Moze li neko da mi odgovori da li treba da vadimo pasos i za bebu ili moze da se upise u moj pasos?!
Ne mozes dete da upises u novi pasos.Potrebno je da mu izvadite novi.Svako mora da ima svoj pasos.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li neko da mi odgovori da li treba da vadimo pasos i za bebu ili moze da se upise u moj pasos?!
Cao narode.... Ja sam u skilled worker procesu (simplified), dobio sam documents required pre mesec dana i treba da saljem dokumentaciju, spremno je ali su mi tajming zeznuli ovi praznici...Pitanje sto se tice obrazovanja ako je neko voljan da odgovori. Da li je dovoljno poslati samo diplomu fakulteta, ili treba poslati i uverenja o polozenim ispitima? Ili eventualno fond casova po semestrima.? Da li je neko to radio ili su mu trazili?
Sretna vam svima nova godina i naravno zelim vam na prvom mestu zdravlja a odmah potom vize!!!
Svaka cast. Cekanje se konacno isplatilo. Treba poslati overenu fotokopiju diplome i prevod iste. Rekao si da si dobio poziv za slanje dokumenata pre mesec dana, a reci nam od kada ti je AOR?
Dragi svi, evo pridruzujemo se plejadi divnih zelja sa ovog foruma.
Sretan vam svima Bozic i Nova Godina za koju se nadamo da ce nam svima doneti iste poklone: beskrajno mnogo ljubavi, zdravlja, poslovnog uspeha i imigracionu vizu za Kanadu da mozemo da sei
kad se vecsmrzavamo da to bar bude tamo
![]()
Neka vas Bog blagoslovi
da vam se ostvare svi snovi
uz veru da vas sreća prati
i da se dobro boljim vrati
Hristos se rodi
Vaistinu se rodi !
Neka vas Bog blagoslovi
Hristos se rodi
p.s. : neces se ovde bar smrzavati, to je sigurno, u sred zime na -20 otvoren nam je prozor non-stop, hocemo da pocrkamo od vrucine. 'ladno 'al standard....
Pozdrav svima![]()
Da li mi moze neko reci u kom roku se mora odraditi lekarski, posto mi ocekujemo poziv a svi imamo gripu.
Neka vas Bog blagoslovi
Hristos se rodi
p.s. : neces se ovde bar smrzavati, to je sigurno, u sred zime na -20 otvoren nam je prozor non-stop, hocemo da pocrkamo od vrucine. 'ladno 'al standard....
Pozdrav svima![]()
ili na mars!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vala baš. ako ovo s kanadom ne upali, ostaće mi taman toliko energije i živaca da se privežem za raketu i lansiram u nebo ko pera kojot.