MMMMSSSSKKKK
Obećava
- Poruka
- 97
Srecno! Sve najbolje! Slike obavezno!!
I doci ces na............zurku!!!
Hvala!A za zurku se slazem,samo da svi dodju i onda veselje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecno! Sve najbolje! Slike obavezno!!
I doci ces na............zurku!!!
Bravo,MMMSSSSKKK,sve najlepse!
Kako li cu tek biti happy kad ja uspem,kad mi je ovako drago zbog drugih!Mozda zvuci smesno,ali sam zaplakala kad sam cula da se Grandic pakuje,pa jos i slike iz Toronta koje nam je poslao!Emocije,emocije!![]()
Evo ovako,, February 27, 2008 je izasla nova lista zanimanj i onima koji su posle tog datuma aplicirali ostaje samo da se nadaju da se nalaze na toj skracenoj listi koja se nalazi ovde
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who-instructions.asp#list
Ako malo bolje procesljate, videcete da ako slucajno niste na listi trazenih zanimanja pogledate da li je vase zanimanje ipak POZELJNO.
Na dnu ove stranice imate opciju eligibility tool. Na kom odgovarate na niz pitanja. Pitanja vas vode to vaseg zanimanja i odgovora da li ste pozeljni ili ne.
E sad npr, iz znatizelje sam se testirao i shvatio da se ova moja masinska struka NE trazi. (A bash se trazila pre 27.02.2008).
Odma ispod pishe da bi mogli razmisliti o apliciranju za provincial program, gde sam naravno u Ontariu nashao bash moj NOC kod koji je veoma pozeljan, odnosno prvi na listi.
Tako da ljudi ne gubite nadu i pokushajte preko provincial..... Posle 6 meseci mozete gde god ocete..
Ovo sto sam napisao verovatno vecina vas i zna. Za one koji ne znaju i za one koji su novi ovde na forumu eto korisnih informacija....
Eto zavrseni su moji papiri,danas su me zvali iz ambasade i u ponedeljak idem po vizu i svima Vama zelim da uskoro isto tako zavrsite sa ovim cekenjem i da dodjete u Kanadu...
Napokon i moja viza....Konkurisao 24.03.2007 dobio vizu 26.01.2009.
Sretno svima koji cekaju vizu!!!!
Cestitke i od nas i puno srece.
Obavezno posalji slike.
Ja nisam detaljno istrazivala provincijske programe, ali koliko sam upoznata za njih moras da imas ponudjen posao (arranged employmen)t. Evo sta pise na sajtu ontario imigracionog programa:
Pilot PNP is employer driven. This means that if you are seeking nomination, you can apply only if:
* Your prospective employer has first applied for pre-screening of a position
* The position has been approved
* Your prospective employer has provided you with a copy of the Nominee Application package from the Pilot PNP.
postovani forumasi,
molim Vas za informacije da li je neko po novom poslao papire za FSW.Sta mislite da li ja kao diplomirani ekonomista ,drzavni fakultet-inace radim u banci ,mogu konkurisati po novom kao financial manager.Unapred hvala.
Htela bih da pozdravim sve forumase i pozelim da se sto pre domognu Kanade!
Do tada htela sam da zamolim Sinisu da nam nesto vise napise oko upisa dece u skolu i uopste njihove adaptacije. Da li ste i na koji nacin birali skolu u koju ce deca da se upisu?!
Ne bi bilo lose da nam (ukoliko nije preterano zalazenje u privatnost) kazes nesto vise o prihodima i rashodima, da li radite oboje i kako se uklapate?
Puno srece svima!