znam, znam, "he dindu nuffin"moji imaju radnu naviku i kad uidju u prostoriju lepo "kazu dobar dan kako ste"
sve si to dobra i vredna deca dok se ne pojave u crnoj hronici a posle sok i uzas, a bio dobro dete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam, znam, "he dindu nuffin"moji imaju radnu naviku i kad uidju u prostoriju lepo "kazu dobar dan kako ste"

Nista.Ko misli i zna da moze bolje,treba uvijek da ide dalje.
Ali meni se cini da je ona govorila o onim koji nece da rade ni to za sta su placeni.
Inace,u poslu ne mozemo bas uvijek tjerati mak na konac.
Nije se meni uvijek radilo kad je trebalo ostati prekovremeno,niti me je ko mogao natjerati na to,ali ako su sefovi i kolege korektni prema tebi i ako neki posao treba zavrsiti,naravno da ces ostati.
Mogu, jer ih neko hrani.Lepo ja kažem da će oni sistem stušiti, a da prstom ne mrdnu.
Doslovno, ležeći..![]()
Mogu da menjaju zato sto ne brinu o tome od cega ce ziveti.
Samo osoba koja ima finansijsku stabilnost iza sebe I 0 odgovornosti moze da skakuce sa posla na posao I da ne razmislja da ce biti mesec, dva bez istog.
Ja imam razlicite iskustva sa njima.
Ima vrednih a ima I onih koji su mi histerisali zato sto im je obrisan Instagram profil a dozivela sam I da mi jedan kaze kako ne moze da dodje da radi zato sto pada kisa.
Neka zivi kako zeli.Ali i ona ima pravo kao poslodavac da joj se to ne svidja i da nece nekog takvog da zaposli.Ne, govorila je o tome zasto ljudi menjaju cesto poslodavce i o tome sto imaju rupe u CV-u (imaju period kada niisu radili).
Što je nebuloza govoriti o tome jer svako treba da živi onako kako želi.
Roditelji su i napravili takvu razmazenu generaciju.finaciska stabilnost znachi vechinom roditelji
zavisi od firme u kojoj radis.To je samo u teoriji.
I kod nas se ocjenjuje,ali mi zbog dobrih ocjena nikad plata nije bila veca ni za dinar.
A i to ocjenjivanje je diskutabilno.
I kod nas primjenjuju,ali sam formalno.U praksi ne znaci nista.zavisi od firme u kojoj radis.
znam za nekoliko velikih koje bas primenjuju ovaj sistem.
ajmo opetI kod nas primjenjuju,ali sam formalno.U praksi ne znaci nista.
Ajmo ponovo...to nista ne znaci sto ti znas nekoliko gdje se primjenjuje,kad se ne primjenjuje u svim,bolje receno u vecini firmi kod nas.ajmo opet
zavisi od firme u kojoj radis.
i ajmo ponovo
znam za nekoliko velikih firmi koje bas primenjuju u praksi ovaj metod
Roditelji su i napravili takvu razmazenu generaciju.
Zasto bi radio,ako isto moze zivjeti,a da ne radi?
Nece ga niko ganjati za racune,kiriju itd.
Ovde se izjednacava nepristajanje na svakakve uslove,sa nepristajanjem na "de lux"uslove.
Naravno da neko ne treba da radi za dzabe,da ga poslodavac iskoristava,maltretira itd.
Ali ne moze ni kao pocetnik zahtijevati da odmah ima bas sve kao da je toj firmi ne znam sta doprineo,a nije jos ni poceo raditi.
isto su se brinuli i oni pre tebe kad si su isli u penziju pa opet funkcionise.i još jedno pitanje koje me brine, jer ko će održavati i doprinositi i razvijati ovaj sistem kada oni koji ga sada održavaju odu u penziju?
Mislis da ce u srbiji imati ko da ti placa penziju? Lolisto su se brinuli i oni pre tebe kad si su isli u penziju pa opet funkcionise.
svako star misli da ce potop posle njega![]()
isto su se brinuli i oni pre tebe kad si su isli u penziju pa opet funkcionise.
svako star misli da ce potop posle njega![]()
Tesko, morace reforma bizmarkai još jedno pitanje koje me brine, jer ko će održavati i doprinositi i razvijati ovaj sistem kada oni koji ga sada održavaju odu u penziju?
Okej, ali je malo glupo celu jednu generaciju prozivati ovde zbog toga.Neka zivi kako zeli.Ali i ona ima pravo kao poslodavac da joj se to ne svidja i da nece nekog takvog da zaposli.
Problem oko generacije Z je očit i odavno je stigao u svet radaOkej, ali je malo glupo celu jednu generaciju prozivati ovde zbog toga.
Isto tako, nema nikakvo pravo da se zali da joj kvarim temu ako nisam saglasan sa tim njenim prozivanjem cele jedne generacije.
Problem oko generacije Z je očit i odavno je stigao u svet rada
kao drugo zamoljavam da prestanes da me prezentujesh u svetlu kome tebi odgovara a koje nema veze sa mnom
Više puta sam jasno iznela svoje gledište u odgovoru na tvoje pitanje, ali ti nisi voljan ili u mogućnosti da odstupiš od svog gledišta i očekuješ da potvrdim ono što kažešTi se sama predstavljas u tom svetlu, ja tebe ne predstavljam, samo ti postavljam pitanja na koja ne zelis da das odgovor.
Naravno da se ne moze generalizovati,ali i ja sam cula da se mnoge firme zale na mladju generaciju kako nece da rade,kako izvolijevaju,kako ne znaju ni dobar dan da kazu kolegama itd.Okej, ali je malo glupo celu jednu generaciju prozivati ovde zbog toga.
Isto tako, nema nikakvo pravo da se zali da joj kvarim temu ako nisam saglasan sa tim njenim prozivanjem cele jedne generacije.