Како је, по Вашој процени, Вучић прошао на овогодишњем заседању Генералне скупштине УН?

Vucic uskoro nece smeti da mrdne (na zapad) iz Srbije (ko Dodik iz BiH) bas zato sto ne pljuje po Putinu.
Uostalom, visoko mesto u UN je rezervisano za rektora Djokica.........cim srusi Vucica.......inace, nista.
“A kad je to predsednik Kine pre toga došao u Srbiju? A kad je to pre toga premijer Kine došao u Srbiju? A kad je to pre toga Putin došao u Srbiju, pre nego što smo ga mi doveli? A kad to, ljudi? Pa nije nikad.”

_105203307_gettyimages-110750703.jpg.webp

rukovanje.jpg

_105203305_gettyimages-79208567.jpg

Razumeš li ti o kakvim lažovima se ovde radi?

Душан Јањић каже да су у том документу наведене стране потписнице Република Србија и Република Косове, те да је на тај начин жвалега признао РКС.
kosovo se priznalo jos 2013te kad se pregovaralo sa istim, kraj price, gotovo.

ja da ginem za vucica necu, kraj price. Ako se srbi zele braniti evo lepo oruzje u ruke i rafal na svakog siptarskog pajkana na severu kosova pa ce tek onda ostatak srbije da dodje

Нисам фан Палестине, али ово је најгори тернутак у историји да се буде у превише присним односима са Израелом.
ja sam fan palestine i smatram da je srbima odlicno na kosovu ako se do sada nisu okupili u paravojsku i resetali kosovsku muriju na severu, da se oformi hamas a ne da kukaju kako ih **** kurti jer moraju placati struju

vučić igra na kartu medijske i političke kontrole i kvazi suverenizma niti ga ko sluša u svetu niti zarezuje šta priča a ovde unutrašnja propaganda kako im je vučić sve sasuo u lice i kako lupa šakom o sto..radikalski i šešeljevski naravno..sve je za unutrašnju upotrebu

“A kad je to predsednik Kine pre toga došao u Srbiju? A kad je to pre toga premijer Kine došao u Srbiju? A kad je to pre toga Putin došao u Srbiju, pre nego što smo ga mi doveli? A kad to, ljudi? Pa nije nikad.”

_105203307_gettyimages-110750703.jpg.webp

rukovanje.jpg

_105203305_gettyimages-79208567.jpg

Razumeš li ti o kakvim lažovima se ovde radi?
ne, cekam da mi blokaderi kazu.

Naravno da postoje blokaderi

placenici na platnom spisku Sorosa i duboke drzave.

Prepaid revolucionari.
De ti antisorosevac gukni, kojem taboru pripada zenska od Zelenskog? Evo je na sastanku sa Tamarom u UN od pre par dana.
1758894401933.png

Ovako su nekad bili dočekani srpski premijeri i predsednici u Beloj kući.

gL3k9kqTURBXy8wYzFhZDE0M2IzZDlmOTc3ZTA5ODQ4MWJkOGUzMmNlZi5qcGVnkZMCzQMWAN4AAaEwBQ

President_Bush_greets_President_Vojislav_Kostunica_of_Yugoslavia..jpg

Ovako juče:
Vule_665x940

Danas saleću Milanovića i Lavrova dok izlaze iz toaleta.

Па добро, претходници нису направили тако добре послове.

На пример, да Израел призна Косово.

- Mora se naći rešenje za dopremanje preko barži na Dunavu, što bi pomoglo korišćenju civilnih rezervi i crpljenjem iz 43 naftna polja u Srbiji - naglasio je Obrknežev i dodao kako ove sankcije utiču na čitav region. :rotf: :rotf:

Утицаће на регион. Болеће их у пределу међуножја... :hahaha:

Vucic uskoro nece smeti da mrdne (na zapad) iz Srbije (ko Dodik iz BiH) bas zato sto ne pljuje po Putinu.
Uostalom, visoko mesto u UN je rezervisano za rektora Djokica.........cim srusi Vucica.......inace, nista.

Што ће рећи, неће смети нигде да мрдне, јербо је Србија окружена Западом... :per:

Дакле, време је да га мењамо.

Sta je tacno izvukao sa Izraelom.

Da im dajemo milijarde za oruzje???

Ili da preseli ambasadu u Jerusalim kao sto je onomad potpisao kod Trampa.

Ili da otpriznaju Kosovo.

Ili jos bolje susret sa predsednikom Konga.

A u Kongu ulicne borbe, robijasi provalili u zenski zatvor i silovali i zapalili sve zene i decu.

A AV se sastaje sa predsednikom Konga. :dash:
Nisi u toku.

Zabrana je izvoza na snazi.

A radnici u Krusiku na prinudnim odmorima, kakve tri smene.

https://www.vamedia.info/2025/09/krusik-privremeno-na-odmoru-cekaju-se-nove-odluke/
Neki su zabranili i uvoz.
www.politika.rs/sr/clanak/700056/vlada-slovenije-proglasila-netanjahua-nepozeljnim

To bese onaj prijatelj Netanjahu sto priznade siptarsko Kosove na zahtijev Ace?

De ti antisorosevac gukni, kojem taboru pripada zenska od Zelenskog? Evo je na sastanku sa Tamarom u UN od pre par dana.
Pogledajte prilog 1790431

Vucic sedi na vise stolica

Tvoji blokaderi sa druge strane samo na jednoj, zapadnoj

Tako da Vucic jeste zlo ali manje zlo od blokadera

Poslednja izmena:
Ономад покушао као Алекс Вучи уз силну лову, а сад као није имао времена. У ово ни тикси&стојкаму метнидер не верују. :namcor:

Све верују, за 50 ојра...

Back