Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na cestitkama narode, mi smo okoncali jednu veliku borbu...........nadam se da sad predstoje bolji dani i neke nove borbe u kojima nece dominirati osecaj bespomocnosti.......Zelim svima koji se bore na ovaj nas ili neki svoj sasvim drugaciji ali posten nacin da stvore svojim porodicama uslove za neko bolje sutra......... Meni je dovoljno sto zivim u nadi da ce moja deca moci da zive zivot neopterecen korupcijom, nepotizmom, bezobrazlukom, nekulturom, protekcijom, siromastvom u drustvu koje ceni rad, zalaganje, postenje, iskrenost, humanost i sve ono sto na zalost nije karakteristika drustva u zemlji u kojoj, na nasu srecu, provodimo jos samo malo vremena......

Pozdravljam vas prijatelji i zelim Vam svako dobro gde god bili........

Hvala na cestitkama narode, mi smo okoncali jednu veliku borbu...........nadam se da sad predstoje bolji dani i neke nove borbe u kojima nece dominirati osecaj bespomocnosti.......Zelim svima koji se bore na ovaj nas ili neki svoj sasvim drugaciji ali posten nacin da stvore svojim porodicama uslove za neko bolje sutra......... Meni je dovoljno sto zivim u nadi da ce moja deca moci da zive zivot neopterecen korupcijom, nepotizmom, bezobrazlukom, nekulturom, protekcijom, siromastvom u drustvu koje ceni rad, zalaganje, postenje, iskrenost, humanost i sve ono sto na zalost nije karakteristika drustva u zemlji u kojoj, na nasu srecu, provodimo jos samo malo vremena......

E covece,svaka ti cast na ovom postu.:ok:

Za Koshavu: Right of Permanent Residence Fee -RPRF iznosi 28.400 po odrasloj osobi, a nasao sam u tvojoj ranijoj poruci da ste preplatili, tj, 31 ili 32.000, to je ono inicijalno sto se placa....
Dodju vam kusur!!

NE, NE PRIJATELJU MOJ.... PA ZATO I SLUŽI OVAJ DIVNI FORUM. JA SAM POGREŠNO SKONTALA CIFRU, ALI JE NAŠ DRUGAR FREEZE PRISKOČIO U POMOĆ I ISPRAVIO ME. TAKO DA IM NISAM DALA NI MANJE NI VIŠE OD ONOG ŠTO SU TRAŽILI! Pozdrav!

:klap::klap::klap: SVAKA TI ČAST!!! :klap::klap::klap:

Za Koshavu: Right of Permanent Residence Fee -RPRF iznosi 28.400 po odrasloj osobi, a nasao sam u tvojoj ranijoj poruci da ste preplatili, tj, 31 ili 32.000, to je ono inicijalno sto se placa....
Dodju vam kusur!!

NE, NE PRIJATELJU MOJ.... PA ZATO I SLUŽI OVAJ DIVNI FORUM. JA SAM POGREŠNO SKONTALA CIFRU, ALI JE NAŠ DRUGAR FREEZE PRISKOČIO U POMOĆ I ISPRAVIO ME. TAKO DA IM NISAM DALA NI MANJE NI VIŠE OD ONOG ŠTO SU TRAŽILI! Pozdrav!

Ja proverio jos jednom i uveren da je ova manja cifra.....
Ajde videcemo, ako dobijem vizu, znaci ok, ako ne.....*** doplaticu!!!
Pozdrav:think::cool:

:klap:
Izvini sto pitam,ovo AnjaMateja su sigurno Anja i Mateja.Ja imam Anju koja ima 8 godina(dusa tajina :D).Jeste stvarno, dani su kao vecnost.Kao sto sam rekao ranije covek mora da se trudi na sve nacine da ne misli o tome.Treba organizovati neke aktivnosti da bi slobodno vreme posle radnog vremena sto vise provodio ne sedeci i razmisljajuci.Moze da se nosi kes, i sve do 10000 CAD ne mora da se prijavljuje.

Jeste Anja i Mateja su, Anja 21 avgusta puni 8 godina a Mateja ima 6. I zato sve ovo radim da bi oni bili:klap:
Ali ne znam za koliko ce kraj

Vidim,da se stvari pokrecu,i to je bas lepo.:D:Dcestitam svima koji su blizu dobijanja viziranih pasosa,a moj mali savet sa lica mesta je - ponesite lekove.Sve koji vam padnu na pamet,od onih za glavobolju,do onih za groznicu na usnama...neke naravno mozete da kupite i ovde,medjutim mnogo toga se dobija na recept.Cak i banalne stvari.Dok ne sredite zdravstveno,a i posle,mogu da vam koriste[naravno ne daj boze,ali nikad se ne zna].Sve ostalo,kao sto su vas vec i obavestili,mozete da kupite i ovde,osim mozda,frotirnih pokrivaca za spavanje.To nigde nisam videla.[jorgani vam nece trebati jer zimi greju ko ludi.]

Grejanje je besplatno u Kanadi ? Ne treba da se placa ?

Postenje i iskrenost se pogotovo cene !

Potpisujem!:super:

Zdravo svima!

Intersuje me da li zna neko da li mogu iz USA da apliciram za Kanadsku Work Permit. Da li mogu da sredjujem stvari bez odlazaka kuci?

Mislim da mozes ako imas regulisan boravak. Detalje ces naci na zvanicnom sajtu www.cic.gc.ca
Ne znam da li je jos uvek preko Bufalla, tako je bilo ranije....
Dakle ako imas legalan boravak (znam da ima razlicitih osnova, te proveri na sajtu) ne moras dolaziti u Srbiju.

Pozdrav i srecno!

Vidim da je dosta ljudi zainteresovano za zurku, nisam se tome nadao...mislio sam da su ovde ozbiljni porodicni ljudi, koji rade 20-tak sati dnevno, malo jedu, spavaju i sutra sve ispocetka!!!! ;)Kad vidi ovo.....iznenadjenje!
Dakle, moracemo nesto konkretnije da uradimo po tom pitanju......Sinisa nemoj da sad odjednom prestanes da se javljas, ozbiljno racunamo sa tobom! Naravno i Yugoslav i ostali ce da pomognu, oni koji su vec tamo, a i mi koji dolazimo (Koshava, Freeze, ja i daj Boze jos Vas mnogo) jesenas....
Predlazem da pocnemo sa predlozima....
Lokacija: Niagara, nekako odgovara ovima iz Ontaria i Quebeca, (pozvani su svi, odasvud, naravno) najvise je ljudi u toj okolini, ako ima drugih predloga izvolite..
Vreme: ako bi uspeli na jesen, bar probno, to bi bio veliki uspeh......a onda tradicionalno, i svaki put sa novopridoslim forumasima i ostalima.....
Razmotrite...:maramica::pivce::rostilj::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back