grandic
Zainteresovan član
- Poruka
- 266
Vidim da je dosta ljudi zainteresovano za zurku, nisam se tome nadao...mislio sam da su ovde ozbiljni porodicni ljudi, koji rade 20-tak sati dnevno, malo jedu, spavaju i sutra sve ispocetka!!!!Kad vidi ovo.....iznenadjenje!
Dakle, moracemo nesto konkretnije da uradimo po tom pitanju......Sinisa nemoj da sad odjednom prestanes da se javljas, ozbiljno racunamo sa tobom! Naravno i Yugoslav i ostali ce da pomognu, oni koji su vec tamo, a i mi koji dolazimo (Koshava, Freeze, ja i daj Boze jos Vas mnogo) jesenas....
Predlazem da pocnemo sa predlozima....
Lokacija: Niagara, nekako odgovara ovima iz Ontaria i Quebeca, (pozvani su svi, odasvud, naravno) najvise je ljudi u toj okolini, ako ima drugih predloga izvolite..
Vreme: ako bi uspeli na jesen, bar probno, to bi bio veliki uspeh......a onda tradicionalno, i svaki put sa novopridoslim forumasima i ostalima.....
Razmotrite...![]()
Pa kako...

Da prodje bez rostilja i piva....NIKAKO.
Taman cete lepo na nijagaru, meni blizu....ma uvek covece, samo nek nas je vise.
Kad dodje vreme, javi se, poslacu ti adresu, telefon i mail na PP pa ce da padne dogovor.
Samo vi dodjite, leo se smestite i malo sredite a zurka je najmanji problem

Cujemo se, pozdrav i SRETAN PUT u jednom pravcu

mora da izadje na dobro.

- nećeš verovati, ne znam!!! Ne da neću da kažem, već su mi prijatelji koji žive u Niagari rezervisali taj stan, a moj jedini zadatak je bio da vlasniku zgrade pošaljem faksom vize i CPR papire za sve članove familije (znači adresa mi nije trebala). Pošto će nas do stana odvesti prijatelji koji će nas inače i dočekati na aerodromu i odvesti do Niagare, veruj mi da nisam ni pitala za adresu. Kad se tamo skockamo, najlakše je zakazati žurkicu,ali ne bez tebe Sale jer ti ćeš biti zadužen za roštiljčić (zajedno sa mojim suprugom koji je takođe expert za to). Znači, čekamo tebe, a onda......VIA NIAGARA

)