Bryan Adams
Početnik
- Poruka
- 44
tako je, show must go on, hajde da se vratimo na temu, jer ovde je većina ipak već odlučila da želi da se okuša u kanadi.
ko se seća moja tri pitanja, evo yugoslavovog odgovora sa teme "kanada", ja sam proveravao i na drugim mestima (između ostalog i u ambasadi, odgovorili i rekli da više neće da mi odgovaraju na pitanja posle ovog odgovora) i slažem se sa njim -
1. Nije otezavajuca okolnost ako su te odbili za vizu. I mene su odbili u Kanadskoj ambasadi 2003 (turisticka). A pustili 2009 (iseljenicka).
2. pustaju i sa manje...
3. Nema nikakvih problema....
pretty, hvala i na drugom odgovoru.
E sada imam tri nova (tehnička) pitanja
1. Da li je neko slao overenu kopiju IELTS rezultata uz potvrdu iz BC o urađenom testu i prošao? ne daje mi se baš original, jer oni prevaranti iz bc-a ne izdaju novi.
2. da li treba da šaljem kopiju diplome iz gimnazije? pretpostavljam da da, zbog dokaza da imam 15 godina obrazovanja. za diplomu osnovne škole verujem da ne treba, jer ne možeš da upišeš srednju/gimnaziju bez 8 razreda osnovne
. molim nekoga da me ispravi ako grešim oko diplome osnovne.
3. što se tiče fotki, šta im znači ono 2,5 do 3,5 cm from chin to crown, od brade do vrha glave ili do početka čela i koliko su rigorozni oko toga i oko bele pozadine (imam neke stare fotke sa svetlo plavom pozadinom)? pretpostavljam da primaju fotke starije od 6 meseci.
10x!
ko se seća moja tri pitanja, evo yugoslavovog odgovora sa teme "kanada", ja sam proveravao i na drugim mestima (između ostalog i u ambasadi, odgovorili i rekli da više neće da mi odgovaraju na pitanja posle ovog odgovora) i slažem se sa njim -
1. Nije otezavajuca okolnost ako su te odbili za vizu. I mene su odbili u Kanadskoj ambasadi 2003 (turisticka). A pustili 2009 (iseljenicka).
2. pustaju i sa manje...
3. Nema nikakvih problema....
pretty, hvala i na drugom odgovoru.
E sada imam tri nova (tehnička) pitanja

1. Da li je neko slao overenu kopiju IELTS rezultata uz potvrdu iz BC o urađenom testu i prošao? ne daje mi se baš original, jer oni prevaranti iz bc-a ne izdaju novi.
2. da li treba da šaljem kopiju diplome iz gimnazije? pretpostavljam da da, zbog dokaza da imam 15 godina obrazovanja. za diplomu osnovne škole verujem da ne treba, jer ne možeš da upišeš srednju/gimnaziju bez 8 razreda osnovne
. molim nekoga da me ispravi ako grešim oko diplome osnovne.3. što se tiče fotki, šta im znači ono 2,5 do 3,5 cm from chin to crown, od brade do vrha glave ili do početka čela i koliko su rigorozni oko toga i oko bele pozadine (imam neke stare fotke sa svetlo plavom pozadinom)? pretpostavljam da primaju fotke starije od 6 meseci.
10x!