da su neodgovorni u ambasadi u becu i da ne rade posao kako bi trebalo, apsolutno stoji. jos na starom forumu sam u jednom trenutku pisala o tome kako smo 'uspeli', u nadi da izbegnemo trazenje pomoci od poznanika oko uplate u kanadskim dolarima bankarskim cekom, koji u srbiji ne mozete dobiti, novca za processing fee, da novac uplatimo na racun ambasade u becu koji je otvoren u jednoj banci na kosovu, to nam je bilo brze i jednostavnije, mislili smo mi
- vec vise od godinu dana!!!!! se sa njima ganjamo oko toga da nam taj novac vrate! ne odgovaraju na mail, kada pozoves kazu ti jedno te isto sto si vec uradio, ne mozes da dopres prosto do nekoga ko ima pravu informaciju ili ko zeli da je sa tobom podeli, konacno, to im je posao. ljudi koji su isto to u isto vreme uradili u komercijalnoj banci, dobili su svoj novac nazad od ambasade u beogradu bez ikakvih problema! tako da smatram da je problem u ambasadi u becu a ne uopsteno... da sam samo mrvicu sklonija paranoji, pomislila bih da se tako odnose prema aplikantima iz srbije jer su iz srbije.
nisam uopste sklona ovom nacinu razmisljanja ali to sto rade je potpuno van pameti! 

@ginola - poslati tako vazan dokument na POGRESNU ADRESU, a zatim se praviti lud kada se pise, zove, pise, zove, pa nemam reci! ginola, kada postanete permanent residents, mozete da se zalite, zalite, zalite - pretpostavljam da ce tada imati ko da vas cuje! valjda ne mozete vi da ispastate zbog njihove greske, na kraju. zasto onda ici za kanadu, isti tretman mozete da 'uzivate' i u srbiji... ipak, nadamo se da je ovo samo neka anomalija, a ne pravilo. zelimo vam srecan kraj!

@ginola - poslati tako vazan dokument na POGRESNU ADRESU, a zatim se praviti lud kada se pise, zove, pise, zove, pa nemam reci! ginola, kada postanete permanent residents, mozete da se zalite, zalite, zalite - pretpostavljam da ce tada imati ko da vas cuje! valjda ne mozete vi da ispastate zbog njihove greske, na kraju. zasto onda ici za kanadu, isti tretman mozete da 'uzivate' i u srbiji... ipak, nadamo se da je ovo samo neka anomalija, a ne pravilo. zelimo vam srecan kraj!