Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sale sta je ovo jos 17.11.2009. si napisao da ti je rok istekao,a sada kazes da nije.
sale meni je stvarno zao,ali ti si odbijen. Dobro pisi sta hoces,ako ti je tako lakse.
Za sve forumasa,nemoj te da ucestvujete u ratovima i aplicirate za Quebec.

Od momenta apliciranja tj pocetka obrade aplikacije.

Uostalom ispasces ponovo ...heheh Upozoravam te heh....

Dole govore o aAustraliji a mislim da važi i za Kanadu

Ne moras da imas rodjake da bi dosao - ako si im potreban.=potpuno netacno

Polagao sam IELTS test u British Councilu u Beogradu i video tamo ljude iz unutrasnjosti i to obrazovane ljude koji su trosili i novac i vreme i nerve nadajuci se da ce dobiti imigracionu vizu za Australiju i na kraju je i nisu dobili. samo su izgubili vreme
i nepotrebno se nadali , zato sto im niko nije rekao kako stvari zapravo stoje sa australijskom ambasadom i dobijanjem vize.
Postoji knjiga "Mozda Australija " Gordane Divjak- Arok i tu ima jako lepih tekstova o imigraciji u Australiju i kako je to kontrolisano i kako postoje javni zakoni(tipa nekakvih bodovnih lista i slicnih gluposti) i tajna pravila i uputstva po kojima se vize odobravaju i koji se ne publikuju ili ce biti publikovani za 100 godina.Hocu da kazem da postoje pravila koja vaze za ovu zemlju i u ovo vreme i onaj ko nece da gubi vreme neka se raspita i sazna na osnovu tudjih iskustava kakve su mu sanse
da dobije vizu i pod kojim uslovima SADA i OVDE...

Sad tek vidim Sale da si bio u mom rodnom gradu, a čitam ovaj forum godinama:D
Šteta što nisi bio tamo pod nekim lepšim okolnostima...kažu da je bio mnogo lep grad... a ja ga se ne sećam (bila sam još dete kad sam otišla)

Pozdrav i ignoriši ludake:cao:

Pozdrav i tebi.

Da,bio sam 1991/1992.Secam se divnih urmasica iz neke poslasticarnice u ulici gde je bila robna kuca.:D

:bye:

A sta ti je problematicno sa adresom?Mislim sta nije sa njom u redu?Sto,da nije mnogo uzbrdo ili ti i dalje nemas ovaj,ovo kako ono bese, BALLS.

A da ti nijie mozda problem da me malo preciznije(jao kako ono bese kaze Kondix)ah,da da me lociras.

Vidi ovako,imam jedan predlog za tebe:

Posto ste ti i Arlington,ovaj izvini ,mislio sam na Kondix-a, posto ste vi ovako saradnici po pitanju foruma i nekih vrlo bitnih zivotnih pitanja, sto ne vidis sa njime da posto zivis u USA da te on licno preporuci kod Moldera i Skali pa da resavate malo misteriju.

Ja cu za sada morati da te nekoliko dana ostavim u neznanju,kao sto si ti mene ostavio kada sam te pitao podatke za ulicu u kojoj zivis u Americi,pa da pokusas u kombinaciji sa Kondix-om i Molderom i Skali da me hehe,lociras onako precizno.

Ako ne bude nista,onda i dalje smatram da: No balls,dude!

Evo obecajem da ti se javljam za sedam dana da pripomognem.:D

Eh da ,jos nesto:Daj malo se dogovorite ti i Kondix pa se javlajte ovaj logujte u malo vecim vremenskim razmacima.Malo je bez veze da tako ocigledno se JAVLJAS obojica u isto vreme.On iz NS-a a ti iz DC-a.Znas to je bez veze.Ovaj u Srbiji,a ovaj drugi isto u Srbiji,ups izvini, u Americi a javljaju se u isto vreme da izmene vrlo vazne zivotne stavove.

Eto nema me sledecih sedam dana ,a ti moj Arli ,kada se javim sledeci put opet ispadas magarence.

Ih ljubi vas vas Sale.I tebe i Kondix-a i Nikitu Kulganova ako treba....Bas ste mi tako slatki
Pa ti si bas uporan sa provociranjem !!!
Nemam sad vremena, ali mislim da cu veceras da ti napisem jednu lepu pesmicu.
Svidece ti se sigurno :hahaha:

Pa ti si bas uporan sa provociranjem !!!
Nemam sad vremena, ali mislim da cu veceras da ti napisem jednu lepu pesmicu.
Svidece ti se sigurno :hahaha:

:D

Pa naravno postovani gospodine.

Bice mi zadovoljstvo da je citam.Pa forum i sluzi da bi smo iznosili razlicite stavove.

Nadam se da cu uzivati.

Veliki pozdrav za buduceg François-Marie Arouet odnosno Voltera.

Maestro,poklonite se i pocnite :worth:

sale je imao intervju za Quebec jos u januaru 2008, a sta je sa lekarskim ???
sale baron kaze ja sam dobio csq certificat de selection du quebec. Taj csq moze da dobije svako.Onda se ide na intervju (koji je sale pukao), posle na lekarski,a na kraju se dobije caq certificat d'asseptation du quebec. Tak sa caq se salje na federalni nivo.csq da si selektovan,a caq da si primljen.Ti sale jos ni Quebec nisi prosao,koliko godina cekas lekarski ???
Istice rok u aprilu 6-18,a jos si 17.11.2009 napisao da ne kazes kako ja izvrcem reci da je prosao 19.meseci,a ono nista.
sale pukao si ko bundeva,do ci ce 15.april 3010 ,a tebi ce procedura i dalje normalno teci.
Kako sto te videli iz saletovog primera koliko se ceka za Quebec, kakav Quebec kakavi bakraci, ma super je tebi na tastinim jaslama da izdrzava neradnika od 50.godina.

Crnio na belo sale napise 17.11.2009. istice 19.meseci, a proveravaju 6-18.meseci, a sada sale kaze jos nije istekao rok ?????? sale objasni,a odgovor je citam(kada si pre naucio). sale tvoje reci da je rok prosao,a sada citas.sale pukao si !

He,he.Opusti se.......To je bolje za tvoje zdravlje posto mozes ponovo da ispadnes magarence

Uzivaj u zivotu.Evo danas cemo imati knjizevno vece.Na programu ce biti stihovi novosadskog VolteraNe budi toliko nestrpljiv,kao da ti zivot zavisi od toga da li sam ja odbijen ili sam u procesu tj. koji je moj status.Rekao sam ti da za sedam dana upload-ujem jpg-ove. gde sve lepo pise, a onda svi zajedno pravimo zurku i budemo srecni.

Izvini,ali stvarno moram da idem.Ne mogu vise da se dopisujem, tako da se cujemo za sedam dana ,a nadam se i vidimo na zurezi.

Bubi te tvoj Sale :D:bye:

Poslednja izmena:
He,he.Opusti se.......To je bolje za tvoje zdravlje posto mozes ponovo da ispadnes magarence

Uzivaj u zivotu.Evo danas cemo imati knjizevno vece.Na programu ce biti stihovi novosadskog VolteraNe budi toliko nestrpljiv,kao da ti zivot zavisi od toga da li sam ja odbijen ili sam u procesu tj. koji je moj status.Rekao sam ti da za sedam dana upload-ujem jpg-ove. gde sve lepo pise, a onda svi zajedno pravimo zurku i budemo srecni.

Bubi te tvoj Sale :D:bye:

sale izbegavas odgovor,ako napises da je rok istekao jos u novembru 2009, kako sada kazes jos nije istekao ??????

Ljudi,pa meni su rekli da je background check procedura u toku i da ce me za 6-18 meseci obavestiti o sledecim koracima.Evo proslo 19 meseci a ono jos uvek nista.:dash:

sale objasni kako proces normalno tece,ako si jos 17.11.2009. napisao da je rok vec probijen ????:eek:
Pitam saleta prvo kazes da je probijen rok,a posle da nije,ali odgovora nema.
sale je pukao za Quebec, nije vise interesantan za ovaj forum.Tema kako do Kanade,a sale nije ni bio u Kanadi,a nije ni prosao intervju,i kome on kakve informacije moze dati.
Ako napise da je istekao rok,a posle da nije iznosi neistine tj. sale laze.

Imigracija u Quebec ? Da li treba muciti se i uciti francuski ( mada je sale za dva meseca naucio ceo jezik),imati platu 30% manju nego recimo u Torontu i ziveti u gradu kriminala.
U Montrealu kada orgijaju banda,pale se automobili pljackaju radnje,policija je na ulicama,a cak se i uvodi policijski say za odredjene delove grada.Kao sto rece daes daimar,mogli bi ovi iz Srbije da nauce kako da prave velike nerede od Montreala.
Zamisli te tu sramote sramotu od saleta.Naucio francuski,deli savete, imao je intervju u januaru 2008, nije dobio poziv za lekarski (prosli je vise od dve godine),sam napise da je rok prosao jos u novembru 2009,a juce napise da nije i izbegava odgovor,kao dobila sas danas...
Kome treba to da ide u taj Quebec i da pukne kao sale,i onda jos blamira kao nije prosao rok.
Prema tome kakav Quebec,kakavi bakraci, samo anglofoni deo Kanade.

Svi sto su bili na ovom forumu i otisli u Kanadu,vise se nisu javili. U Kanadi se radi,radna uniforma i pidzama,i radi kao grandic za minimalac 9c$ deset sati.Naravno bolje je nego u Srbiji. Kada je grandic dosao u Kanadu pisao je kako jede rostilj po ceo dan i ne radi nista.Dosla zima,ne javljaj se grandic,ispuco se platio grejanja,cak je i kablovsku piratski uveo da ustedi pare,i vise ne daje nikakave informacije. Kada se setim kako je grandic pisao ja cu ovo ,ja cu ono,to je zato sto on i njegova zena nada nisu imali nikakavog iskustva o nacinu zivota u Kanadi. Prva godina,sledece ce biti bolje.

Javljali su se samo sto predpostavljam ni drugima kao ni meni nije zanimljivo da citamo tvoje gluposti koje pises a vidim da ih ima sve vise i vise i to tvoje vredjanje ljudi!!!Ovaj forum se zove KAKO DO KANADSKE ISELJENICKE VIZE a ne PREPUCAVANJE SA ARLINGTON ROAD!!! I zato,zasto ljudi da se javljaju ???????????
POZDRAV

Poslednja izmena:
reklo bi se da si unistio svoju porodicu ,kevu caleta i svoje prijatelje pa si se nakacio na forum
ne bi li i to unistio.
vidi se da nemas nikoga u zivotu osim prodavca u obliznjem marketu i da nicem nikom ne sluzis.
prijatelje izgubio,rodjake zaboravio. najbolji drug ti je internet gde se samo izgubljeni pronalaze.

STRASNO JE da gubis vreme pred monitorom raspravljajuci se s nekim.

STRASNO JE da nisi nasao srodnu dusu pa makar i razlicitog pola da s njom nesto delis,dajes primas i ne gubis vreme.

STRASNO JE da se barem sportu ne predas kako bi se oslobodio viska endorfina i testosterona.

IZADJI IZ TE ZAMRACENE SOBE, SMDLJIVE, PUNE KONZERVI I PRLJAVIH CARAPA POD KREVETOM. PROSETAJ MALO DO PARKA, SIGURNO CES VIDETI NESTO LEPSE ILI UPOZNATI NEKOG BOLJEG.

zelim ti mirno more i srecu "arlington road"

reklo bi se da si unistio svoju porodicu ,kevu caleta i svoje prijatelje pa si se nakacio na forum
ne bi li i to unistio.
vidi se da nemas nikoga u zivotu osim prodavca u obliznjem marketu i da nicem nikom ne sluzis.
prijatelje izgubio,rodjake zaboravio. najbolji drug ti je internet gde se samo izgubljeni pronalaze.

STRASNO JE da gubis vreme pred monitorom raspravljajuci se s nekim.

STRASNO JE da nisi nasao srodnu dusu pa makar i razlicitog pola da s njom nesto delis,dajes primas i ne gubis vreme.

STRASNO JE da se barem sportu ne predas kako bi se oslobodio viska endorfina i testosterona.

IZADJI IZ TE ZAMRACENE SOBE, SMDLJIVE, PUNE KONZERVI I PRLJAVIH CARAPA POD KREVETOM. PROSETAJ MALO DO PARKA, SIGURNO CES VIDETI NESTO LEPSE ILI UPOZNATI NEKOG BOLJEG.

zelim ti mirno more i srecu "arlington road"

razumem da ti kasni i da si nervozan,trebao si da koristiz zastitu.:)

Ljudi,pa meni su rekli da je background check procedura u toku i da ce me za 6-18 meseci obavestiti o sledecim koracima.Evo proslo 19 meseci a ono jos uvek nista.:dash:

sale 17.11.2009. pise da je proteklo ne predvidjenih 18.meseci za proveru nego 19.mesec
a pre neki dan pise istice rok tek 15.04.20??
Zatim kaze da ce u aprilu saopstiti rezutate,a posle kaze za 7.dana. sale ne zna vise ni sta baronise. Lekarski nije ni obavio,a ceka rezultate...?!
Kada ga pitam objasni,sale prvo salje smajlije,a posle bezi sa foruma jer nema sta da kaze...jer svi znamo saletov ishod.
Tako da vise necemo cuti o saletu i njegovim baronima,jer ne sme od sramote da se javim.
Pozdrav svima sto su ni cestitali 1000.poruku i na razotkrivanju saleta i njegovih bajki o Quebecu koji su vremenom presli u basnu.
Nastavljamo i dalje sa radom.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back