Banets
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Pozdrav za sve vas sa foruma, i nadam se da ćemo svi postići ono za čime tragamo..čestitam i starim borcima (članovima) koji su dobili papire i želim im svu sreću
Pratim forum i mogu samo da vas pohvalim za pregrst informacija koje se dele... E tako mojoj supruzi i meni dođe vreme da skupljamo papire za FSP program (mada smo razmišljali i o novom programu Expr..enrty) ali potrudićemo se da sakupimo sve do decembra..I naravno da imam neka pitanja ali ajde za sada samo dva
1. Kakvi su vam utisci o dotičnoj agenciji iz Zemuna koja daje konsultantske usluge povod iseljeničkih viza? 2. Da li evaluaciju iz WES-a podrazumeva za srednju školu svedočanstva i diplomu,ili samo svedočanstva? (Unapred se izvinjavam ako sam propustio negde ovo).
Hvala unapred...

Pratim forum i mogu samo da vas pohvalim za pregrst informacija koje se dele... E tako mojoj supruzi i meni dođe vreme da skupljamo papire za FSP program (mada smo razmišljali i o novom programu Expr..enrty) ali potrudićemo se da sakupimo sve do decembra..I naravno da imam neka pitanja ali ajde za sada samo dva

Hvala unapred...