darkorcar:
Hteo sam samo da izrazim veliko ne zadovoljstvo!
A sto se tice uklapanja - Kao prvo mnogo mi je lakse i jeftinije da se seljakam i putujem sada
nego kad budem vidio sa sobom dete od 1-2god. Drugo, voleo bih da upijem malo socijalnog zivota dok sam ispod 30 (jos uvek volim da izlazim i pijem sa drustvom itd..), mislim da ce mi
kasnije do toga biti mnogo manje stalo i da necu imati jednostavno snage...
Trece, sigurno sad mogu da se lakse adaptiram i na poslu nego kasnije..
A sto se tice zivota ni na nebu ni na zemlji - recimo kredit bih mozda uzeo da resim pitanje
automobila. ne mogu da se jos 4god vozim busom i taxijem (perskupo).
A da sam kofere spakovao bas i nisam, s'obzirom da nemam pojma trenutno nasta ce to
sve da lici za 3-4 god.
Sve u svemu dobro zezanje...
Pozdrav
Nema nikakve koristi od neizrazavanja nezadovljstva, proces je takav kakav je, to su njihova poravila sa kojima se mi moramo pomiriti, mi smo ti koji trazimo ulaznicu i moramo prihvatiti surove cinjenice.
Sto se tice, preseljenja, to moras sam da ispalniras u kom momentu ti je najbolje da planiras prosirenje porodice, traba biti pragmatican u datom momentu koliko god ovo nekome zvucalo proracunato ili cudno. Ako sam dobro shvatio ti jos uvek nemas decu. Naravno to je tvoj izbor da li ces u medjuvremenu dobiti dete, i svakako da je teze seliti se sa malom decom, ali znaj da ima mnogo onih koji su to uradili sa dvoje male dece, tako da ti nisi jedini koji je, ili ce tek proci kroz tu proceduru.
Ako si jos uvek ispod 30-te, pa ti tek nemas razloga za nezadovoljstvo. Socijalno zivot, provod, nazovi kako hoces, opet nije vezan za godine, to je sve stvar kako se covek oseca. Hipoteticki, dzaba tebi 25 godina ako u datom momentu imas porodicu/decu, nista ti to ne znaci jer jednostavno neces imati vremena za ta opijanja sa prijateljima, primarna stvar je to dete.
U vezi auta, licno ti ne bih preporucio da trosis pare na auto i podizanje kredita u ovom mometnu jer ces izgubiti podosta novca u toj avanturi, strpi se, taj novac ce ti biti mnogo potrebniji jednog dana kada dodjes ovde.
Samo opusteno, nemoj mnogo da razbijas glavu o tome kako ces se i na koji nacin ovde uklopiti, gledaj da budes spreman u savkom momentu kada ti jave jednog dana da posaljes pasose na viziranje. I ne trosi novac na kojekakve kredite, ako si mogao X godina bez auta moci ces jos 2-3-4. Moj dobar prijatelj ovde zaradjuje $75K godisnje i nema auto, i nista mu ne fali, vozi je javnim prevozom, i nikad se nije zalio, a moze da kupi ne jedan, vec tri auta.