Na writing-u, prvi zadatak je bio sledeci: Kupili ste tehnički uređaj u prodavnici i kada ste došli kući ustanovili ste da on ne radi. Napišite pismo menadžeru radnje, objasnite situaciju i recite šta biste želeli da on preduzme povodom toga.
Na speaking-u, najpre me je pitala čime se bavim, a nakon toga da li čitam, kakve knjige volim, zbog čega. Da li gledam TV, kakve filmove/emisije volim, zašto. Na kartici je bilo da prepričam neki film. Kada sam ga gledao, gde, sa kime i kakav je on ostavio utisak na mene. Nakon toga usledila je priča o bioskopima i filmovima. Da li su obrazovnog karaktera, da li će ih biti sve više i više ili ne.... Nešto u tom stilu.
Nadam se da ti je ovo pomoglo...
Na speaking-u, najpre me je pitala čime se bavim, a nakon toga da li čitam, kakve knjige volim, zbog čega. Da li gledam TV, kakve filmove/emisije volim, zašto. Na kartici je bilo da prepričam neki film. Kada sam ga gledao, gde, sa kime i kakav je on ostavio utisak na mene. Nakon toga usledila je priča o bioskopima i filmovima. Da li su obrazovnog karaktera, da li će ih biti sve više i više ili ne.... Nešto u tom stilu.
Nadam se da ti je ovo pomoglo...

.....ja sam poslao aplikaciju septembra 2006, tacnije AOR mi je 18 Septembar 2006. Izmedju ostalog poslali su mi informaciju tipa "Please be informed that our processing times have increased, may vary between 18-36 months"