Mi smo uplatili u komercijalnoj banci u bg u kneza milosa oni znaju racun i cifre. Nisam siguran na kakav cek mislite, ali kada se plati dobijete priznanicu i to date u ambasadi.
Moze da se uplati ranije u slucaju odbijanja vracaju sumu.
Ja bih vam savetovao da uplatite u
Becu Bank Austria(iskljucivo, nikako druga banka pitajte obavezno, neki indijac je bas cekao kada i ja i rekli su mu da ide do banke i plati nisam tacno razumeo sta, ali banka je blizo) oko 200m ili 250m od ambasade u centru(prosetate okolo videcete) placa se u eurima ali nisam siguran da znaju iznos i racun pa je bolje da odstampate i ponesete uputstva sa ovog linka.
http://www.canadainternational.gc.ca/austria-autriche/assets/pdfs/Cost_Recovery_Feetable-E.pdf
Komercijalna Banka Ad Beograd, Kneza Milosa 83, Belgrade, Serbia branch
Pay Serbian dinars into account 908-20501-70 with the attention to 400702-0070200003304.
Bank Austria (any branch in Austria)
Pay EURO cash into account 50670 469 901 (bank code 12 000).
Right of Permanent Residence Fee
For the acquisition of permanent resident status
$ 490
€ 325
31,850
This fee is payable by principal applicants (with some exceptions) and accompanying spouses and common-law partners. It
must be paid before the immigrant visa is issued overseas or before the applicant becomes a permanent resident in Canada.
The following applicants are not required to pay this fee:
· dependent children of a principal applicant or sponsor, a child to be adopted, or an orphaned brother, sister, niece, nephew
or grandchild; and
· protected persons, including Convention refugees.
If your application is not approved and you have already paid the Right of Permanent Residence Fee, it will be refunded to
you. Our refund will be issued only in Euros.
U nasoj petoclanoj porodici cetvoro imamo zanimanja ( mi diplomirali a deca treba da diplomiraju na proleke) koja su na onoj famoznoj listi od 38.
Bas zvuci interesantno, u svakom slucaju bas bas dobro

.
Pozdrav i srecno, pa da odmah uzmete vize

, javite kako je bilo.