Laura86
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Drugari koliko vam je vremena proslo od kada ste poslali papire i dobili prvi odgovor?
To mozes videti i po potpisima nekih forumasa, u mom slucaju je proteklo oko 3,5 meseca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugari koliko vam je vremena proslo od kada ste poslali papire i dobili prvi odgovor?
To mozes videti i po potpisima nekih forumasa, u mom slucaju je proteklo oko 3,5 meseca.

Ah, pa ovaj osecaj vatrometa na nasem dragom forumu stvarno nema cenu! Ruke su upravo prestale da mi se tresu pa rek'o da napisem odma' vama poruku 
Ocekujem vatromete i narednih dana 
Cestitke!!! Nek je sa srecom!!!

Dragi moji ljudiiiiiiiii, cast mi je obavestiti vas da nam je upravo stigao poziv za medicaaaaalllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ah, pa ovaj osecaj vatrometa na nasem dragom forumu stvarno nema cenu! Ruke su upravo prestale da mi se tresu pa rek'o da napisem odma' vama poruku
@botexag, ne da si potrefio, nego si sebe nadmasio! molim te da popijes nesto u ime svog prorocanstva
Ljudiiiiiii, svima hvala na podrsci, zlata vrednim informacijama i pozitivnoj energijiOcekujem vatromete i narednih dana
![]()

Laura, cestitke od srca!!!
Wow, bas su se ubrzali!
Neka nas je sto vise 
Iz tvojih usta u usi immigration officera![]()
Dragi moji ljudiiiiiiiii, cast mi je obavestiti vas da nam je upravo stigao poziv za medicaaaaalllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ah, pa ovaj osecaj vatrometa na nasem dragom forumu stvarno nema cenu! Ruke su upravo prestale da mi se tresu pa rek'o da napisem odma' vama poruku
@botexag, ne da si potrefio, nego si sebe nadmasio! molim te da popijes nesto u ime svog prorocanstva
Ljudiiiiiii, svima hvala na podrsci, zlata vrednim informacijama i pozitivnoj energijiOcekujem vatromete i narednih dana
![]()

BRAVO BRE !!!
Express Entry pre Express Entryja - tako se to radi... !!!![]()
Ljudi, saljite aplikacije dok su ovi u radnom fokusu

Treba da podnesem papire za iseljeničku vizu za Kanadu.Zanima me da li sve kopije dokumenata treba da se overe kod notara i da li mora pečat apostila?
Pa neka je sa srecom,bas su ubrzali!Dragi moji ljudiiiiiiiii, cast mi je obavestiti vas da nam je upravo stigao poziv za medicaaaaalllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ah, pa ovaj osecaj vatrometa na nasem dragom forumu stvarno nema cenu! Ruke su upravo prestale da mi se tresu pa rek'o da napisem odma' vama poruku
![]()

Da, da, bicemo zemljaci 

![]()
Bravo! Cestitam!

Jos jednom hvala, ali juris me i ti, kao po dogovoru 
(kliknes na smajlija ovde malog zutog pa ides na opciju more)