukrala, nisam nikom na put stala...
Wow mi nemamo, ali ti imašKolike god uši da imaš, ja sam od onih koji ti nikad ne bi rekli ušati...
Ne podnosim naklapanja a ovde svi redom naklapate i to o onome o čemu veze nikakve nemate..a situacija i u svetu i u nasoj državi je takva da smo svi zajedno odgovorni za to šta će biti sutra i trebalo bi da budemo dovoljno i pametni da baratamo samo činjenicama a ne izmišljotinama...ako me razumeš...