misic misa
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Rate je super,to je za registered nurse,ja cu prvih nekoliko godina biti practical nurse,onda je rate 22-24 dolara,ali necu se zaliti!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pozz.
molim te native land, post-uj informacije koje cete dobiti u Ambasadi?
U Ambasadi kazu da se u Komercijalnoj banci ne moze uplatiti taksa, kao ni u jednoj drugoj banci u Srbiji. Potrebno je da se uz formulare posalje certified cheque, bank draft or money order made payable to the “Receiver General for Canada.”
Payment must be in Canadian funds only. You must send payment to the Centralized Intake Office in Sydney, Nova Scotia, Canada.
http://www.cic.gc.ca/english/information/fees/index.asp
Uplata se mora izvrsiti iz inostranstva jer nijedna nasa banka nema dozvolu za certified cekove...
eto.
mi cemo probati tako...i ponovo poslati dokumenta u Sydney...
pozdrav...
U Ambasadi kazu da se u Komercijalnoj banci ne moze uplatiti taksa, kao ni u jednoj drugoj banci u Srbiji. Potrebno je da se uz formulare posalje certified cheque, bank draft or money order made payable to the “Receiver General for Canada.”
Payment must be in Canadian funds only. You must send payment to the Centralized Intake Office in Sydney, Nova Scotia, Canada.
Uplata se mora izvrsiti iz inostranstva jer nijedna nasa banka nema dozvolu za certified cekove...

Yugoslave, ajde molim te, promeni lokaciju - prosto mi bode oci ono Beograd, kad znam da si hvala bogu, uspeo.

Oh nisam ni gledao... !!!Eve ga!!!![]()

Bravo Koshava !
Ne mogu da verujem da ga nisam provalio do sada.Secam se da sam Grandica provalio odmah.Krenuo covek da se svrcka po Torontu, a lokacija i dalje Krusevac.![]()

12.12.09.
Malo cudno!!! Mozda je 12.12.08. ili 12.12.07.Ipak razlika je velika godinu dana.

Mislim da su malo usporili i zbog Uskrsa. Sigurno si tu izgubila jedno desetak dana. Ma ne brini bice-ti si bar lekarski odradila i sad "samo" jos viziranje i pa,pa.
Mi cekamo da nas pozovu na lekarski - daj Boze, nadam se da vise papira nece traziti, a i Grandic-u se "ukazalo" da treba svi da sacekamo "samo jos malo, jos malo"!!!! Bravo Grandic, majstoreeeeee, al ti dobro znas koliko to MALO trajeeeeee, ali kad prodje-kao da se nije nikad ni desilo????
Sta ti je covek - sve ruzno za tren zaboravimo, no to tako i treba!!! Sinisa, jedva cekamo da vidimo kako nemamo vremena da se bavimo banalnostima. U znak podrske, ni mi necemo na forumu menjati lokaciju dok nas neko ne opomene!!!
Ljudi, svim vernicima koji slave Uskrs po julijanskom kalendaru, zelim srecan Uskrs, odnosno "Hristos voskrese ! I svima vam zelim da vam Zeka naredne godine dodje na novu adresu (citaj CANADA) da donese pokloncice!![]()

Cao,
Supruga i Ja takodje razmisljamo o odlasku za Kanadu...Otisli smo na sajt CIC-a i izbodovali se i na zalost imam 59 boda. Inace ja sam zavrio visu ekonomsku-menadžment a zena je med. sestra, i imamo dva deteta. Takodje na zalost, moj posao se ne nalazi na listi deficitarnih poslova u Kanadi, a takodje nemamo nikoga ko bi eventualno mogao da mi nadje ikakav posao preko.
Moze li mi iko reci da li postoje realne sanse i da li ima svrhe uopste aplicirati sa manjkom bodova....ili ima li ko bilo kakav savet.
Hvala unapred :-)[/QUOTE
Pozdrav Pobednice.Moj savet (isprobao na sopstvenim ledjima),sednite oboje i bubajte francuski i eto vas preko Kvebeka u Kanadi.Mozda izgleda nestvarno, ali uspeva sigurno.
![]()
Ja sam prosle godine aplicirala na koledz sestara u Ontariju i skoro su mi javili da sam primljena i da i vise nego zadovoljavam njihove kriterijume sto se tice skole,i da treba da polozim jedan ispit da bih mogla da radim kao practical nurse!Sestre se inace prilicno traze,tako da vam je to mozda sansa!Cao,
Supruga i Ja takodje razmisljamo o odlasku za Kanadu...Otisli smo na sajt CIC-a i izbodovali se i na zalost imam 59 boda. Inace ja sam zavrio visu ekonomsku-menadžment a zena je med. sestra, i imamo dva deteta. Takodje na zalost, moj posao se ne nalazi na listi deficitarnih poslova u Kanadi, a takodje nemamo nikoga ko bi eventualno mogao da mi nadje ikakav posao preko.
Moze li mi iko reci da li postoje realne sanse i da li ima svrhe uopste aplicirati sa manjkom bodova....ili ima li ko bilo kakav savet.
Hvala unapred :-)
Hvala Sale,
A reci mi da li postoji mozda neki drugi nacin osim ucenja Francuskog i obezbedjenog posla u Kandai. Imam neke "nazovi" prijatelje koji bi mi "mozda" ako se dovoljno potrudim poslali neko garantno pismo ili nesto slicno, moze li se na to dobiti neki dodatni poen....ili mozda, ima li pa neki treci nacin?
Hvala :-)
Ja sam prosle godine aplicirala na koledz sestara u Ontariju i skoro su mi javili da sam primljena i da i vise nego zadovoljavam njihove kriterijume sto se tice skole,i da treba da polozim jedan ispit da bih mogla da radim kao practical nurse!Sestre se inace prilicno traze,tako da vam je to mozda sansa!