marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.221
Kada je rec o prepisima, a narocito fragmenata, nauka utvrdjuje jedino vreme "pisanja" prepisa i to fragmenata, a ne vreme pisanja originala koji nam nisu u posedu.
Uzgred mi nemamo prepise koji dobacaju ni blizu I veka nove ere.
I dolazimo do toga da informacije koje su date nisu i ne mogu biti ni na koji nacin verifikovane a i sam si dosao do zakljucka da je to pisano mnogo godina kasnije.
ako si ikada u skoli igrao igru takozvanih gluvih telefona, onda bi ti bilo jasno a to se podrazumeva i za ostale tvrdokorne vernike, da prva rec, preneta sledecem i rec koja je izgovorena nasglas na kraju toga niza, nikada ama bas nikada nije bila ista.
Koristiti i citirati da je nesto nekada i neko rekao a to se nije nikada desilo je u najmanju ruku , ono sto sam i tvrdio : Izmisljeno od strane LJUDIIII a u ciljupokornosti stada.
Molim te, obrati paznju na to da nezavisno od toga sta oni rade i ciji interesi imaju nekakve veze sa njihovim stavovima,
ono sto ti ovde zastupas je posledica stavova koji su nuzproizvod nerada i nemara naucnika iz naucnih oblasti koje imaju bilo sta sa ovom pricom, a ima ih tusta i tma.
Na primer, takozvani ateizam daje sebi za pravo da bez ikakvih argumenata izvlaci zakljucke o opisanim dogadjajima cije originalne opise mi nemamo,
a ne daje sebi za pravo da obara recimo lokaciju i Jerusalima i citavog niza drugih gradova, koji nemaju ni jedan jedini regularni artefakt kojim bi svedocili o tome da se nalaze upravo tu gde se pretpostavlja.
A da zlo bude gore cak ni imenovanje reke Jordan nije istorijski potvrdjeno.
Dakle ako je u 4-om veku zahvaljujuci politicko-ideoloskim interesima ovom svetu nametnuto "istorijsko" podrucje Izraela,
pa nije valjda i u 21-om!
Upravo si i izgovorio o0no sto smo i diskutovali, sta se ima i dalje dodati.
Stojim da se ne moze citirati niti pozivati na Maglu, a i lepse su mi one Basne ,bas kao i druge Bajke.
I podela na ove religije i one religije su u sustini, manipulacije stanovnistva, a i koristiti ih za svoje ciljeve,
Pa setimo se Krstaskih Ratova......Pa pogledajmo samo sta se desilo na tlu balkana...