Како је, по Вашој процени, Вучић прошао на овогодишњем заседању Генералне скупштине УН?

Soroš ti je platio dolazak Ane Brnabić na mesto premijera, kao i svih ovih teletabisa što ih jedač sendviča vucara sa sobom. Kako je nandžarasti malo pogasio te fondove, tako su malo na unutrašnjem planu stavljeni u stranu.
Ustupili mesto nekim Macutima, Bratinama, Botinama, onom rošavom kretenu. Zajedničko svima im je da bi rođenu majku prodali trgovcima robljem, za šaku bakrenjaka.
Mi, Soroševi neprijatelji u Srbiji, nalazimo se među studentima, uz srpski narod i Srbiju.
Znaš da ćete sutra svi biti izdajnici?

Brnabic je trilaterala

Najjače što smrdlja ke nja o Kosovu i ugroženosti Srba a on sve potpisao i sahranio Srbe dole.. čak u Vašingtonu nije ni znao šta potpisuje,, setite se snimka kad gleda onaj papir i čudi se!!! državnik, predsednik koji potpisuje nešto što nije ni pročitao pre toga!!!
nego što patriota nije zatražio za govornicom da se pitanje Kosova vrati u UN?

Poslednja izmena:
Ne znam šta me tačno pitaš.
Kako ti kao autentični srpski heroj, miriš u sebi činjenicu da su udarne pesnice mafijaško-kriminalne hobotnice na vlasti, pripadnici Otpora, LDP i DS, koje je čak i jedan Čedomir Jovanović nazivao ekstremistima i ozbiljnim autošovinistima.
Nedostaju vam samo na ministarskim mestima Nataša Kandić i Sonja Biserko. Mada su se i one ozbiljno zaćutale već desetak godina.
Za vreme DOS nisu silazile sa beogradskih ulica, kosu čupale sa glave da ubede Srbe da su genocidni i najgori na svetu. Već duže vremena su sasvim zadovoljne dešavanjima u Srbiji.

ja sam protiv toga uvek bio zato i nikad nisam ni hteo da glasam za vucica i sns

al ocito da je za SNS to profitabilno i da ih takva politika odrzava na vlasti vec 13 godina

Овај Тикомир је међу последњим Ћацадима који бране Ћациленд.

Вучићу је остало још неколико лојависта + Тикомир.

Орбуч се стеже, а Тикомир у екипи са Жутановцем и Отпорашем Ђурићем.

ja sam protiv toga uvek bio zato i nikad nisam ni hteo da glasam za vucica i sns

al ocito da je za SNS to profitabilno i da ih takva politika odrzava na vlasti vec 13 godina
Ako ti šta znači, u poslednjih par meseci, primetio sam kod dosta svojih poznanika, koji isto tako nikada nisu glasali za Vučiča, ali su njihovi istaknuti aktivisti i članovi SNS, sa vrlo opipljivom materijalnom koristi za to svoje neglasanje, kako potpuno neizazvani istresaju kofu govana po režimu.
Da li polako pripremaju teren za ono neizbežno i računaju na srpsku kratku pamet ili mene trolaju i provociraju, pojma nemam.
Uglavnom, prilično šokantna dešavanja.
Ti im pričaš kako je Vlahović uvalio dva komada Dortmundu i napravio fantastičnu asistenciju na kraju za preokret, oni te ne slušaju i pričaju o tome kakvi su SNS-ovci smradovi.
Ne znaš gde ćeš, ne znaš kud ćeš. Iz džepa mu viri ovolika članska karta SNS. Kapo u studentskom logoru.

Овај Тикомир је међу последњим Ћацадима који бране Ћациленд.

Вучићу је остало још неколико лојависта + Тикомир.

Орбуч се стеже, а Тикомир у екипи са Жутановцем и Отпорашем Ђурићем.

aha obojena revolucija samo sto nije uspela

Najjače što smrdlja ke nja o Kosovu i ugroženosti Srba a on sve potpisao i sahranio Srbe dole.. čak u Vašingtonu nije ni znao šta potpisuje,, setite se snimka kad gleda onaj papir i čudi se!!! državnik, predsednik koji potpisuje nešto što nije ni pročitao pre toga!!!
nego što patriota nije zatražio za govornicom da se pitanje Kosova vrati u UN?
Душан Јањић каже да су у том документу наведене стране потписнице Република Србија и Република Косове, те да је на тај начин жвалега признао РКС.

Приметио сам да се на друштвеним мрежама Вучић похвалио како једе сендвич у паузи дешавања, а онда ће да настави да се бори за Србију.

Ваљда тако што ће да салиће светске државнике по ходницима и испред тоалета, да као разговара са њима, а Сузи да га фотографише и објави на друштвеним мержама, па да се прича по Ћациленду како се сусрео са силним виђенијим људима у седишту УН.

360582_screenshot-2025-09-24-202921-copy_s.jpg

Оно што јесте проблем са овом сликом је то што је он изопштен са ових конференција. Он једе сам у седишту УН брзу храну.

А нормални лидери имају радне ручкове и радне вечере, тако да не једу ништа с ногу, на брзину, већ време ручка искористе за још неки састанак, због густог распореда.

Дакле, имамо увођење санкција НИС-у, имамо да је министар финансија САД отказао састанак са Вучићем. Имамо радну вечеру коју је организовао Марко Рубио, где су присустовали земље НАТО, ЕУ, и позване земље (земље партнери САД), А Србија није позвана (нпр. позвани су Азербејџан и Јерменија). Чак је и лажна држава Косово имала своју представницу. Сви су дошли, само је он шетао по Њујорку и гледао књижаре или тумарао пустим ходницима зграде УН док су сви остали били на партију и причали о високој политици.

Састао се са Кајом Калас.

А Каја Калас воли да га шамара.

Погледајмо те тужне фаце које нам говоре да ове особе не желе да буду ту где су сада.

904z509_Tan2025-09-2518252549_8.jpg
:hahaha: :hahaha:

Glavešine iz celog sveta okupe se u nju jorku i svaki glavešina održj govor namenjen zemlji iz koje dolazi.Jedna vrlo čudna manifestacija.

Од тих говора важнија су дешавања на маргинама тих скупова.

Зује они као пчелице по згради УН и околним ресторанима.

Само овај губавко тумара ходницима и вреба прилику да неког заустави, да га Сузи слика.

Све у свему, мислим да је Србија доживела тешку катастрофу на овогодишњем заседању Генералне скупштине,

а Вучића су сви избегавали као да је губав (што, реално, и јесте).
Jel to tješiš sam sebe pa pokušavaš naivne uvući u zabludu?
Nigdje veze sa vezom, realnost je daleko od tebe.

Samo ovaj deo obraćanja u UN pogledalo je preko 600.000 ljudi​

Jel to tješiš sam sebe pa pokušavaš naivne uvući u zabludu?
Nigdje veze sa vezom, realnost je daleko od tebe.

Samo ovaj deo obraćanja u UN pogledalo je preko 600.000 ljudi​

Имаш уредно образложење у порукама кроз тему.

Имаш уредно образложење у порукама кроз тему.
Pa ta "obrazloženja" su identična kao i mnoga druga do sada.. uglavnom, sve sami promašaji.
Dečko.. prvo istina, sve drugo su zamajavanja i gubljenje vremwena.

Ako to nisi shvatio do sada (a nisi) džba se trudiš.

Pa ta "obrazloženja" su identična kao i mnoga druga do sada.. uglavnom, sve sami promašaji.
Dečko.. prvo istina, sve drugo su zamajavanja i gubljenje vremwena.

Ako to nisi shvatio do sada (a nisi) džba se trudiš.

Истина? Бројиш број прегледа на друштвеним мрежама, и то мали део говора који се односи на Палестину.

Говориш о некој "истини", а аргумент ти је оно што је на Иксу у трендингу под хаштагом #Палестина.

Дакле, ово што постављаш суштински са Србијом нема везе на Иксу. Они који су гледали, гледају теме о Палестини. И не знају ко је Вучић.

А резултат његовог боравка у Њујорку је катастрофа.

Страшно је то како ви напредњаци размишљате.

Горе Тихи прича како се састао са моћним људима, Рубиом, Кајом Калас и Нетањахуом.

А ово прво двоје га шамарало и преслишавало. А Нетањаху отпадник, као и Вучић у светској дипломатији.

Успех је за вас кад се слика са неким. А који су резултати састанака, о томе нисте у стању да размишљате. Резултати су катастрофа, а тек ће да се покажу као катастрофа кад крене врућа јесен и зима у светским оквирима. А он ће бити колатерална штета далеко већег сукоба.

Као што тихи не мисли о резултатима састанака, већ за успех показује одржавање састанка,

тако и ти, не видиш суштну, већ видиш број прегледа на Иксу, а ту тема није ни Вучић ни Србија, већ светска тема - Палестина.

Од тих говора важнија су дешавања на маргинама тих скупова.

Зује они као пчелице по згради УН и околним ресторанима.

Само овај губавко тумара ходницима и вреба прилику да неког заустави, да га Сузи слика.
Naš predsednik je dostojanstven.

pa izvukao je sa Izraelom

Sa Amerikom ne moze nikakvu korist da izvuce niko od njihovih tradicionalnih saveznika poput Japana, Kanade , EU a ti ocekujes da mi zivucemo nesto?

Dal si lud il ti noge smrde?
Sta je tacno izvukao sa Izraelom.

Da im dajemo milijarde za oruzje???

Ili da preseli ambasadu u Jerusalim kao sto je onomad potpisao kod Trampa.

Ili da otpriznaju Kosovo.

Ili jos bolje susret sa predsednikom Konga.

A u Kongu ulicne borbe, robijasi provalili u zenski zatvor i silovali i zapalili sve zene i decu.

A AV se sastaje sa predsednikom Konga. :dash:

Alter...pricas kao da si bio tamo pa znas ko ga je samarao, ko je otpadnik itd...daj jos koju info, recimo, ko je kakvu toaletu navukao na sebe ne bi li bio u centru paznje...:lol:

МИслиш да можемо о нечему да причамо само ако смо присутни?

Данас је 2025. година. Информације су доступније више него икада, од настанка универзума па до данашњег дана.

Имамо сасвим довољно информација да можемо да правимо анализе и тумачења. Да дајемо своје оцене и мишљења, без да лично видимо и опипамо.

Свакако, далеко мање верујем његовом Инста налогу и Информеру и слици коју би он да створи.

Имаш посебну тему где је детаљно анализирано да га на међународним скуповима посматрају као губавца.

Тема се зове "Александар Вучић н а мргинама међународних скупова".

Back