Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Pozdrav svim buducim Kvebecanima!!!
19.09. smo imali razgovor za CSQ u Becu i prosli smo :whistling:
Jako smo zadovoljni!Sad ste vi na redu!!!:bye::klap:

Cestitamo vam od sveg srca. :) Odlicno obavljen posao. :) Ako mozete napisite dnevnik vase aplikacije (ukratko=osnove=nesto kao moj potpis dole). :) Tek da bi mi ostali Q. dobili neki orjentir sta nas ceka. :) Kad planirate da letite za Q. ? :) Jeste preko www iznajmili stan ? :) Koji ste grad izabrali ??? :) Ajdeee malkiceeee ... :))))) Pozdrav i svako dobro. :)

Pozdrav svima.
Citao sam i citao ovu temu, ali nigde nisam video ono sto mene zanima... Mozda je samo prevelika tema pa mi je promaklo, a mozda niko nije ni pitao...
Dakle. Ja zavrsavam Filoloski fakultet u Beogradu, Engleski jezik i knjizevnost. Kopao sam po svim zivim sajtovima za odlazak u kanadu i nigde nisam video da se trazi neko ni sa cime pribliznim mojoj struci... (mos mislit...) Ono sto zapravo hocu da pitam je, da li imam ikakve sanse da odem u Kanadu? Svi oni Skilled Worker programi uglavnom nude poslove i opcije za stvari sa kojima ja nemam dodirnih tacaka... Isto tako nemam nikakve porodice tamo, da imam bilo bi lako... Engleski mi je kao maternji, a francuski kao znam malo, sto verujem da je barem korak u pravom smeru.... Dakle, ako neko zna, ili je cuo/la za neku opciju koja bi mi odgovarala, bio bih VISE NEGO ZAHVALAN, na toj infromaciji. :)
P.S
Cestitam svima koji su u skorije vreme dobili odobrenje da odu!
Poz.

Pozdrav svima.
Citao sam i citao ovu temu, ali nigde nisam video ono sto mene zanima... Mozda je samo prevelika tema pa mi je promaklo, a mozda niko nije ni pitao...
Dakle. Ja zavrsavam Filoloski fakultet u Beogradu, Engleski jezik i knjizevnost. Kopao sam po svim zivim sajtovima za odlazak u kanadu i nigde nisam video da se trazi neko ni sa cime pribliznim mojoj struci... (mos mislit...) Ono sto zapravo hocu da pitam je, da li imam ikakve sanse da odem u Kanadu? Svi oni Skilled Worker programi uglavnom nude poslove i opcije za stvari sa kojima ja nemam dodirnih tacaka... Isto tako nemam nikakve porodice tamo, da imam bilo bi lako... Engleski mi je kao maternji, a francuski kao znam malo, sto verujem da je barem korak u pravom smeru.... Dakle, ako neko zna, ili je cuo/la za neku opciju koja bi mi odgovarala, bio bih VISE NEGO ZAHVALAN, na toj infromaciji. :)
P.S
Cestitam svima koji su u skorije vreme dobili odobrenje da odu!
Poz.

nece skoro traziti tvoju struku - mada ja znam ljude koji su kao prof. engl. odlazili 90tih i kasnije. bolje gledaj da negde upises postdiplomske, znas da ne mora da bude u pitanju ni knjizevnost ni lingvistika, sigurno imas prohodnost i na neke druge stvari, ka nekim diplomama koje ces lakso unovciti... ovaj forum ti nece pomoci, kreni da kopas po sajtovima univerziteta. i sve najbolje:)
eto, svi studenti samo razmisljaju kako da pale odavde. bravo za vas!

nece skoro traziti tvoju struku - mada ja znam ljude koji su kao prof. engl. odlazili 90tih i kasnije. bolje gledaj da negde upises postdiplomske, znas da ne mora da bude u pitanju ni knjizevnost ni lingvistika, sigurno imas prohodnost i na neke druge stvari, ka nekim diplomama koje ces lakso unovciti... ovaj forum ti nece pomoci, kreni da kopas po sajtovima univerziteta. i sve najbolje:)
eto, svi studenti samo razmisljaju kako da pale odavde. bravo za vas!
Da, ali postdiplomske su najskuplja opcija za odlazak... To je najveci problem... :/

Gde se dede ovaj covek ??? :) :) :) Manoyle jaaavi se, ovceee tvoje ... :) :) :) Trebaju nam sveze vesti iz Q. od najsvezijeg Q. :) :) :) Manoyleeeee !!! :) :) :)

Hahahaha! Pozdrav za drustvo iz cosketa! :)

Nisam bio bas dugo na forumu, posao, obaveze i sl. Uglavnom, jos uvek sam u Srbistanu, verovatno cu put pod noge posle Bozica jer do tada imam previse posla i manjak vremena da iole ozbiljnije pristupim problemu zvanom 'detaljno planiranje, spremanje i pakovanje'. Verujem da cu do kraja oktobra da obavim prvu vecu nabavku (u nizu) - gace, carape, majicice itd i s. Sta se radi ovde? Da ne preturam po ranijim stranicama, svi ste zdravo? :)

poz LiNa :)
Evo me, tu sam, sta god da treba pitaj. :)
Kako napreduje francais? :)

welcome back;)....tek smo krenuli sa tečajem tako da za sada nije teško....suprug ide dva puta tjedno a ja jedanput...i pretpostavke su da ćemo nakon 10 mjeseci položiti ja A1 on A2.

Zasad ne trebam nikakvu pomoć nego sam htjela čut kako ti napreduješ sa selidbom, ali eto dobila sam odgovor u gornjem postu. Nadam se da ćeš nam se javljat i kad sletiš u Montreal jer nam trebaju informacije o životu iz prve ruke. :D

Pozdrav svima,

Pratim ovaj forum već duže vreme ali napokon sam se registrovala. Svima se zahvaljujem na informacijama koje su više nego korisne.

Još uvek ne planiram da apliciram jer ne bih imala dovoljno bodova, moraju još neke stvari da se unaprede i da se stekne radno iskustvo, ali bi mi pomoglo vaše mišljenje, iako znam da se dosta toga može promeniti do mog apliciranja.

Da li postoji ikakva šansa da se u Kanadi radi u policiji ili na carini? Pretpostavljam da treba da se dobije državljanstvo (da ne može PR ili grešim?), i za to vreme kanadsko iskustvo, ali da li imigrant ima ta prava?
Znam za pojedine slučajeve u Novom Zelandu ali nisam sigurna za ovo. I šta vi mislite o tom poslu tamo, da li se više isplati nešto drugo?Naravno zavisi od mnogo faktora i od samog pojedinca, ali okvirno.

Zahvaljujem i želim svima puno sreće.

Pozdrav svima,

Pratim ovaj forum već duže vreme ali napokon sam se registrovala. Svima se zahvaljujem na informacijama koje su više nego korisne.

Još uvek ne planiram da apliciram jer ne bih imala dovoljno bodova, moraju još neke stvari da se unaprede i da se stekne radno iskustvo, ali bi mi pomoglo vaše mišljenje, iako znam da se dosta toga može promeniti do mog apliciranja.

Da li postoji ikakva šansa da se u Kanadi radi u policiji ili na carini? Pretpostavljam da treba da se dobije državljanstvo (da ne može PR ili grešim?), i za to vreme kanadsko iskustvo, ali da li imigrant ima ta prava?
Znam za pojedine slučajeve u Novom Zelandu ali nisam sigurna za ovo. I šta vi mislite o tom poslu tamo, da li se više isplati nešto drugo?Naravno zavisi od mnogo faktora i od samog pojedinca, ali okvirno.

Zahvaljujem i želim svima puno sreće.

http://www.ehow.com/how_4450748_become-police-officer-canada.html

Naravno svaka provincija ima svoja pravila, kao da su odvojene drzave.

Carina:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=1006051727308

Sva pitanja i odgovore vec imas na netu.

Sada sam citala checklist u Manitobinom informatoru po ko zna koji put i tek sada sam primetila da treba da prilozimo; copies of educational testing or employment documents demonstrated ability in either or both official languages for principal applicant and spouse and ielts results! Pa da li je moguce da i moj muz mora da polaze ielts??? Da li sam dobro razumela? :dash: Stvarno nisam jos cula za ovakav slucaj,obicno polaze applicant!

Back