Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I samo da ti kazem da je moj muz menadzer u jednoj globalnoj kompaniji... koja da, posluje i u Kanadi, nisam sigurna da ima proizvodnju... ali nije ni bitno.

Stvarno cenim sto si ti skroman i prizeman i realan... ali dopusti da postoje ljudi koji su sposobni i usudjuju se da pucaju na vece nego ti... Sedis ovde na forumu i ubijas ljude u pojam. Sta je tebe razocaralo u zivotu stvarno ne znam...

Danas sam imala izuzetno los dan, cak su me vodili u hitnu pomoc... i gladna sam, i stvarno nemoj da me uznemiravas sa takivm svojim negativnim stavovima... mislim, stvarno ne razumem kako mozes na slepo nekom da govoris da on nesto ne moze

potpuno je ocigledno da govoris iz projekcije... i to me najvise nervira

етотако:
I samo da ti kazem da je moj muz menadzer u jednoj globalnoj kompaniji... koja da, posluje i u Kanadi, nisam sigurna da ima proizvodnju... ali nije ni bitno.

Stvarno cenim sto si ti skroman i prizeman i realan... ali dopusti da postoje ljudi koji su sposobni i usudjuju se da pucaju na vece nego ti... Sedis ovde na forumu i ubijas ljude u pojam. Sta je tebe razocaralo u zivotu stvarno ne znam...

Danas sam imala izuzetno los dan, cak su me vodili u hitnu pomoc... i gladna sam, i stvarno nemoj da me uznemiravas sa takivm svojim negativnim stavovima... mislim, stvarno ne razumem kako mozes na slepo nekom da govoris da on nesto ne moze

potpuno je ocigledno da govoris iz projekcije... i to me najvise nervira

Draga moja, ne vidim poentu tvog javljanja na ovaj forum...........ako mislis da si najpametnija, ok, to je tvoj problem..............

Ti si postavila pitanje i dobila si odgovor, ako nije onakav kakav si ocekivala , nema potrebe da se tako ponasas..........mi svi ponekad imamo los dan pa se ne ponasamo tako nadmeno kao ti............

Ali kao sto si i sama rekla, svakakvih ljudi ima ............na zalost...........

Btw, ja sam izuzetno sretan covek ovde u Kanadi, a jos se bolje osecam ako mogu da pomognem nekim ljudima jer su i meni nekada neki dobri ljudi isto ucinili. Kulturni ljudi znaju da postuju ako im neko pokusava pomoci, dobio sam na desetine emailova od ljudi ovde sa foruma u znak zahvalnosti sto sam eto bar odvojio nesto malo vremena da im napisem po koju rec. I ja sam bio u istoj kozi kao i vecina ljudi na fourmu i znam kako se osecaju.

Takodje, imam jako lep posao sa kojim sam veoma zadovoljan, sve ovo sto napominjem su iskustva imigracije u celini, nikakva licna projekcija jer ovde nije rec o meni vec o problemu svakog imigranta.

Jos jednom, sretno ti bilo sa aplikacijom........ali cini mi se da nisi mnogo upucena u problem nalazenja posla u Kanadi sa daljine i bez prethodno obezbedjenog permanent resident statusa. Nimalo nije onako kako bi to mi voleli da bude..........

Jedna stvar mi samo nije jasna, nismo jos culi kakve ti i tvoj muz imate extra/specijalne profile/obrazovanje/............da biste bili nesto specijalno u odnosu na sve nas ostale?
Vise puta si pomenula TEFL, pa takvih ljudi ovde ima na bacanje, ne vidim sta je tu specijalno..........zasto mislis da bi , od recimo 120 rezimea, za nekog predavaca engleskog jezika u nekoj firmi X bas tebe uzeli? I to pored nekoga kome je taj isti jezik maternji.

Ok klika, poceo si da me smaras

i vredjas
i jos se tripujes kako si neki dobrocinitelj i sram me bilo sto imam svoje misljenje

ma ti bre nisi normalan... a nisi samo meni takve negativne gluposti nasvrljao, primetila sam da ti je to manir i znala sam da cu i ja dobiti slicnu zivotnu lekciju
ma pali bre... i nisam ja nikakv profesor engleskog, kao sto rekoh, iz cistog zezanja sam zavrsila kurs
jeeeeeeeeeeee... ja imam i fakultet i poslediplomske i to na dva razlica fakulteta u dve potpuno razlicite struke...i jos sam eto, profesor engleskog... i to sam ti rekla samo zato sto si se sirotan tako jako iznenadio sto imam puno poena na stranom jeziku

ma cao... koji sam uopste i od Srbina trazila savet

klika:
Draga moja, ne vidim poentu tvog javljanja na ovaj forum...........ako mislis da si najpametnija, ok, to je tvoj problem..............
nisam najpametnija, ali od tebe ocigledno jesam
a problem je u tome sto se uopste raspravljam sa tobom... ti ocigledno crpis veliku satisfakciju da pomazes ljudima koji su gori od tebe, ali oni koji su bolji... e, pa sram ih bilo!

I ljudi kao ti me toliko nerviraju udarala bih vam samare i zabranila da se reprodukujete. I to samo zato sto sam kroz izucavanje ljudske prirode razumela svu dubinu vaseg jada i bede.

Popij tableticu, ...pisaj dalje sam uz vetar... ja vise nemam sa tobom sta da pricam.

етотако:
nisam najpametnija, ali od tebe ocigledno jesam
a problem je u tome sto se uopste raspravljam sa tobom... ti ocigledno crpis veliku satisfakciju da pomazes ljudima koji su gori od tebe, ali oni koji su bolji... e, pa sram ih bilo!

I ljudi kao ti me toliko nerviraju udarala bih vam samare i zabranila da se reprodukujete. I to samo zato sto sam kroz izucavanje ljudske prirode razumela svu dubinu vaseg jada i bede.

Popij tableticu, ...pisaj dalje sam uz vetar... ja vise nemam sa tobom sta da pricam.

1. Klika je na ovom forumu dosta dugo i uvek je nesebicno pomagao svima tako da mi je uz njegove,i savete ostalih(ne vazi za postovanog imigracionog konsultanta) bilo mnogo lakse da se upustim u ceo proces.

2. Pitanje ko je bolji zahteva mnogo procene i diskusije ali jedno je sigurno -ne resava se samarima-.

3. I ja sa pomalo doznajem u informatiku pa bi opet za pocetak radio bilo sta jer posle iskustva u Srbiji i bilo sta je bolje,ali ako ste vi vec van Srbije i imate FENSI posao nemorate u Kanadu.

4. Molim vas da se ne nadjete uvradjenom i da me i pored vaseg visokog strucnog obrazovanja ne ISPSUJETE kao kolegu kliku.

E sad da se vratim na postovanog i nesebicnog dobrocinitelja cika imigracionog konsuktanta.
1. Licno bio u bg u agenciji gde me je docekala devojka koje se predstavola kao Mira Skoric i ponudila mi je da za 500e sredi da polozim IELTS, koliko covek treba da je glup ili nazalost ocajan u zelji da ode pa da ovo proguta.

2. Mozda vi niste takvi ali mi smo suvise mladi i zeleni da bismo vam dali 2500$ za vasu strucnu pomoc, pa smo izvoleli pokusati sami, kada budemo napunili 55 godina mozda cemo biti spremni da krenemo u zivot uz cvrst oslonac olicen u vasoj firmi.

3. Vec su vas zamolili da ne zastrasujete ljude, neznam da li je u pitanju nesto organizovano kao teorija zavere(cega je verovali ili ne Srbija puna) ili nije, ali molim vas dopustite nam da se bezazleno dopisujemo kad vec nemozemo da zivimo ovde u Srbiji, bez straha da ce nam neko drpiti 2500$ ili nebitno koliko.

Jos jednom molim da se niko ne nadje uvredjen i da nastavimo da se dopisujemo bez teskih reci, ovaj forum je lep primer medjuljudske saradnje pa se nadam da ce tako i ostati.

Za AleksandarA>
- Nisi bio u mojoj agenciji, jer nemam agenciju,
- ne nudimo gluposti koje pominjes,
- cena moze da bude manja i veca od 2.500
Dobronamerno: edukuj se, poseti sajt (imas adresu na Uslugama), procitaj, proveri, nauci sta je konsultant, i uverises se da nisi bio kod konsultanta za imigraciju Kanade jer takav u Beogradu nije postojao do pre 7 dana.

Samo da potvrdim, na aplikaciji jasno stoji YOU MUST MEET ALL CRITERIA AT THE TIME YOU SUBMIT YOUR APPLICATION pa me interesuje dali lovu moram imati na racunu kad saljem aplik. ili tek kad mi zatraze ostalu dokumentaciju?
Molim vas dragi "forum drugari" da mi pomognete da ne napravim gresku.

A ono za agencije,
bese takodje jedna u Nevesinjskoj 2 , veoma su strucno drali moje jedne poznanike u stotinama evra da bi potom isparili, zvali su se Can Achieve kao agencija koja postoji zaista u Australiji i Kanadi, ali taj Can Achieve je bio laznjak i konsultant Majkl Gordon Popovic nikad nije postojao iako je imao gomilu fantomskih vizit karti koje su upucivale na regularan sajt...

maya_cy:
Samo da potvrdim, na aplikaciji jasno stoji YOU MUST MEET ALL CRITERIA AT THE TIME YOU SUBMIT YOUR APPLICATION pa me interesuje dali lovu moram imati na racunu kad saljem aplik. ili tek kad mi zatraze ostalu dokumentaciju?
Molim vas dragi "forum drugari" da mi pomognete da ne napravim gresku.

Fala za linkove.

Cini mi se da sam procitao da ne treba odmah slati dokaz o parama kao i dokumentaciju(Simplyfied da bi takodje i ostali dokumenti bili up to date) da ih u medjuvremenu ne potrosis.
Potvrdu prikazes pre polaska, bitno je da imas novac zar ne?
Ako proces traje do dve godine zar treba sve vreme cuvati novac na racunu? Verovatno ne ali nisam 100% siguran.

Sily:
Da tuzis nick na forumu? Interesantno!
To su neke radikalne fore za uvredu casti :)
Да, врло интересантно...МОЖЕ.
Многи овде мисле да могу да причају свашта, ако модератор дозволи...
Међутим, свако, па и модератор може одговарати пред судом за изговорено. Иза нпр. твог тајног назива не стоји фантом већ грађанин - одговоран за своје речи, а онај ко хоће да тужи може то да учини без икаквих проблема. Податке туженог провајдер ОБАВЕЗНО мора дати - посебно када их затражи суд или јавни тужилац.
Имај то у виду - не треба претеривати ни вређати, никад се не зна...

Жао ми је оних грађана које је опљачкала дотична агенција, али је интересантно како лаковерно људи хрле у загрљај преваранту, дају новац и верују некакој визит карти на којој је писало консултант.
Ја сам овде понудио адресу сајта на коме се може проверити: број лиценце, име и презиме консултанта, чланство у Удружењу канадских имиграционих консултаната, а људи се опет спрдају...и вероватно ће неки опет у загрљај неком преваранту. Па нека их, нека им узму паре.

maya_cy:
Ma citam na ovim stranim forumima da moras imati lovu na racunu minimum 6 meseci kad ti zatraze proof of funds..pa sam malo confused.. :-?

Ubedljivo najsadrzajniji i najbolji forum za iseljenje je
http://groups.google.ca/group/misc.immigration.canada

Pominjao sam ga nekoliko puta, imate tamo par bivsih visa officera koji se redovno javljaju, Andrew Miller i kompanija................

Ko da cu da im ostavim pravo ime i adresu....nikada ne ostavljam licne podatke nigde na internetu, ima dovoljno pacenika okolo.

Nebitno, poenta je da ovo nije marketing sajt vec forum za razgovor,
koliko sam primetila moderatori banuju one koji se reklamiraju i promovisu ali to je njihov zadatak a ne moj.
Slazem se da ljudima treba pomoci a ne uzeti im pare i zastrasivati ih glupostima,
svako ima pravo izbora i vremena da se informise da nije bas sve tako kako neki kazu a uostalom ima i svoju glavu pa nek razmisli.

Замислите да неки терориста пошаље преко овог подфорума поруку другом терористи,
да сруши (лупам) мост "Газелу" - и то се заиста и догоди.
Провајдер не би одговарао зато што нема личне податке свог корисника???
Дебело би заглавио!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back