JA sam rekao da nema stresa.
Nisam u stvari rekao da nema nego da ga ima mnogo,neuporedivo manje nego u matici zemlji. Smesno uporedjivati.
I stojim iza toga. Ne secam se kad sam se zadnji put iznervirao otkako sam ovde.
Nemas ti pojma prijatelju sta je stres.
E, nisam bio na forumu par dana, pa sam se sad sit nacitao. Ne znam dali da se smejem ili da jednostavno ignorisem, posto za plakanje nije.
Cisto lecenje kompleksa, apsolutno nista drugo.
Ah, reci ce neko evo ga opet ovaj sto rostilja, ali evo stvarno,sta da radim, sutra opet rostiljamo, kupio sam danas velike kolicine piva, i to onog koje mi nikad nije padalo na pamet da kupim u Srbiji-zbog cene, dolaze nam jos dve porodice iz komsiluka, pa cemo svi zajedno da unistavamo cevape, pljeske i vopi.
Sad sam bas dosao sa koncerta Gorana Bregovica, imao je koncert na Yonge/Dundas skveru, bilo bas mnogo ljudi, koliko nasih a ono jos vise ovih drugih, kazu na TV da Toronto ovo nikad nije video na ulici, ovoliko veselih ljudi na jednom mestu kako se bas zestoko vesele, svi, stari,mladi, beli,zuti,crni...itd.
Radim manje nego u Srbiji, zivim 10 puta bolje, a nerviram se 1000 puta manje. Socijalni zivot, druzenje, mnogo bolje, imamo i vise vremena i vise novca za te stvari, a iskreno, imas i s kim da se druzis i da popricas nesto pametno.
Deca mi nasmejana svaki dan, meni kako bude, a nece mi biti lose vec sad vidim, ali zato boze hvala, za klince ne moram da mislim da li ce sutra imati posla, hoce li imati od cega da zive, hoce li i njih pozvati neka budala da idu u rat, bilo ne ponovilo se. Nikad nikom.
Nekim ljudima nikad nigde nece biti dobro i sta se tu moze. Njima nije dobro u svojoj kozi, pre svega.
I dalje ljudi iz Engleske i Nemacke dolaze, useljavaju se u Kanadu, zar treba jos nesto.
Nema ovde sta kome da se dokazuje, sve je vec dokazano, a ja sam se uverio i na svojoj kozi, srecom. Srecan sam sto sam dosao ovde, zbog dece, zbog supruge i mene i svaki put kad se cujemo sa nasima iz Srbije, sve sam srecniji i srecniji i jos vise ubedjen da sam ucinio PRAVI korak za moju porodicu, dosavsi ovamo.
To je cinjenica 1/1 i o tome nema dileme, apsolutno nikakve.
Sve ostalo su tehnikalije.
Osmesi na licima nasim nam govore sve.
"Rostiljdzije" moje, samo napred i nemojte ni jednog jedinog trenutka niti slucajno pomisliti da ovo sto radite nije prava stvar za vas i vase porodice.
Ovi sto bi da malo ovde lece komplekse, neka potraze pomoc na drugom mestu i to profesionalnu, pa poznato je da u USA skoro svako ima svog psihijatra, pitam se zasto.
Ili masaza

, trece nema....
Pozdrav svim dobrim ljudima s ovog foruma a i ostalima.