Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
ima nas raznih, svašta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Један савет.. Немој да се палиш па неће бити потребе ни за гашењем..

to je živa istina.
to nisam radio, jer valjda kad nekog idealizuješ pa se ispostavi da to nije to što si idealizovao, onda se dese neke negativne promene u tebi. opadne intenzitet osećanja ili drugačije gledaš na to ili postaneš ravnodušan ili zamrziš. ja nisam idealizovao ali mi je jasno da u toj priči nemam šta da tražim + kad neko neće da te voli, neće pa da dubiš na glavi i umesto da se dese neke negativne promene, a imao sam dovljno trazloga za to, jok, ništa se nije promenilo. to u principu nije normalnozato kažem da ova tema nije klasična priča da nekog preboliš, jer mene ne boli to što me neće, mene boli da ja prestanem da volim. a moram da prestanem (da gasim) jer sam u poslednje vreme ozbiljno zabrinut za svoje psihofizičko zdravlje
![]()
verujem da je dosta ljudi bilo u takvoj situaciji, samo je možda ređe to što kod mene malo duže i intenzivnije traje; pa u tom smislu neke standardne narodne mudrolije ne pale.
e to jeste bedak
kada ne dozvoljavas da te taj osecaj napusti i ako znas da ne mozes biti sa tom nekom osobom
ali nemoj da te to bedaci
upoznaces i mnogo bolje osobe i mnogo bolje osecaje, jos...

jaku zaljubljenost ili ljubav, od koje nema leba;
a da nije nalaženje neke druge osobe na silu.
ako vreme leči sve,
šta radite da efikasnije, bezbolnije i brže prođe to gašenje?
lekovi, alkohol, izlasci, druženje, šetnja u prirodi, dnevna bolnica dragiše mišović, sport, štrikanje, drobite stiropor, gledate filmove...
da li vam je uvek lakše da to pregurate sa prijateljima ili sami ili zavisi od slučaja do slučaja.
koliko ste najduže gasili?

eh kad bi to tako bilo...i to je tačno.
e sad
što se mene tiče moderator može da zatvori topic,
pošto su ovde svi zreli i iskusni i mogu da se kontrolišu![]()

...da da,za dva dana...ima nas raznih, svašta
ako vreme leči sve,
lekovi, alkohol, izlasci, druženje, šetnja u prirodi, dnevna bolnica dragiše mišović, sport, štrikanje, drobite stiropor, gledate filmove...
da li vam je uvek lakše da to pregurate sa prijateljima ili sami ili zavisi od slučaja do slučaja.

Nikako, skapiram da je želja jedno, a mogućnosti sasvim drugo
i lagano gledam kako sa tim saznanjem jenjava iz dana u dan i
neka emocija koja se javila.
mislim, šteta... ali dešavalo se, uhodao sam se![]()
ako vreme leči sve,
eh da je neka emocija onda bih i ja mogao tako, uz kokice, lagano da čekam da jenjava iz dana u dan i na kraju kažem "mislim šteta"
al' dobro mislim da ovako nešto više ne može da mi se desi...kad prođe taj fizički bol, počne čovek da razmišlja s vedrije strane, izvlači naravoučenija i tako...

Ma bre, kada objektivno ne možeš da napraviš, naglašavam... "emotivnu šemu",
zbog nekog svog života koji je već formiran i ide svojim tokom,
samo gledaš kako nestaje, ništa drugo![]()
kad sam bila mladja znala sam da odem na neku zurku, napijem se i dozvolim da me drndaju po dva-tri pastuva.jaku zaljubljenost ili ljubav, od koje nema leba;
ako vreme leči sve,
kad sam bila mladja znala sam da odem na neku zurku, napijem se i dozvolim da me drndaju po dva-tri pastuva.
sada odem sama na obalu reke u sumrak i mastam, prodje neko vreme i rane zarastu.
hihihihihi
ne pijem...onda se setim svega
ne druzim se...podsecaju me na nju
ne izlazim...setjam se onih divnih mesta gde sam je shevio...
dodjem na forum i tako...

kad sam bila mladja znala sam da odem na neku zurku, napijem se i dozvolim da me drndaju po dva-tri pastuva.
sada odem sama na obalu reke u sumrak i mastam, prodje neko vreme i rane zarastu.
hihihihihi