Laura86
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Drugari koliko vam je vremena proslo od kada ste poslali papire i dobili prvi odgovor?
To mozes videti i po potpisima nekih forumasa, u mom slucaju je proteklo oko 3,5 meseca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugari koliko vam je vremena proslo od kada ste poslali papire i dobili prvi odgovor?
To mozes videti i po potpisima nekih forumasa, u mom slucaju je proteklo oko 3,5 meseca.
Cestitke!!! Nek je sa srecom!!!
Dragi moji ljudiiiiiiiii, cast mi je obavestiti vas da nam je upravo stigao poziv za medicaaaaalllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ah, pa ovaj osecaj vatrometa na nasem dragom forumu stvarno nema cenu! Ruke su upravo prestale da mi se tresu pa rek'o da napisem odma' vama poruku
@botexag, ne da si potrefio, nego si sebe nadmasio! molim te da popijes nesto u ime svog prorocanstva
Ljudiiiiiii, svima hvala na podrsci, zlata vrednim informacijama i pozitivnoj energijiOcekujem vatromete i narednih dana
![]()
Laura, cestitke od srca!!!
Wow, bas su se ubrzali!
Iz tvojih usta u usi immigration officera![]()
Dragi moji ljudiiiiiiiii, cast mi je obavestiti vas da nam je upravo stigao poziv za medicaaaaalllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ah, pa ovaj osecaj vatrometa na nasem dragom forumu stvarno nema cenu! Ruke su upravo prestale da mi se tresu pa rek'o da napisem odma' vama poruku
@botexag, ne da si potrefio, nego si sebe nadmasio! molim te da popijes nesto u ime svog prorocanstva
Ljudiiiiiii, svima hvala na podrsci, zlata vrednim informacijama i pozitivnoj energijiOcekujem vatromete i narednih dana
![]()
BRAVO BRE !!!
Express Entry pre Express Entryja - tako se to radi... !!!![]()
Treba da podnesem papire za iseljeničku vizu za Kanadu.Zanima me da li sve kopije dokumenata treba da se overe kod notara i da li mora pečat apostila?
Pa neka je sa srecom,bas su ubrzali!Dragi moji ljudiiiiiiiii, cast mi je obavestiti vas da nam je upravo stigao poziv za medicaaaaalllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ah, pa ovaj osecaj vatrometa na nasem dragom forumu stvarno nema cenu! Ruke su upravo prestale da mi se tresu pa rek'o da napisem odma' vama poruku
![]()
![]()
Bravo! Cestitam!