Bravo Sinisa.
Iskrene cestitke i da ti se ostvare sve zelje zbog kojih si krenuo ovim putem.
Pozdrav
Sale0509
Iskrene cestitke i da ti se ostvare sve zelje zbog kojih si krenuo ovim putem.
Pozdrav
Sale0509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da odustajes ako mislis da imas potrebne bodove za prolaz. Niko ti ne garantuje prolaz na Kvebek varijatnu ako ne posedujes znanje francuskog jer se u tom slucaju engleski boduje manje u odnosu na francuski jezik i samim tim dovodis sebe u nezgodnu situaciju da ispustis iz ruku i ono sto imas.
Bolje biti strpljiv i odraditi posao do kraja i onako kako treba nego upropastiti celu stvar.
Klika zdravo, uvek uzimam tvoje misljenje u obzir, jer zaista pomazes mnogima svojim tacnim i iscrpnim informacijama.
Radi se o sledecem: moja supruga je nosilac aplikacije u oba slucaja (federal na kome smo sada i za Quebec za koji planiramo da se prebacimo), a ona ima zavrsen fax u USA (tu joj je minor diploma franc. jezik i knjizevnost), a master u Francuskoj (socijalna i obrazovna politika), tako da imamo bodova jer je njen francuski maximalan. Zvali smo Bec pre par sati, i pitala ih je za TEF, ne mora da ga prilaze s obzirom da ima francusku diplomu. Ja ne znam francuski, upravo upisao pocetni u FKC u Beg, IELTS imam od prosle godine 6,5. Imamo i divnu bebu Dunju i ona se boduje za Quebec.....
Klika, uvek sam bio nestrpljiv i cesto zbog toga naj.....o u zivotu, ali ovaj put hocu da probamo da ipak u nekom razumnom roku predjemo, jer toliko se ljudi nakupilo, a toliko sporo rade...nama u aor-u pise 36-48 meseci!? Mislim da cemo uspeti, a svakako hvala na dobronamernom savetu....veliki pozdrav!
Klika zdravo, uvek uzimam tvoje misljenje u obzir, jer zaista pomazes mnogima svojim tacnim i iscrpnim informacijama.
Radi se o sledecem: moja supruga je nosilac aplikacije u oba slucaja (federal na kome smo sada i za Quebec za koji planiramo da se prebacimo), a ona ima zavrsen fax u USA (tu joj je minor diploma franc. jezik i knjizevnost), a master u Francuskoj (socijalna i obrazovna politika), tako da imamo bodova jer je njen francuski maximalan. Zvali smo Bec pre par sati, i pitala ih je za TEF, ne mora da ga prilaze s obzirom da ima francusku diplomu. Ja ne znam francuski, upravo upisao pocetni u FKC u Beg, IELTS imam od prosle godine 6,5. Imamo i divnu bebu Dunju i ona se boduje za Quebec.....
Klika, uvek sam bio nestrpljiv i cesto zbog toga naj.....o u zivotu, ali ovaj put hocu da probamo da ipak u nekom razumnom roku predjemo, jer toliko se ljudi nakupilo, a toliko sporo rade...nama u aor-u pise 36-48 meseci!? Mislim da cemo uspeti, a svakako hvala na dobronamernom savetu....veliki pozdrav!
http://www.cic.gc.ca/english/department/media/notices/notice-fraud.asp
ovde se vise puta vodila prica o predstavnicima... eto sada i na zvanicnom sajtu pise da su to prevaranti
Da li znate kako u Beogradu stoje sa aplikacijama, tj. koliko brzo rade. Aplicirala sam u Rimu, u junu, ali oni jos nisu poceli da obradjuju moju prijavu... a posto se u januaru selim u Srbiju mogu da apliciram i tamo, ali bih morala ispocetka sve, pa cu bih prakticno izgubila vise od pola godine cekanja... ali ako je kod njih manja guzva onda mozda nije lose...
u Rimu se ceka dve godine, tako su mi rekli ti officers-i za imigraciju preko e-mails
Beograd uopste nije imigracioni centar, tako da tu uopste ne moze da se podnese zahtev za iseljenje.Uostalom zasto uopste povlaciti aplikaciju da bi se ponovo apliciralo u drugom imigracionom centru ?Za nas iz Srbije je zaduzen centar u Becu, a koliko vidim Dassal ima vreme obrade od 36 do 48 meseci.
ja sam onomad nasla tu informacijuPozdrav ljudi svima i velike cestitke i puno srece grandic-u!!!!Sve najbolje!!!!!!
Hteli smo da pitamo one koji su otisli ili uskoro idu tako sto su nasli posao, sta je sve potrebno da se pripremi/odradi da bi se nasao posao. Dakle koja je cela procedura oko toga, korak po korak, koji sve papiri, koga kontaktirati...
Molimo one koji to ne znaju da ne ulecu sa komentarima tipa: "Au to je jaaako tesko, to je ono bas komplikovano za uraditi, prvo mora da te ovaj, pa da ti ovo, pa onda jos i ovo..." itd.
Znaci bas sve sto je potrebno za naci posao, dokumenti koji se moraju priloziti, sta sve taj poslodavac mora da posalje... i svi moguci saveti.
Mi kopamo po netu, ali izgleda da toga bas nigde nema.
...Ono, ako imate volje....a, trebalo bi vec kad ste dobili poziv...nemojte sad da nas odmah otpisete...Odgovorite lepo na ovo, pa nas sve zajedno mozete otpisati, ali se onda vidimo za pola godine (koji optimizam covece) na zajednickom rucku pod nazivom: Udruzenje "Ex-pacenici sa Krstarice"
Sve najbolje!
Naz dvoje
a kako ces naci posao... xm, ne znam!
na nekom forumu sam onomad nasla neke linkove sa poslovima
ali mogli bi forumski kanadjani da nam posluze neke dobre linkove da ja ne recikliram ove moje stare, posto ih naravno nigde nisam zabelezila, trebala bih mnogo da kopam
Kanada je u cilju ubrzanja imigracije prebacila deo aplikacija iz imigracionih centara... tako se u Beogradu obradjuje deo aplikacija koje su dosle iz Srbije. Zato sam pitala za Beograd... inace znam da se u Becu obradjuju aplikacije.
pa nema veze, mozemo bar da gledamo te oglase i vidimo sta se traziIz Srbije je skoro nemoguce naci posao u Kanadi ako nemas ovde nekoga da ti pogura celu stvar, ovo preko sajtova, zaboravi.
pa nema veze, mozemo bar da gledamo te oglase i vidimo sta se trazi
kako se trazi... da se spreme ljudi, da napisu rezime, da mozda nauce nesto novo pre nego sto odu
ja na primer odavno izucavam sve aspekte zivota u Kanadi, redovno citam njihove vesti online, gledam blogove, forume, zanima me kako ljudi ramisljaju, zive, kakav je sistem vrednosti... jednostavno, ponasam se kao da sam vec tamo
nece biti puno iznenadjenja kada dodjemo
pre godinu dana kad sam pokusavao brata da dovedem u kanadu imao sam jaku vezu u ambasadi ali su rekli da nema nikakve sanse da dodje, jer trenutno ne primaju nikoga osim doktora i jos nekog ali ne mogu sad da se setim....neznam mozda je sad sve drugacije ali tako je bilo pre