Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao narode.... Ja sam u skilled worker procesu (simplified), dobio sam documents required pre mesec dana i treba da saljem dokumentaciju, spremno je ali su mi tajming zeznuli ovi praznici...Pitanje sto se tice obrazovanja ako je neko voljan da odgovori. Da li je dovoljno poslati samo diplomu fakulteta, ili treba poslati i uverenja o polozenim ispitima? Ili eventualno fond casova po semestrima.? Da li je neko to radio ili su mu trazili?

Sretna vam svima nova godina i naravno zelim vam na prvom mestu zdravlja a odmah potom vize!!!

Svaka cast. Cekanje se konacno isplatilo. Treba poslati overenu fotokopiju diplome i prevod iste. Rekao si da si dobio poziv za slanje dokumenata pre mesec dana, a reci nam od kada ti je AOR?

Dragi svi, evo pridruzujemo se plejadi divnih zelja sa ovog foruma.

Sretan vam svima Bozic i Nova Godina za koju se nadamo da ce nam svima doneti iste poklone: beskrajno mnogo ljubavi, zdravlja, poslovnog uspeha i imigracionu vizu za Kanadu da mozemo da se :bob:i :grudvanje:

kad se vec:zima: smrzavamo da to bar bude tamo :)

:ukras6:

Dragi svi, evo pridruzujemo se plejadi divnih zelja sa ovog foruma.

Sretan vam svima Bozic i Nova Godina za koju se nadamo da ce nam svima doneti iste poklone: beskrajno mnogo ljubavi, zdravlja, poslovnog uspeha i imigracionu vizu za Kanadu da mozemo da se :bob:i :grudvanje:

kad se vec:zima: smrzavamo da to bar bude tamo :)

:ukras6:

Neka vas Bog blagoslovi
da vam se ostvare svi snovi
uz veru da vas sreća prati
i da se dobro boljim vrati
Hristos se rodi

p.s. : neces se ovde bar smrzavati, to je sigurno, u sred zime na -20 otvoren nam je prozor non-stop, hocemo da pocrkamo od vrucine. 'ladno 'al standard....z:p

Pozdrav svima z:poz:

Poslednja izmena:
Neka vas Bog blagoslovi
Hristos se rodi

p.s. : neces se ovde bar smrzavati, to je sigurno, u sred zime na -20 otvoren nam je prozor non-stop, hocemo da pocrkamo od vrucine. 'ladno 'al standard....z:p

z:lol: to me bas raduje! juce smo se ispred zgrade kao beskucnici grijali uz badnjak i kuhano vino z:D

P.S. Svaki tvoj post komentiram sa suprugom po nekoliko sati :aha:

Neka vas Bog blagoslovi
Hristos se rodi

Svim forumasima i porodicama sve najlepše u 2009. i srecan Bozic!!!

-Sinisa, drago mi je da je tamo ok, veruj mi da me ovde sve vise podseca na devedesete, jutros u Veru ima samo belog, relativno bajatog hleba, a grejanje je jako slabo, nisi u toku, ali nema gasa od juce !!!
-Nadam se do kraja godine papirima pa da probam drugacije, pa cak i ako tamo nije bas ono sto mi treba, da vidim iz prve ruke i onda se preselim ili na neko primorsko mesto i drzim sank sa zenom ili na mars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav svima!!!

Pozdrav svim forumasima,

Molim za pomoc, obzirom da je procedura od Februara 2008 za FSW promenjena,kolike su takse, da li se papiri salju direktno u Kanadu,da li je neko vec probao po toj novoj proceduri.Unapred hvala.Da li mozda neko zna koliko uzimaju ljudi koji fiktivno nalaze posao za provincijsku vizu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back