Prvo cao Sale nije te bilo neko vreme, nadam se da ce se i za vas cekanje uskoro zavrsiti.
Kao sto ste vec procitali sa posta moje zene Daes Daimar (u pravom zivotu se drugacije zove), dobili smo vize posle medical je proslo nesto manje od mesec dana, a oko 3.5 godine od podnosenja aplikacije.
Pa bas je bilo dosta, ja sam kao sto ste obavesteni "skoknuo" do Beca, malo zbog mocart kugli, malo zbog toga da posle dobijanja vize mozemo napokon da planiramo buducnost, malo zbog kojekakvih gluposti zbog kojih pasosi ne bi stigli do nas a sto se ispostavilo kao bitno jer su nam dali da do jula udjemo u Kanadu(nisam pitao zasto).
Inace Bec je jedan bas lep grad, mnogo lepsi od Beograda bez obzira sta drugi kazu, malo je cudno bilo sedeti u ambasadi sa kojom smo se godinam dopisivali, ali sve je proslo sa otprilike "You asked for passports", "please come after 3 pm", "thank you for visas".
Tamo obicni ljudi voze audi, bmw i mercedes, pa i neke druge lepe aute, a ja se sit nasmejao kada je pauk odnosio mecku PO tabli od oko 40 000e sa 4 cifre registracijom (verovatno bitna persona) koja je verovatno navikla da normalno izvadi revolvere i zastrasi ceo grad i veze konja gde hoce e pa ne moze svugde tako bato. Ali to sada vise nije bitno zivot ide i treba gledati u buducnost.
Hvala krampusu za post, dobro je znati sta nas dalje ceka.
Toliko za sada, polako se spremamo za put, ima jos dosta vremena ali jos dosta toga treba i da uradimo.
Pozdrav svim drugarima,
Aleksandar