Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre svega pozdrav svima i hvala što delite ovako korisne informacije sa nama.
Ja živim u Srbiji i imam hrvatski pasoš.
Od skora je ukinut vizni režim za Kanadu i mogu otići tamo na 6 meseci.
Interesuje me da li mi se isplati otići tamo,pa zatražiti papire.
Školu nažalost još nisam završio, imam 24 godine i stao sam na II-godini menadžmenta, a srednja škola mi je gimnazija i mislim da nemam nikakve osnove da predajem ovde papire.
Ima li neko predlog za mene?
Unapred hvala svima!

zdravo prijatelji dragi
da se pohvalim da imam vizu u pasosu
i da uskoro polecem javljam vam se iz kanade
za koju nedelju i opisacu vam prve utiske
puno vas volim

Cestitamo puno srece u novom zivotu :super:.

Ja sam juce bio u Bg u ambasadi da predam dopunu dokumentacije za bebu.Sva sreca sto mi je maja ovde sa foruma rekla da traze broj pasosa prilikom uplate takse za bebu.
Tako da smo mu vadili biometrijski pasos, verovatno je jedina beba u gradu od 5 nedelja koja ima pasos.
Sada opet cekanje pa ako bog da na lekarski na jesen.

Pozdrav svima i majo jos jednom hvala na savetima sto nisam morao dvaput za Bg na +40.
Aleksandar

You're welcome!
Sve najbolje!!
Cestitamo puno srece u novom zivotu :super:.

Ja sam juce bio u Bg u ambasadi da predam dopunu dokumentacije za bebu.Sva sreca sto mi je maja ovde sa foruma rekla da traze broj pasosa prilikom uplate takse za bebu.
Tako da smo mu vadili biometrijski pasos, verovatno je jedina beba u gradu od 5 nedelja koja ima pasos.
Sada opet cekanje pa ako bog da na lekarski na jesen.

Pozdrav svima i majo jos jednom hvala na savetima sto nisam morao dvaput za Bg na +40.
Aleksandar

ISKRENE CESTITKE ZA TUGA 1(HAPPY1).:klap::klap:
EVO I JA IMAM LEPE VESTI..... STIGLI VIZIRANI PASOSI I NAMA. NE MOGU DA VERUJEM DA JE KRAJ. :worth:
HAPPY 1, KAD PLANIRATE DA KRENETE? IZGLEDA DA IDEMO U ISTO MESTO TJ. NIAGARA FALLS!!!
MI SMO REZERVISALI STAN OD 01.10. SADA KAD IMAMO VIZIRANE PASOSE PREDSTOJI NAM JOS DOSTA POSLA OKO SREDJIVANJA SVEGA OSTALOG, STO UOSTALOM, NAJBOLJE ZNAJU ONI KOJI SU VEC TAMO.
MOLIM TE DA HITNO PROMENIS SVOJE IME SA TUGA1 U HAPPY1!!!! :zcepanje:

SRECNO SVIMA KOJI CEKAJU. ZELIM VAM DA STO PRE I VI DODJETE DO OVIH "PAPIRICA KOJI ZIVOT ZNACE". NARAVNO, DRUZENJE SA FORUMASIMA SE NASTAVLJA - SHOW MUST GO ON!!!!:heart:

IZGLEDA DA SU SE BAS PROVREDNILI!
SAVET> POSALJITE SVE STO VAM TRAZE, NECE BITI UZALUD, SIGURNA SAM.
PUNO, PUNO SRECE TEBI DARYA I SVIMA SA OVOG NASEG PREDIVNOG FORUMA.
STVARNO SE NADAM DA ONA DOGOVORENA ZURKA NECE OSTATI SAMO "MRTVO SLOVO NA FORUMU".
ZAISTA VERUJEM DA CEMO SE SVI JEDNOG DANA TAMO SRESTI I SA "SETOM" SECATI OVIH NASIH :SLATKIH" MUKA./
DARYA I OSTALI, SAMO NAPRED...... VREDI OVOG PRELEPOG OSECAJA SA VIZIRANIM PASOSIMA. MALO SI SLUDJEN, ALI PRE SVEGA, SRETAN. TO NAM POTVRDJUJU I NASI PRIJATELJI KOJI SU OTISLI/. KLIKA, GRANDIC, YUGOSLAV...... TREBA LI JOS?:dash::ok::whistling::klap::klap::klap:

Prijatelji pozdrav

sad sam se prvi put prijavila. Mi smo porodicno se prijavili za iseljenicku vizu za Kanadu jos 2006 godine, ali isplatilo se . Medicinski pregled smo obavili 8 jula sad me zivo zanima koliko cemo da cekamo i sta je sledece? Vrlo sam nestrpljiva i bila bih vrlo zahvalna ako bi mi neko rekao sta dalje i za koliko traze pasose.

Sada lepo nagni kapu, sacekaj jos ovo malo sto je ostalo, i za jedno mesec i nesto dana dobicete poziv za pasose i to ti je to.

IZGLEDA DA SU SE BAS PROVREDNILI!
SAVET> POSALJITE SVE STO VAM TRAZE, NECE BITI UZALUD, SIGURNA SAM.
PUNO, PUNO SRECE TEBI DARYA I SVIMA SA OVOG NASEG PREDIVNOG FORUMA.
STVARNO SE NADAM DA ONA DOGOVORENA ZURKA NECE OSTATI SAMO "MRTVO SLOVO NA FORUMU".
ZAISTA VERUJEM DA CEMO SE SVI JEDNOG DANA TAMO SRESTI I SA "SETOM" SECATI OVIH NASIH :SLATKIH" MUKA./
DARYA I OSTALI, SAMO NAPRED...... VREDI OVOG PRELEPOG OSECAJA SA VIZIRANIM PASOSIMA. MALO SI SLUDJEN, ALI PRE SVEGA, SRETAN. TO NAM POTVRDJUJU I NASI PRIJATELJI KOJI SU OTISLI/. KLIKA, GRANDIC, YUGOSLAV...... TREBA LI JOS?:dash::ok::whistling::klap::klap::klap:

Cestitamo od srca !!! Polako sredjivanje papira i sve ostalo a posle zurka :) !!

ISKRENE CESTITKE ZA TUGA 1(HAPPY1).:klap::klap:
EVO I JA IMAM LEPE VESTI..... STIGLI VIZIRANI PASOSI I NAMA. NE MOGU DA VERUJEM DA JE KRAJ. :worth:
HAPPY 1, KAD PLANIRATE DA KRENETE? IZGLEDA DA IDEMO U ISTO MESTO TJ. NIAGARA FALLS!!!
MI SMO REZERVISALI STAN OD 01.10. SADA KAD IMAMO VIZIRANE PASOSE PREDSTOJI NAM JOS DOSTA POSLA OKO SREDJIVANJA SVEGA OSTALOG, STO UOSTALOM, NAJBOLJE ZNAJU ONI KOJI SU VEC TAMO.
MOLIM TE DA HITNO PROMENIS SVOJE IME SA TUGA1 U HAPPY1!!!! :zcepanje:

SRECNO SVIMA KOJI CEKAJU. ZELIM VAM DA STO PRE I VI DODJETE DO OVIH "PAPIRICA KOJI ZIVOT ZNACE". NARAVNO, DRUZENJE SA FORUMASIMA SE NASTAVLJA - SHOW MUST GO ON!!!!:heart:

:worth::worth::super::super::bye::bye::klap::klap:

:D:D HVALA SVIMA NA ČESTITKAMA!!!
SINIŠA, ŠTO SE ŽURKE TIČE TO NIKAKO NE SMEMO PROPUSTITI!!!:ok:

LJUDI, AKO IMATE NEKI VAŽAN SAVET, U SMISLU ŠTA OBAVEZNO PONETI (osim kartona o vakcinisanju za klince, izvoda, vozačke i para) ILI KOJOM AVIO KOMPANIJOM LETETI, NAPIŠITE - SIGURNA SAM DA ĆE NAM SVIMAKORISTITI. HVALA UNAPRED.

cao narode. redovno pratim forum, ali slabo stizem da se javim. sto posao, sto beba.

ima li neko povoljnog sudskog tumaca u BG. moj je zapalio u inostranstvo (a ko ne bi!), tako da bi mi odgovarao neko sa pristojnom cenom.

p.s.
srecno drugarima koji su dobili vize u pasosu.meni se jos uvek cini sve to nedostizno

:D:D HVALA SVIMA NA ČESTITKAMA!!!
SINIŠA, ŠTO SE ŽURKE TIČE TO NIKAKO NE SMEMO PROPUSTITI!!!:ok:

LJUDI, AKO IMATE NEKI VAŽAN SAVET, U SMISLU ŠTA OBAVEZNO PONETI (osim kartona o vakcinisanju za klince, izvoda, vozačke i para) ILI KOJOM AVIO KOMPANIJOM LETETI, NAPIŠITE - SIGURNA SAM DA ĆE NAM SVIMAKORISTITI. HVALA UNAPRED.

Ma bas to "osim"..... ....ponesi antibiotike za decu i vas, to ovde daju samo u kraaajnjem slucaju...sto se tice onoga lonci serpe, posteljine, ostavi sve, kupices.Jeftinije i ima sta hoces. Medjunarodna vozacka ti ne treba, to vise ne pali. Samo ona obicna.
Ne moras da se pretrpavas, znam kako je, sve ti treba, sve bi ponela....ma pusti, imaces vise za 6 meseci nego sto si imala tamo, veruj.
Austria ili British, britishairways su malo skuplji ali bolja usluga. Mnogi izbegavaju Alitalia-u, najjeftiniji su, raspadaju se, ali idu ljudi, nemaju problema i zadovoljni su.
Sama izaberi, sve se svodi na isto....NIJAGARA.

Srecan put :)

Ajd polako i opuseno :)

Medjunarodna vozacka ti ne treba, to vise ne pali.-

Cao!!!Neznam kako je u Ontariju ali ipak mislim da bi bilo bolje da ponesete medjunarodnu vozacku jer je mene spasila tj ja sam tu dosla pre 5 meseci i ponela sam je!Morala sam da polazem ponovo testove i kad sam polozila rekli su mi da voznju mogu da polazem tek posle godinu dana jer dole nisam imala vise od dve godine vozacu al mi nismo stali na tome i otisli smo u drugo osiguranje i ponovo se raspitivali da li mogu odma da polazem za voznju iako nisam imala duze od dve god.Morali smo da prevedemo na eng moju vozacku od dole i zajedno se sa medjunarodnom slalo negde na pregled i odobrili su mi tako da sam super prosla!ipak je bolje da se ponese vozacka barem ja tako mislim...Ko ima dole duze od dve god vozacku nece ni morati polagati al moraju naci neko ovlasceno lice da potpise da je vazeci dokument,barem je tako ovde u Alberti ...

cao narode. redovno pratim forum, ali slabo stizem da se javim. sto posao, sto beba.

ima li neko povoljnog sudskog tumaca u BG. moj je zapalio u inostranstvo (a ko ne bi!), tako da bi mi odgovarao neko sa pristojnom cenom.

p.s.
srecno drugarima koji su dobili vize u pasosu.meni se jos uvek cini sve to nedostizno

Cao tisha :D

Ja sam koristio usluge ovog sudskog tumaca:

Trmcic Dubravka 011-3423-763.Prevodi i engleski i francuski i bila je prilicno povoljna.Zivi u Mirjevu

Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back