Kako do Kanadske iseljeničke vize?

vmh, imam jedno pitanje, da niste kojim slucajem pritisnuli onu opciju da vise ne dobijate,to jest, da iskljucite opciju provere putem ECAS ? meni se to umalo desilo jednom ali nisam cekirao onaj kvadratic sva sreca :)
mozda zbog toga ne mozete da pristupite Vasem Ecas.

veliki pozdrav i bice to sve u redu :)

Pozdrav!!!

Ma znam da 100% nisam, a niko drugi sem mene ne proverava status!!!! Joj, kako vreme ide, svasta sam utripovala,... al' bice valjda sve ok...:pop:

Drugari, dobili smo poziv za lekarski :klap:

I traze nam jos par dokumenata:
1. uverenje o nekaznjavanju za mene (imam iz suda ali traze i iz policije)
2. kopiju vojne knjizice
3. dokaz o common law
4. updated background info od februara 2011

I sve je to ok - samo ne znam kakav dokaz im treba da smo par? Poslali smo vec overenu izjavu u opstini i dokaz da smo ovlasceni na bank. racune - sta jos bi mogli da im posaljemo?

Bravo Kalli :klap:
Jos samo malo i gotovo!! :bye:

Cestitam svima koji su napredovali u procesu!

Sto se tice pitanja oko avionske karte, Air Transat je najjeftiniji. Pogledajte tamo.

Evo i slicice:
viza.jpg

:)

Cestitam Manojlo! Prelepa slicica :klap:

Ja sam cuo da su ljudi slali zajednicke slike, kopije svih stranica pasosa gdje se vide isti datumi zajednickih putovanja, zatim neka pisma koja vam je neko slao adresirana na oboje, racune za rezije ili za iznajmljivanje stana ako glase na oboje. Ne znam sta jos moze da pomogne.

Sta mislite - da li mozemo da posaljemo kolaz slika , skenirane sa objasnjenjima ispod - ili da im uradimo prave fotke pa napisemo na poledjini nesto? I koliko slika bi bilo dovoljno? Imamo ih samo oko 2000 :D

Poslednja izmena:
Pa i ja sam mislila da je tako bolje, ali muci me broj slika :D

Moj prijatelj je slao racune za mobilni telefon i pisma iz banke koja stizu na istu adresu.

Najbolja fora koja prolazi odmah bez dopune kako su i drugi ovde spomenuli su razgednice koje su vam prijatelji slali na datu adresu a naveli kao primaoce upravo vas dvoje. I takodje slike sa letovanja, zimovanja, izleta na kojima ste oboje su dovoljan dokaz.

Sve saljite u originalu - originalne razglednice sa pecatom i markicom, uradjen slike (max 10 kom). Sve to ce vam vratiti.

Pozdrav,
Janko

Moj prijatelj je slao racune za mobilni telefon i pisma iz banke koja stizu na istu adresu.

Najbolja fora koja prolazi odmah bez dopune kako su i drugi ovde spomenuli su razgednice koje su vam prijatelji slali na datu adresu a naveli kao primaoce upravo vas dvoje. I takodje slike sa letovanja, zimovanja, izleta na kojima ste oboje su dovoljan dokaz.

Sve saljite u originalu - originalne razglednice sa pecatom i markicom, uradjen slike (max 10 kom). Sve to ce vam vratiti.

Pozdrav,
Janko

Hvala Janko!
Ali mi nazalost nemamo nista od toga - pisma , razglednice - niko nam nije pisao :( I svi donesu razglednicu, niko je vise ne salje :)
Napisace komsije pismo da smo tu vec par godina, pa ce sudski tumac da prevede. Da li bi trebalo i da ga overimo dodatno negde ili je dovoljan tumac?

bas je super kad se ovi iz beca odcepe pa nastane opstenarodno slavlje na nasem forumu.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

redapple evo cestitam i ovako. vjerovatno jos niste svjesni da ste vec jednom nogom tamo :)
i svima ostalima cetitam na pomacima ka naprijed u ovom nasem putovanju.
i ja sam danas rijesila neke stvari ka putu da apliciramo, pa sam i sama srecna iako je jos dalek put pred nama :)))))))))))

Back