Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Merci Sale,
Znas sta, ne znam sta mi je pokriveno ako uplatim ovde, tako da hocu da se posavetujem ako je to zeni posao ona ce znati sta je bolje + da li vazi za Quebec i sl.

Hvala, ako ti se bude vratio samo deo onoga sto si nam kao pomoc pruzio, sigurno ne moras da brines za buducnost!!!
Pozdravvvvvvvvv:super:

Cuo se sinoc sa njenim caletom i ostavio poruku tako da ce se javiti verovatno danas ili cim bude mogla zbog vremenske razlike.

:bye:

Non, je suis desole.Il n'y a pas une autre livre pour preparer le TEF.Le materiel pour cet examen est tres limité.Il faut que tu travailles par toi-même en ecoutant et en regardant des emissions sur TV5.:D

Ca ne fait rien.Jai beaucoup du autre enregistrement que jai trouve sur le net.
Dit moa quelque choses au sujet de tef precisement expression orale m'interesse?
:hej::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala:

Ca ne fait rien.Jai beaucoup du autre enregistrement que jai trouve sur le net.
Dit moa quelque choses au sujet de tef precisement expression orale m'interesse?
:hej::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala:

Selon mon experience il faut trouver une autre personne avec laquelle tu peux communiquer en francais.Un professeur peut-etre?C' est la facon a se lacher quand on doit changer la voie et parler le langue etrangere.Tu peux aussi telecharger des différents types de textes de Wikipedia.Lis les textes et esaie a les raconter de nouveau.En faisant ce type de l'exercice tu vas ameliorer ton vocabulaire.:D

Salut mon ami ! Comment vas-tu ? Tu parles francais ?:D:D;);)

Salut ! Dobro smo Sale, sve ide svojim tokom, inace ne, ne parlent pas le français.
:per: Ha....kako sam krenuo, jos cu i da ga naucim.:per:
Stariji sin u skoli uci francuski pa mi moze on pomoci....;):rtfm:

Sta cekaju , sto ti ne salju vise te papire za lekarski....zaista se nadam i zelim ti da to bude STO PRE.

à toute à l'heure! ....à bientôt!......à demain! :per::per:

Salut ! Dobro smo Sale, sve ide svojim tokom, inace ne, ne parlent pas le français.
:per: Ha....kako sam krenuo, jos cu i da ga naucim.:per:
Stariji sin u skoli uci francuski pa mi moze on pomoci....;):rtfm:

Sta cekaju , sto ti ne salju vise te papire za lekarski....zaista se nadam i zelim ti da to bude STO PRE.

à toute à l'heure! ....à bientôt!......à demain! :per::per:

Ma bice i to .Rekli da nece pre Oktobra.Puno pozdrava svim Grandicima :klap::klap::bye::bye:

Selon mon experience il faut trouver une autre personne avec laquelle tu peux communiquer en francais.Un professeur peut-etre?C' est la facon a se lacher quand on doit changer la voie et parler le langue etrangere.Tu peux aussi telecharger des différents types de textes de Wikipedia.Lis les textes et esaie a les raconter de nouveau.En faisant ce type de l'exercice tu vas ameliorer ton vocabulaire.:D

Tu est une bala qui peux premnater et francoiser toujours.:hahaha:

sale,
hteli smo jednu privatnu poruku da ti posaljemo, ali dobili smo ovo obavestenje

sale0509 je izabrao da ne prima privatne poruke ili mu nije dozvoljeno da to čini. Stoga mu/joj ne možete slati Vaše poruke. Ukoliko pokušavate da pošaljete istu poruku na više adresa, uklonite sale0509 iz liste primalaca i ponovo pošaljite poruku.

ako mozes to nekako da odblokiras ili sta vec pa da ti je prosledimo

hvala
cao

sale,
hteli smo jednu privatnu poruku da ti posaljemo, ali dobili smo ovo obavestenje

sale0509 je izabrao da ne prima privatne poruke ili mu nije dozvoljeno da to čini. Stoga mu/joj ne možete slati Vaše poruke. Ukoliko pokušavate da pošaljete istu poruku na više adresa, uklonite sale0509 iz liste primalaca i ponovo pošaljite poruku.

ako mozes to nekako da odblokiras ili sta vec pa da ti je prosledimo

hvala
cao

Izmenjeno.Sada mozete da saljete:D

molim za par informacija od ljudi koji su vec slali full application (sa svim dokumentima)...

1) da li se salju oni isti (kopirani) obrasci koji su poslati u Sydney? ovo pitam zbog datuma, jer su ostali podaci potpuno isti, sem eventualno datuma.. naime, kada sam slala za Sydney inicijalnu aplikaciju, onda je datum bio 25.03.2009. godine... sada cu poslati za par nedelja ili mesec dana full aplikaciju, pa ne znam da li da saljem sa tim pocetnim datumom ili sa novim, izmenjenim, datumom...

2) da li mogu odmah da se salju, uz trazena dokumenta, i neka dodatna, tipa sertifikati za jezike (pored IELTS-a) i zavrsenih kurseva, kopija radne knjizice, izvod iz poreske prijave, itd? ili da posaljem samo i iskljucivo ono sto mi oni traze, a naknadno ce traziti jos nesto.

toliko za sada.. mozda cu biti dosadna i naknadno pitati jos nesto :)

unapred zahvaljujemo na odgovorima.

Ljudi da li ima nekih vesti za one koji su medical check obavili u julu mesecu? Ja izgubih zivce polako jer nemogu da docekam :rtfm: .

Ono sto se moze zakljuciti je da je potrebno najmanje nekoliko nedelja (3-4) pa do nekoliko meseci (nas slucaj). Uradili u martu medical, poslali pocetkom aprila, oni su nam uz medical trazili dodatnu dokumentaciju, a u maju kada smo ih pitali sta se desava, rekli da rade background check (!?!). Najzad, pre 10-tak dana je stigla koverta gde nam traze pasose na viziranje!
Zelim Vam da sto pre dobijete vizu!!
Pozdrav

Pozdrav drugari!

Jedna lepa vest i od nas. ;)

Dobili smo Documents required 22.jula 2009.
AOR nam je 6.mart '08.
(s tim da smo poslali aplikaciju 18. dec'07!! Tek smo na ovom dopisu saznali da je nasa aplikacija primljena 28.dec'07.!!!! cekali smo 3 meseca na taj podatak! :eek: uzas!, ali su verovatno tada odlucivali za ono skracivanje spiska zanimanja, tako da nam jos tada nisu javljali dok nisu odredili da ce granica biti mart '08)

Kako god bilo, drago nam je da je ovo najzad doslo i cini nam se nesto ranije od proseka cekanja drugih ljudi (right?) :think:

U dopisu je naglaseno da je nas slucaj premesten za BG. Da li je jos nekom prebaceno za BG iz Beca? :think:

Nismo bas skontali koliki je prosek cekanja kada se posalju sva dokumenta?? :think: (pod uslovom da je sve OK tj. da ne traze ponovo neke stvari koje ste pominjali)

Drago nam je da vidimo dosta lepih vesti u poslednje vreme! :klap:

Hvala unapred i sretno svima! :bye:

Naaz dvoje :brus: :gace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back