grandic
Zainteresovan član
- Poruka
- 266
A zato moj komsija na povratku u Kanadu uvek nosi antibiotike od kajsije u staklenoj litarskoj ambalazi.E sad mi je tek postalo jasno.Sigurno su mu u Kanadi preskupi ti njegovi antibiotici.![]()
He ha...

Evo moj komso ovde napravio sam isti taj lek al samo od kruske...sa sve kruskom u staklenoj ambalazi.
Mi smo tih lekova doneli dosta kad smo dolazili, niko nam nije pravio probleme, nisu ni gledali stvari, ali znam ljude koji su imali malo viska pa su morali platiti carinu.
Mada tih "lekova" ovde ima da ti pamet stane,izgubio sam se ko malo dete kad sam prvi put usao u "apoteku" i kad uporedis sa platama, i nije tako skupo. Redovno posecujemo "apoteku". Ne znam zasto na njoj pise LCBO

Cudno neko ime. Al' dok su lekovi dobri...
Koshava, dogovoreno, racunamo na tvog dragog, dobro ce mi doci pomoc u ovim teskim vremenima

Srecan vam put.

Bicete OK, necete se pokajati, srecni ste sto dolazite ovamo.
Setite se ovih reci: zapamtite situaciju kad budete svezi imigranti, mesec-dva svezi, pa onda posle godinu dana odmotajte film pa se setite gde ste bili i sta ste imali pre samo godinu.
Kad budete videli koliko ste napredovali i stekli za samo jednu godinu, izgledace jako lepo. Bar ja ne bih mogao za 10 god da napravim sve to tamo odakle sam dosao.
A deca se i dalje smeju kad dodju iz skole. SVAKI dan.
Samo da vam dam malo elana. Ima i zasto...
Pozz.