A sta ti je problematicno sa adresom?Mislim sta nije sa njom u redu?Sto,da nije mnogo uzbrdo ili ti i dalje nemas ovaj,ovo kako ono bese, BALLS.
A da ti nijie mozda problem da me malo preciznije(jao kako ono bese kaze Kondix)ah,da da me lociras.
Vidi ovako,imam jedan predlog za tebe:
Posto ste ti i Arlington,ovaj izvini ,mislio sam na Kondix-a, posto ste vi ovako saradnici po pitanju foruma i nekih vrlo bitnih zivotnih pitanja, sto ne vidis sa njime da posto zivis u USA da te on licno preporuci kod Moldera i Skali pa da resavate malo misteriju.
Ja cu za sada morati da te nekoliko dana ostavim u neznanju,kao sto si ti mene ostavio kada sam te pitao podatke za ulicu u kojoj zivis u Americi,pa da pokusas u kombinaciji sa Kondix-om i Molderom i Skali da me hehe,
lociras onako precizno.
Ako ne bude nista,onda i dalje smatram da: No balls,dude!
Evo obecajem da ti se javljam za sedam dana da pripomognem.
Eh da ,jos nesto

aj malo se dogovorite ti i Kondix pa se javlajte ovaj logujte u malo vecim vremenskim razmacima.Malo je bez veze da tako ocigledno se
JAVLJAS obojica u isto vreme.On iz NS-a a ti iz DC-a.Znas to je bez veze.Ovaj u Srbiji,a ovaj drugi isto u Srbiji,ups izvini, u Americi a javljaju se u isto vreme da izmene vrlo vazne zivotne stavove.
Eto nema me sledecih sedam dana ,a ti moj Arli ,kada se javim sledeci put opet ispadas magarence.
Ih ljubi vas vas Sale.I tebe i Kondix-a i Nikitu Kulganova ako treba....Bas ste mi tako slatki