misic misa
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Nije mnogo ni bitno,samo imam viska vremena,pa tako razmisljam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zanima me posle koliko vremena mogu da dobijem novu informaciju na sajtu kanadske ambasade nakon informacije da je aplikacija uzeta u razmatranje, odnosno da nista od dokumenata ne fali. Zanima me koliko takvih informacija mozes da procitas dok ne dobijes konacan odgovor. Da li nakon tog prvog statusa koji govori da je aplikacija prihvacena ima jos nekih obavestenja do konacnog prihvatanja ili odbijanja, ili...? Hvala unapred puno na odgovorima

Na sledećem sajtu možete pratiti Immigration tracking za aplikacije posle 26.6. Ljudi redovno ažuriraju svoje podatke:
https://spreadsheets0.google.com/ccc?key=tlbJsa0NlV-nFVmQca8Apzg&hl=ar&authkey=CLDXsFA#gid=0
Možete ove podatke eksportovati u excel (Datoteka > Preuzmi kao > Excel) pa zatim sortirati po NOC-u, Visa Office-u, datumu aplikacije, .... itd, i steći utisak koliko vremena treba za koji korak.
Pozdrav svima!
Supruga, ćerka i ja uskoro šaljemo papire u Sydney (Federal Skilled Worker). Pre nego što to uradimo, potrebna nam je mala pomoć.
Plaćanje aplikacije ($1250), koliko znam, moguće je i Visa karticom. Pitanje za one koji imaju otvoren devizni račun u Intesa banci, a video sam da ih ima: "Da li je za plaćanje potrebna debitna (VIsa electron) ili kreditna (Visa classic) kartica?".
Pitanje za sve ostale: "Da li je neko od vas potvrdu "Proof of Funds" slao tek kada su je tražili (Sydney ili Beč), odnosno kada je aplikacija ušla u proceduru obrade?"
Hvala!

Evo ovako, malo i ja da vam se izjadam, to mi je svojevrsna terapija :
Poslati dokumeti za Quebec proceduru zastupniku u Montrealu, 23.07, a zaprimljeni u Becu 27.09.2010. Sta je dotle cekao, gadjacu ga.....
Elem, meseci i dani prolaze, pitam se samo sta je sada do mene, osim ucenja francuskog jezika. U smislu , da li zvanicno stize neko obavestenje na kucnu adresu/mail , nailazim samo na zid tisine.....
Zelim svima sto kracu i uspesnu proceduru do vize
Aleksandar
Evo ovako, malo i ja da vam se izjadam, to mi je svojevrsna terapija :
Poslati dokumeti za Quebec proceduru zastupniku u Montrealu, 23.07, a zaprimljeni u Becu 27.09.2010. Sta je dotle cekao, gadjacu ga.....
Elem, meseci i dani prolaze, pitam se samo sta je sada do mene, osim ucenja francuskog jezika. U smislu , da li zvanicno stize neko obavestenje na kucnu adresu/mail , nailazim samo na zid tisine.....
Zelim svima sto kracu i uspesnu proceduru do vize
Aleksandar
Da li je uopste moguce dobiti iseljenicku vizu za kanadu ako u vojnoj knjizici imate ucesce u ratu (prilikom odsluzenja redovnog vojnog roka)?
Prvo utvrdi početno stanje (znanje), potom skini sve sa ruskog sajta (imaš linkove na forumu), pročitaj, probaj, uzmi časove sa native spikerom (ovo je moj savet, mada ako si fluent, onda ti ne treba), i vežbaj do besvesti...Pozdrav svima. Kako na najbolji nacin spremiti se za IELSTS test ???
Pre 2 dana smo dobili mail da uplatimo takse i posaljemo pasose na viziranje :-)

Pre 2 dana smo dobili mail da uplatimo takse i posaljemo pasose na viziranje :-)

Hvala :-)