pretty
Obećava
- Poruka
- 85
Da,napokon!Hvala al cu i dalje ostati sa Vama na forumu
evo dokaz da je žena od riječi....svaka čast...pozdrav.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,napokon!Hvala al cu i dalje ostati sa Vama na forumu

Zdravo svima.
U pismu koje smo dobili od CIC-a stoji da bi pored IMM0008-3 i formular IMM5406 trebao da bude popunjen i za aplikanta i za supruznika. Formular IMM5406 ima rubrike "Applicant" i "Spouse or common-law partner" pa je nejasno na koji nacin bi supruznik mogao da popuni ovaj formular.
Pitanje je, dakle, jeste li ovaj formular slali samo u jednom primerku, za aplikanta ili u dva (za aplikanta i supruznika)?

Zdravo svima.
U pismu koje smo dobili od CIC-a stoji da bi pored IMM0008-3 i formular IMM5406 trebao da bude popunjen i za aplikanta i za supruznika. Formular IMM5406 ima rubrike "Applicant" i "Spouse or common-law partner" pa je nejasno na koji nacin bi supruznik mogao da popuni ovaj formular.
Pitanje je, dakle, jeste li ovaj formular slali samo u jednom primerku, za aplikanta ili u dva (za aplikanta i supruznika)?
Hvala vam,
sada je sve jasno.
Jos nam je ostalo da overimo kopije diploma i saljemo!
Puno pozdrava drustvu sa foruma!

Hi forumasi!!
Stigla sam u posetu tetki u Kanadu pre dve nedelje, odmorila sam pomalo i sada intenzivno razmisljam o nekom poslicu!! Na zalost ne znam odakle da pocnem da se raspitujem, pa Vas molim za pomoc i savet.
Tu sam do polovine septembra, a radila bih sve, od spremanja, ciscenja, cuvanja dece ili starih, pranja sudova ili kao pomocni radnik u restoranima....
Bilo kakva pomoc ce mi biti dobrodosla.
Hvala unapred!![]()
Hi forumasi!!
Stigla sam u posetu tetki u Kanadu pre dve nedelje, odmorila sam pomalo i sada intenzivno razmisljam o nekom poslicu!! Na zalost ne znam odakle da pocnem da se raspitujem, pa Vas molim za pomoc i savet.
Tu sam do polovine septembra, a radila bih sve, od spremanja, ciscenja, cuvanja dece ili starih, pranja sudova ili kao pomocni radnik u restoranima....
Bilo kakva pomoc ce mi biti dobrodosla.
Hvala unapred!![]()
evo dokaz da je žena od riječi....svaka čast...pozdrav.....![]()
bas kao sto sam rekla da cu ostati na forumu tako i radim jer mi je dosta pomoglo kada sam ja cekala svoje papire i bilo mi je mnogo mnogo lakse,samo sto nemogu da Vam pisem jer nisam bila u situaciji kao Vi pa neznam nista o tome iako citam sta Vi pisete skoro svaki dan i drago mi je kad procitam da napreduju papiri kod forumasa!!!!

bas kao sto sam rekla da cu ostati na forumu tako i radim jer mi je dosta pomoglo kada sam ja cekala svoje papire i bilo mi je mnogo mnogo lakse,samo sto nemogu da Vam pisem jer nisam bila u situaciji kao Vi pa neznam nista o tome iako citam sta Vi pisete skoro svaki dan i drago mi je kad procitam da napreduju papiri kod forumasa!!!!
![]()
![]()
![]()
Moze li neko ko je slao diplomu iz srednje skole da mi odgovori da li slao samo zavrsnu diplomu ili zajedno diplomu i sjedocanstva iz svih razreda.
Hvala velika.
Moze li neko ko je slao diplomu iz srednje skole da mi odgovori da li slao samo zavrsnu diplomu ili zajedno diplomu i sjedocanstva iz svih razreda.
Hvala velika.

pa ljudi...gdje ste svi...niste valjda svi za Canadu otišli,mada bi mi bilo jakoooo drago....[/QUOTE
![]()
Evo mene opet..
citam svaki dan i sanjam svaku noc o iseljenju odavdje..
i svaki dan mi je bedniji od prethodnog..
imam posao, radim al sam zadovolja 0%
cak sam i nezadovoljna i to 100%.
svemu pridonosi i razocarenje na koje sam naisla radeci onaj test da vidim imal za mene nade da idem u kanadu.
Na testu sam skupila 60 bodova, a 65 % je potrebno za mogucnost aplikacije preko ovog programa preko ministarstva.
nemam nikakve rodbine u Kanadi niti sam kad bila gore, pa me to fino ukopa.
Onda, ne znam u koju kategoriju da smjestim svoje znanje, dipl.ing. telekomunikacija (kod nas se to vodi dipl.ing.elektrotehnike, ali s ovim zvanjem bi ja prakticno trebala da radim sa jakom strujom, a ja bila na odsjeku za telekomunikacije i radim sa slabom)
takodjer, imam diplomu cisco academy-e koja je trajala 2 godine a koja je networking, sto takodjer ne znam gdje svrstati i jos neke microsoftove certifikate) poa bih bila jako zahvalna nekome ko bi me malo mogao posavjetovati.
ako treba saljem privatni mail da mi pise,..
unaprijed sam vam dragi forumasi jako zahvalna...
nadam se da cet emi pomoci...
zelim vam lijep dan...
pozzz