Kao sto znas i svet je postojao pre takozvane ove religije, kao i sto postoji zivot i bez te vase religije na ovoj zemlji.
Blago meni i sa ovima ovde, a da kamo li sa tobom sa Marsa...
Putnice namernice, ne bi bilo lose da posto se vec nalazis na Zemlji bacis pogled i na kalendar.
Pogledaj: 5. januar 2014. (21. vek!)
Dakle nalazis se u vremenu znatno posle doba u kojima su se filozofske ideologije (crkve) pitale sta gde pise i sta sta znaci.
A ujedno nalazis se i posle vremena u kome su se neke drzave i njihove obrazovne institucije nametale vidjenja poput ovoga koga si ovde krstio izrazom "Kao sto znas".
Dakle, nalazis se pred fragmentima tekstova kojima se ne zna vlasnistvo !!! Niti im se zna smisao.
Bar tako su presudili sudovi svih civilizovanih sekularnih drzava.
Rec religija inace znaci "ponovno sabiranje informacija uzetih iz proslosti"
te je logicno sto se tako cesto upotrebljava u vezi ideologija koje se baziraju na svojim tumacenjima spisa iz proslosti,
ali je potpuno pogresno sto se stalno misli da je ovaj naziv za metodologiju naziv za ideologije koje ga upotrebljavaju kako one to znaju i umeju.
Dakle od kako postoje bitne informacije postoji i potreba da se one sabiraju i rastumacuju, posto se vremenom krnje i nejasnim shvatanjima tope se medju bezbrojnim varijacijama od kojih ni jedna nema veze sa icim njima recenim.
Tvoj izkaz se suprostavlja svim zivotnim logikama ....
Dakle kada je u pitanju "trojstvo" mi govorimo o fragmentima do kojih smo dosli tako sto je neko
citirao Isusa, tj. kracusan deo njegovoga izlaganja, koji je uzgred retko sta govorio a da to nije i demonstrirao.
Sta o tome ko kome poverovao je njegova odgovornost.
kao sto je tvoja odgovornost sta i kome o tome si ti poverovao.
A moja je odgovornost ono sto trvdim, a po cemu:
Ovaj deo citiranja Isusa je u stvari njegovo citiranje jednog izuzetno znacajnog teksta
koji objasnjava da otac vodonik u sadejstvu sa jednorodnim sinom helijumom (jedinim iz iste periode),
su izvor energije za zivot na zemlji,
dok je duh sveti, tj. za zivi svet najznacajnihi deo vazduha kiseonik stit Zemlje od prejakog zracenja te energije.
Psalm 84:11: "bog je sunce i stit"
To sto neko ne razume da su bogovi stvoriteljeske i upravljacke sile - nije moj problem,
niti ima bilo kakve veze sa nelogicnoscu.
Daj nama ikakav Empirijski dokaz o i iz bajke knjige......
Postoji mnogo elementarnih stvari koje ovaj svet nije shvatio iako je bar to mogao bez ikakvih intelektualnih problema:
1) Hronike o kojima je ovde rec su necije vlasnistvo, i u njima se niko nikada nije obracao covecanstvu.
- Na primer: Dok Isus govori on ne govori nama, nego zavisi kada kako kome i sta.
- A u znatnom broju slucajeva on govori objasnjavajuci svoje empirijske prezentacije.
- Ako nisi shvatio, recimo kada objasnjava oca nekoga procesa u ljudskom telu (u vezi lecenja),
on govori o necemu sto je izolovao, izanalizirao, i elaborirao, jer to je njegova zakonska obaveza,
buduci da upotrebljava nacine lecenja koji nisu konvencionalno prihvaceni od strane filozofa.
2) Ocekivati iz tekstova hronika drustvenih dogadjaja empirijske dokaze je ... razmisli sta.
A ocekivati to od njihovih fragmenata ... je to isto samo na kub!