Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko od vas nikada nije bio o Kanadi.Pricate o stvarima o kojima nema pojma..Ja lepo da pomognem zemljacima dam neke sajtove i kazem kako populacija iz Indije zivi.Onda se dize neka Cveta12 da kaze kako to nije tacno,a da pritom ne daje nikakve argumente,a da pritom vredja.Sta vam je Cveta12 dala,koje nove sajtove koje nove informacije.Po njenom ko nema 20 c$ na sat jedva sastavlja kraj sa krajem.Onda se javljaju likovi porede Reginu i Valjevo,izracunavaju kredit ako je plata minimalac.Drugi bi isao u Nunavut sa decom da zivi na - 50c.Pricate o stvarima o kojima nemate pojma,jer niste u Kanadi.Dopisujte se i dalje i informacije da vam budu cuje se prica se govori se...
A mene niko ne moze da skine.
Sale 0509 sve zna ,a emigrira 10 godina i nikako da dodje u Kanadu.

Niko od vas nikada nije bio o Kanadi.Pricate o stvarima o kojima nema pojma..Ja lepo da pomognem zemljacima dam neke sajtove i kazem kako populacija iz Indije zivi.Onda se dize neka Cveta12 da kaze kako to nije tacno,a da pritom ne daje nikakve argumente,a da pritom vredja.Sta vam je Cveta12 dala,koje nove sajtove koje nove informacije.Po njenom ko nema 20 c$ na sat jedva sastavlja kraj sa krajem.Onda se javljaju likovi porede Reginu i Valjevo,izracunavaju kredit ako je plata minimalac.Drugi bi isao u Nunavut sa decom da zivi na - 50c.Pricate o stvarima o kojima nemate pojma,jer niste u Kanadi.Dopisujte se i dalje i informacije da vam budu cuje se prica se govori se...
A mene niko ne moze da skine.
Sale 0509 sve zna ,a emigrira 10 godina i nikako da dodje u Kanadu.

Pogledaj Saletove postove i nadji konkretne zamerke na informacije pa onda reci sta je i koliko pruzio ljudima, a ne vredjaj njega licno! Sale ima dvoje dece i nije salabajzer!
Da si zainteresovan, video bi zasto je sve to tako i toliko trajalo!
Nemaju svi isti put, ali je bitno koji su i kakvi ciljevi!
Prestani da vredjas ljude!

Dajte ljudi opustite se. Svako ima pravo na svoje mišljenje zar to nije demokratija i naravno da ga iznese. Kako ce i kojim putem neko provesti život i dospeti u Kanadu ili ne to je druga stvar. Nego daj da predjemo na korisne info. Ima li kakvih junaka da su dobili pozive za slanje dokumenata?
Inace sto se tice overavanja dokumenata u BGu situacija je sledeća. Fotokopije vojne knjizice nece da overavaju u opštini. Navodno se overava u vojnom odseku mada je moje iskustvo da u mojem vojnom odseku nece da overavaju fotokopije vojne knjižice. Tako da obzirom da i piše da ne treba da budu overene ja cu ih tako i poslati kad dodje vreme. Sto se tice ostalih fotokopija u opštini na Novom Beogradu ne traze na uvid radnu knjižicu kao dokaz da ste na birou kako ne bi platili overu.

Hajte ljudi pomagajte molim vas,valjda neko od vas zna koliki je period dobijanja RADNE vize od momenta kada kanadska ambasada odobri posao.Molim vas treba mi sto pre odgovor jer to zahteva poslodavac od mene.Samo da dodam da imam svu potrebnu dokumentaciju za vozaca kamiona spremnu da se posalje u ambasadu ali poslodavac ce da donese odluku o zaposlenju tek kad mu javim za koliko se dobija viza,valjda se ni njemu ne ceka dugo.Hvala.

Pozdrav svima....znam da se o ovome pisalo u vise navrata ali ja bih evo opet da pitam. Ja spadam u onu grupu ljudi koja ce prvo predati aplikaciju a zatim polagati IELTS. Stoga vas molim za odgovor koja je najniza ocena na testu sa kojom se prolazi, naravno ukoliko se sa tom ocenom uklapam u onih 67 poena.
hvala svima....

Pozdrav svima....znam da se o ovome pisalo u vise navrata ali ja bih evo opet da pitam. Ja spadam u onu grupu ljudi koja ce prvo predati aplikaciju a zatim polagati IELTS. Stoga vas molim za odgovor koja je najniza ocena na testu sa kojom se prolazi, naravno ukoliko se sa tom ocenom uklapam u onih 67 poena.
hvala svima....

Cao Kaca.
Ocena na IELTS-u ti se ubraja u poene.Evo kako to izgleda:

LANGUAGE
First Language per ability (Speaking, Listening, Reading, and Writing)
High proficiency (per ability): IELTS 7.0-9.0 4
Moderate proficiency (per ability): IELTS 5.0-6.9 2
Basic proficiency (per ability): IELTS 4.0-4.9 1 (max 2)
No proficiency: IELTS less than 4.0 0

Desno su bodovi od 0 do 4.Racunaj za svaku oblast u zavisnosti od ocene da mozes da dobijes od min.0 do max.4 poena.Znaci ukupan broj poena na IELTS-u moze da bude od 0 do 16.

z:lol:

Dajte ljudi opustite se. Svako ima pravo na svoje mišljenje zar to nije demokratija i naravno da ga iznese. Kako ce i kojim putem neko provesti život i dospeti u Kanadu ili ne to je druga stvar. Nego daj da predjemo na korisne info. Ima li kakvih junaka da su dobili pozive za slanje dokumenata?
Inace sto se tice overavanja dokumenata u BGu situacija je sledeća. Fotokopije vojne knjizice nece da overavaju u opštini. Navodno se overava u vojnom odseku mada je moje iskustvo da u mojem vojnom odseku nece da overavaju fotokopije vojne knjižice. Tako da obzirom da i piše da ne treba da budu overene ja cu ih tako i poslati kad dodje vreme. Sto se tice ostalih fotokopija u opštini na Novom Beogradu ne traze na uvid radnu knjižicu kao dokaz da ste na birou kako ne bi platili overu.

Ja sam overio fotokopije cele vojne knjizice u opštini savski venac za dz! Jedino sto se ne moze besplatno overiti vise kopija...rekao sam da mi treba za zaposlenje!!
Pozzzzz

Hajte ljudi pomagajte molim vas,valjda neko od vas zna koliki je period dobijanja RADNE vize od momenta kada kanadska ambasada odobri posao.Molim vas treba mi sto pre odgovor jer to zahteva poslodavac od mene.Samo da dodam da imam svu potrebnu dokumentaciju za vozaca kamiona spremnu da se posalje u ambasadu ali poslodavac ce da donese odluku o zaposlenju tek kad mu javim za koliko se dobija viza,valjda se ni njemu ne ceka dugo.Hvala.

Kornjaca, moras otici u ambasadu u beogradu, ulica Kneza Milosa, pa da ti oni kazu, verovatno treba mesec-dva dana, probaj telefonom pošto znam da ti nije blizu beograd, evo detalja:

Kneza Milosa 75
11000 Belgrade
Serbia

Tel.: (381-11) 306-3000 ext. 3341
Tel.: (381-11) 306-3039
Fax: (381-11) 306-3040
E-mail: belgrade-im-enquiry@international.gc.ca
Service Hours
Monday to Thursday: 08:00 – 10:00 (only for submission of applications)
Monday to Thursday: 13:00 – 16:00 (general inquiries and requests for application forms)
Srecno!!!

Cao Kaca.

LANGUAGE

Desno su bodovi od 0 do 4.Racunaj za svaku oblast u zavisnosti od ocene da mozes da dobijes od min.0 do max.4 poena.Znaci ukupan broj poena na IELTS-u moze da bude od 0 do 16.

Sale,
Bon jour, toi travaille tres beaucup, moi aussi!!
Salute!

Kornjaca, moras otici u ambasadu u beogradu, ulica Kneza Milosa, pa da ti oni kazu, verovatno treba mesec-dva dana, probaj telefonom pošto znam da ti nije blizu beograd, evo detalja:

Kneza Milosa 75
11000 Belgrade
Serbia

Tel.: (381-11) 306-3000 ext. 3341
Tel.: (381-11) 306-3039
Fax: (381-11) 306-3040
E-mail: belgrade-im-enquiry@international.gc.ca
Service Hours
Monday to Thursday: 08:00 – 10:00 (only for submission of applications)
Monday to Thursday: 13:00 – 16:00 (general inquiries and requests for application forms)
Srecno!!!

Cao

Oni odgovaraju na telefonske upite izmedju 14:30 i 15:30.Ja sam ih zvao prekjuce i javila mi se jedna jako ljubazna zena.

Zvao sam na (381-11) 306-3039

Poslednja izmena:
Yugoslave, da li znas postoji li vremensko ogranicenje tj. rok za slanje dokumentacije u ambasadu nakon sto HRC odobri posao? Meni se nesto vrti po glavi da je to 2 meseca, ali ne mogu se setiti gde sam to procitala i da li je to uopste vezano za ovo pitanje ili za neko drugo.Hvala unapred na odgovoru.

Meni su overili bez problema vojnu knjizicu u opstini.. Pre 5 meseci...

Yugoslave, da li znas postoji li vremensko ogranicenje tj. rok za slanje dokumentacije u ambasadu nakon sto HRC odobri posao? Meni se nesto vrti po glavi da je to 2 meseca, ali ne mogu se setiti gde sam to procitala i da li je to uopste vezano za ovo pitanje ili za neko drugo.Hvala unapred na odgovoru.

jeste tako je,, imash fore ili 2 ili cak 3 meseca, nisam 100% siguran. Sakupljao sam papire duze od mesec dana...Tako da je siguno vishe od jednog meseca. A i infomaciju cete dobiti od ambasade u trenutku kada od vas budu trazili dokumenta.

Skinite me sa foruma.

Skinut si ti Prijatelju u glavi...mogao bi da posetis neki anger management centar, prijalo bi ti. :) Bez uvrede.
Stoje neke tvoje opaske, ali nije ono nacin da komuniciras s drugima.
Ovaj forum je uvek bio prepun pozitivnih ljudi zeljnih da pomognu i pozitivnih ljudi kojima treba neka informacija i pomoc. Svi smo prosli skolu na ovom forumu, pre ili kasnije.
Nije ovo za licno prepucavanje i svadju.
SALE, ne obaziri se, a ti Kuglanov, ajd u kucicu...

I sto bi rekla moja pokojna baba, : "Deca, nemo se karate..."

:)

z:plez:

Cao Kaca.

LANGUAGE

Ne znam je li neko na forumu vec pisao o novom nacinu bodovanja za IELTS , ako jeste oprostite na ponavljanju, ali mislim da je korisno pogledati "Section 10.8" ovog dokumenta:
http://www.cic.gc.ca/english/resources/manuals/op/op06e.pdf ,
Narocito je korisno za one koji tek imaju namjeru aplicirati, jer ce biti bodovani iskljucivo po novom sistemu, a i za stare aplikante kojima ovaj nacin donosi vise poena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back