Dobro bre, kolko pricamo ovde a niko nista ne radi! Jel ode neko u Kanadu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego sta , klika je vec tamoGMan:Dobro bre, kolko pricamo ovde a niko nista ne radi! Jel ode neko u Kanadu?![]()
AleksandarA:Radimo na tome nemozes preskociti kineski zid koji je oko Srbijice tako lako.
(malo jedno telence, ovolicko)
nina_lion:Da sacekamo mi to da poradste malo,pa da bude vise kremenadli?
goldfish:nego sta , klika je vec tamo
, jedna devojka sa foruma je takodje otisla,
a ja sam trenutno 'u proceduri'![]()
GMan:Thanx... verovatno ce nam trebati i mnogo srece... Mada, kada pogledam realno, nesto se i ne opterecujemo time. Kad smo poslali papire bili smo uzbudjeni nekih mesec dana. Posle toga je uzbudjenje nestalo i sada se setimo papira samo kad se nesto iznerviramo pa pomislimo kako zelimo da odemo odvade.... a to se dogadja svaki danhahahaha
Da li neko zna, postoje li neki termini ili periodi kada se resavaju imigracioni slucajevi? Da li najveci broj odgovora stize recimo oko Nove Godine i slicno.
maya_cy:A sad jos jedno pitanje od mene.
Obzirom da nemam nikakvo znanje iz francuskog, sta da otkacim pod pitanjem "Which is your second official language?" Dali da ostavim prazno ili da otkacim takodje engleski?
Ajde prijatelji, slusam vas.![]()
GMan:Prvi put cujem za to, a nesto i neverujem da je to istina. Sta ako imam novac u kesu, ili ako sam upravo prodao nesto vredno i stavio novac na racun. Sta ako sam odlucio da novac investiram u nesto dok cekam odgovor iz ambasade.... Ima jos 1000 kombinacija koje jednostavno pobijaju teoriju da ce nekoga odbiti ako je novac na racunu od nedavno.
maya_cy:Jooooooj ljudi! Pa sta onda da radim?![]()
Mislim, slazem se sa vama i mislim da ste u pravu. Ni meni ne odgovara da drzim lovu toliko dugo u banci.
Pitacu ja kevu sta moze da se uradi po tom pitanju. Ona je ceo svoj zivot radila u banci, mozda zna neku foru, pa cu vas obavestiti u toku sl. nedelje.
Poz.
goldfish:ako nekome znachi .......
predala papire krajem avgusta ( kategorija : family ), a danas su konachno javili da su poslali za Bech
dimitrije_t:Pozdrav,
Imam jedno pitanje. Moja supruga je kanadski drzavljanin i ovih dana smo predali zahtev za useljenicku visu (za mene). Zanima me koliko postupak traje i da li mogu proveravati na internetu trenutni status moje aplikacije.
suprugklika:Ko te sponzorise?
goldfish:suprug