Kriza
je ozbiljna, nemojte se zavaravati, ljudi zaista ostaju bez posla i nekima je bas tesko
Ovde kod mene je jos teza kriza nego u Kanadi, ali nije svima lose! Neki ljudi umeju da se snadju, a neki cekaju da svane novo sutra za koje ce se izboriti ovi kojima nije lose
i ovi sto im je lose su zavidni, umesto da budu zahvalni onim snalazljivima koji ce da pokrenu masinu u novom pravcu
ljudi su cudni, ali to sada nije ono sto sam htela da kazem, nego samo da naglasim da to sto je nekima lose trenutno u Kanadi ne znaci da bi i vama bilo lose
Zavisi kakva sste osoba, kako umete da dodjete do informacije i tako to...
Mislim, ovde se prica o ljudima koji ne mogu da se snadju zbog nedostatka obrazovanja (jezik i slicno) ili o ljudima koji misle da zato sto imaju ing diplomu ceo svet treba da im padne pod noge...
Ovde gde zivim je trenutno bas jako lose, a bice i gore... i vidim da su ljudi poceli da izdaju lokale masovno, zatvaraju biznise... to znaci da ce neki od njih pokrenuti nesto novo, da ce neko i uspeti... a neko ce sedeti na kaucu i gledati sapunice... sve zavisi kakav vam je kauc

oni sa udobnim kaucima ce biti u situaciji da vise vole da sednu, nego da trce i znoje se za nesto novo i neizvesno, a oni sa losim kaucima ce da izadju i bore se.