Kako je lepo, nema nijednog Muhameda!

Rece gradonacelnik jednog madjarskog grada povodom posete skoli na pocetku skolske godine.
U Mađarskoj je uobičajeno da lokalni političari drže govore na ceremonijama otvaranja školske godine, ali ovogodišnji govor u Orošlanju naišao je na veoma negativnu reakciju kod nekih u javnosti.

Gradonačelnik je rekao učenicima prve godine: „Kako je lepo, među njima nema nijednog Muhameda".

Prema svedočenjima roditelja, Takač je pomenuo kako je Muhamed postao najčešće ime u nemačkim školama, dodajući:

- Veoma sam srećan što takvih imena nema među učenicima prve godine. To mora biti sačuvano.

https://nportal.novosti.rs/vest/116...k-sokirao-kako-je-lepo-nema-nijednog-muhameda

Madjari prednjace u islamofobiji,mislim da su unistili svaki trag osmanlija koji su ih pokorili u 16 veku i vladali vise od 100 g.
imajući na umu da upravo sada suniti muslimani u siriji ubojstvima,otmicama,silovanjima,pljačkanjima uz podršku djela EU i USA uništavaju zadnje tragove kršćanstva njegova radost je racionalna i opravdana

Rece gradonacelnik jednog madjarskog grada povodom posete skoli na pocetku skolske godine.
U Mađarskoj je uobičajeno da lokalni političari drže govore na ceremonijama otvaranja školske godine, ali ovogodišnji govor u Orošlanju naišao je na veoma negativnu reakciju kod nekih u javnosti.

Gradonačelnik je rekao učenicima prve godine: „Kako je lepo, među njima nema nijednog Muhameda".

Prema svedočenjima roditelja, Takač je pomenuo kako je Muhamed postao najčešće ime u nemačkim školama, dodajući:

- Veoma sam srećan što takvih imena nema među učenicima prve godine. To mora biti sačuvano.

https://nportal.novosti.rs/vest/116...k-sokirao-kako-je-lepo-nema-nijednog-muhameda

Madjari prednjace u islamofobiji,mislim da su unistili svaki trag osmanlija koji su ih pokorili u 16 veku i vladali vise od 100 g.
Gde ti vidis islamofobiju u onome sto je gospodin Takac rekao?
Please explain
Thank you

Obrati paznju kada postavljas lajk, lajkovao si poruku gde je insinuacijom jedan ceo narod omalovazen i proglasen fasistima.
Omalovazen je sa strane onih koji su zahvaljujuci njemu stekli svoj prvi kulturni, ekonomski, politicki potencijal, a proglasen fasistima iz neznanja posto nisu upuceni u pojam i znacenje fasizma.
Ovom porukom si taj narod podrzao deleci misljenje njihovog gradonacelnika.

Ja sam po srbijanskom predsedniku Ustasa tako da je to meni ok.

Inace klon nalogu, ne interesira me. Kada se ne budu ponasali kao stoka u EU bice ok. Nemacka je vec sjebana, sto nam mozes reci iz prve ruke.
Sad srecno i ignore.

И ја сам мислио рецимо да су Бугари тако стоички,стамено против Турака..да их толико мрзе.па им дигли неки Зид доле на црном Мору...
Али,РУС их спасао турака а бугарче ко бугарче,хвата Зјале као и данас..
Наиме,Рус је је већ једном изашао на Дунав и протерао турке из Бугарске за коју су се Руси(руку на Срце) ,,много више залагали него за Нас..у Прошлости.
Мало је поражавајуће то...Прота Матеја Ненадовић пође пут Русије са Намером да искамчи неку Помоћ од Руског Цара..није стигао до њега него до неког Министра..овај му каже:"Руски Интереси су број 1,Број 2 Нам је Бугарска..Ви Срби сте на 3 Месту".
Sta je tu nejasno, da Bugarska koja izlazi na Crno More, granicu sa Turskom i nadomak je Carigrada i gostila je rusku vojsku pola 20 veka na svojoj teritoriji ima prednost nad Srbijom?

Misliš li na onaj voz koji je u Vojvodinu dovezao one koji su istu "obogatili" velikim količinama...😃...bijele tehnike----->🐑 i 🐐
Prica lik valjda o izbeglicama 90tih kojima je Seselj obecavao da ce se useliti u Hrvatske kuce koju je moj deda izgradio iz temelja 70tih posle poplava. Uz to su ga komunjare prevarile za plac pa dodelili njegov nekom drugom. Zbog nastupa u opstini je zavrsio malo u tvorza al nema veze.
Tako i unuk sad napusava srbijanskog predsednika i sve ex srbijanske komuniste danas na vlasti.

Srbi koji su ratovali pre samo 30 godina sa mudzama u Bosni i na Kosovu primaju jos mudza na svoju teritoriju.
Nisu Madjari krivi sto ste vi poremeceni.

Prelep govor gradonačelnika Takača. Moj naklon ovakvim ljudima na javnim funkcijama
:kpozdrav:

Ne mrzi niko Mađare.
Odakle takva pomisao.
Mađarske fašiste.
Madarski fasisti nisu nikada postojali.
Ni Njilase Salasi Ferenca ne mozes svrstati u njih kao ni u naciste cije je delovanje Horti Miklos zabranio nakon ulaska Madarske u WWII.
Ne mogu shvatiti da ljudima nakon duzeg vremena rasprave nije jasan pojam fasizma koji olako svima ko im se ne svida pripisuju.
Ne mozes ga odbraniti njegov najprimitivniji sovinizam postaje nepodnosljiv sada je trenutno uperem protiv Madara tu mrznju ce po potrebi usmeriti i protiv Srba koji se protive njegovom iracionalnom shvatanju stvarnosti poput izgradnje crkve na ulazu u strand, ili bilo kom drugom devastiranju Novog Sada.
Seti se samo nacina na koji se u pocetku odnosio prema tragediji kada je pala nadstresnica stvorivsi fikciju da su dalji dogadaji upereni protiv srpskih interesa.
On je negativna osoba najverovatnije i bolestan covek, mozda je stekao neki PTSP, ako ne laze da je ucestvovao u sukobima u Bosni sto je najverovatnije tacno, mislim na laz, mozda je bio u nekim pozadinskim jedinicama sa mestanima slicnim teritorijalnoj odbrani.

Koje tuđe otete teritorije?
Pre 1920-te, mislim da nije potrebno objasnjavati istoriju van indoktrinacije i kako je do nje doslo sa glavnim protagonistima koji su je sproveli.
Najverovatnije sam je i pod ovim nikom izneo imam oko 1200 upisa koga interesuje neka ih potrazi.
Jos uvek se vidi ko je sacinjavao vecinsko stanovnistvo pre pogroma i nevidenog pokolja na ovim prostorima i to nakon zavrsetka WWII nad neduznim stanovnistvom, koje naglasavam nije ucestvovalo u ratnim dejstvima.
Trudim da objektivno iznesem istinu koju za razliko od drugih poznajem.
Sudbina nemackog stanovnistva je bila slicna i u ostalim podunavskim zemljama ukljucujuci Rumuniju i Madarsku, jedino su je Madari priznali.
Rumuni su prica za sebe nakon pripajanja Erdelja koji su preimenovali i Transilvanija na meti su bile sve nacije tako da su nestala cista srpska sela od brojnih Srba ostalo ih je samo u 13 gde nisu cinili vecinu.
Kad je 1976 god Jon Pacera drugi covek sekuritatea prebegao na zapad (USA) prethodno je obavio posao za koji je poslat u Nemacku da se dodele izlazne vize za 12500 rumunskih Nemaca.
Slicno je i Causesku Predlozio Janosu Kadru da se Madari isele iz Rumunije od tada su prekinuli kontakt.

Madarski fasisti nisu nikada postojali.
Ni Njilase Salasi Ferenca ne mozes svrstati u njih kao ni u naciste cije je delovanje Horti Miklos zabranio nakon ulaska Madarske u WWII.
Ne mogu shvatiti da ljudima nakon duzeg vremena rasprave nije jasan pojam fasizma koji olako svima ko im se ne svida pripisuju.
Ne mozes ga odbraniti njegov najprimitivniji sovinizam postaje nepodnosljiv sada je trenutno uperem protiv Madara tu mrznju ce po potrebi usmeriti i protiv Srba koji se protive njegovom iracionalnom shvatanju stvarnosti poput izgradnje crkve na ulazu u strand, ili bilo kom drugom devastiranju Novog Sada.
Seti se samo nacina na koji se u pocetku odnosio prema tragediji kada je pala nadstresnica stvorivsi fikciju da su dalji dogadaji upereni protiv srpskih interesa.
On je negativna osoba najverovatnije i bolestan covek, mozda je stekao neki PTSP, ako ne laze da je ucestvovao u sukobima u Bosni sto je najverovatnije tacno, mislim na laz, mozda je bio u nekim pozadinskim jedinicama sa mestanima slicnim teritorijalnoj odbrani.
Postojali su nažalost zločinci, sluge fašista.
Zovi ih kako god hoćeš, nema potrebe izmotavati se nekakvim detaljima.

Nije tema on, nego činjenice
Lično volim i poštujem Mađare i imam ih za prijatelje i među rodbinom.
Ovde je tema neoprezna ksenofobna izjava g Tkača koju upravo razume neko ko se borio protiv mudžahedina u ratovima devedesetih

postojali su nažalost zločinci, sluge fašista.
Zovi ih kako god hoćeš, nema potrebe izmotavati se nekakvim detaljima.

Nije tema on, nego činjenice
Lično volim i poštujem Mađare i imam ih za prijatelje i među rodbinom.
Ko je napisao da nisu? Kao uostalom kod svih naroda kada iracionalnost nadvlada racio i ljudi se pretvore u zivotinje.
Njega si ti spomenuo samo sam odgovorio na tvoj post.
Madari su samo trenutno u zizi, pisem uopsteno.

Back