Викториа
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
Jabukice,
i mi smo u istom fazonu, izgoresmoooooo!!!! Mi idemo u oktobru, takav nam je plan, ali bi mi se smirio zeludac kad bih obavio pasose i stavio ih u fioku, ovako uffffffff cekiranje maila je gori porok od pusenja i teze se prekida... ...
Koji "genijalac" je izmislio London za slanje lekarski? Kako je sve lepo i glatko islo bez Londona? Kao da se trude da uspore proces!
Ali sta se mora, nije tesko! Izdrzacemo mi i ovo, zilavi smo!
Puno pozdrava!
teska srca cu morati da se na neko vreme odreknem svakodnevnog proveravanja cega novog ima na forumu (za mail mi nije zao, dapace, neki ljudi kao da ne kapiraju DA SAM JA NA ODMORU!!!) ali se zato nadam da kada sledeci put budem gvirnula, bice dobrih vesti
. ne kužim kako može jedno pisati a da drugo rade?! lakše mi je vjerovati da su napravili propust. i uostalom nebitno je šta će se dešavati sa nama kasnije što se tiče obrazovanja, sada je bitno da primjene pravilo: It is important to refer to how the local authority responsible for educational institutions recognizes the credential: i.e., as a first-level or second-level or higher university credential..
Kada otvorismo pasose, kao sunce da nas je ozarilo u tom momentu. Rekoh supruzi juce, kako su nam ovo prve vize u kojima pise "immigrant" umesto "tourist/visitor/bussines, ... etc.".