kapelnik
Ističe se
- Poruka
- 2.444
Šta je za vas sreća?
...
Sad čuh na TV-u :
"Sreća je subjektivni osećaj zadovoljstva !"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je za vas sreća?
...
Sad čuh na TV-u :
"Sreća je subjektivni osećaj zadovoljstva !"

tacno je ovo iz novina
" Izuzetno je bitno da opažate i gledate na pozitivne stvari oko sebe. Od izuzetne je važnosti da ljudi shvate da je sreća put, a ne krajnje ishodište.
Dakle, sreca je disciplina umaSve je to lepo i krasno ali se kosi sa prirodom ljudske svesti koja nije jaka da konstantno drzi paznju na jednom objektu, u ovom slucaju na sreci. Da nije tako ne bi jogiji potrosili citav zivot na usredsredjenost kroz meditaciju.

Šta je za vas sreća?
Šta vam nedostaje u životu da biste bili potpuno srećni?
Zašto je lakše biti nesrećan nego srećan?

De to ima da se kupi, meni bas trebaMalkice dopamin pa seratoninčić i eto...![]()

Sreća je i disciplina uma ali i subjektivni osjećaj zadovoljstva.Stvar je u tome kako gledamo na život u svijetu oko sebe i svijet oko sebe u svom životu.

Dakle, sreca je disciplina uma![]()
Nije, imas disciplinovanih mozgova ali su u vecini isprani. Disciplinom uma se moze doci do srece ili ako je osoba srecna, ucvrstiti se u tome.

ne da ides nego da mi kazes kakoGde da idem?

Dobro da ne idem nigde, sitni su sati. Imas gomilu tehnika sto za emotivno sto za ostvarenje materijalnih zelja.
Sada nisam u posedu nijedne a za koju mogu da tvrdim da je dobra i proverena, kada se budemo sreli poslacu ti. Ja i tehnika a ne ja i ti.

Osvesti lepe trenutke iz proslosti, to automatski menja trenutnu losu frekvenciju.

Ne mogu misli da budu jace od tebe, jace su jer si dozvolila da budu jace. Razbi ih tamjanom, umivanjem, tusiranjem, mantrom.
A sto se tice ometanja moras da nadjes prostor za sebe gde niko ne sme da te uznemirava. Duboko disanje dvadeset minuta na dan svaki covek treba da radi a da se izoluje od spoljnih zvukova.
I meni nedostaje ljubav. Ali možda je tako zato što nisam umela da je pružim. Razmisli malo o tome.ljubav
nije lakse, mnogo je tesko, bas mnogo tesko
ja jesam umelaI meni nedostaje ljubav. Ali možda je tako zato što nisam umela da je pružim. Razmisli malo o tome.
Pa jeste lakše, jer nema rizika, bazbedna si i uljuljkana u svom očaju.
Ne treba da učiniš nikakav napor da bi bila nesrećna, jednostavno je tako.

Ako neko ume zaista da pruži ljubav, to prvenstveno znači da voli sebe.ja jesam umela
pruzam i previse
uvjek pogresnima
nismo isti slucaj![]()
Ako neko ume zaista da pruži ljubav, to prvenstveno znači da voli sebe.
Ako voliš sebe, ne možeš biti nesrećna![]()

...