Kako devojci staviti do znanja da mi je stalo do nje?

Tako je jedna lepa i fina cica vozala mog mlađanog komšiju skoro tri godine. Doduše to je bilo sa pauzama, ali uvek je to bila fina provokacija s njene strane i kad se dečko zagreje sledi hlađenje, nije mu dala čak ni kućni broj telefona, a s druge strane za rođendan mu kupi luksuzan poklon...I sve tako nešto neodređeno, a pri tom lepo im je bilo kad su zajedno provodili vreme. Seksa nije bilo.... :neutral:

Ono sto si napisao u uvodnom postu stvarno jeste decija prica i fazoni
porazgovaraj sa njom najozbiljnije..reci joj jasno.. da ti se svidja i da zelis da budete zajedno..
pokazi joj da si ozbiljan..ako i posle toga nastavi po starom.pozdavi se sa njom i trazi drugu
stvarno ne znam sta bi drugo mogao da uradis

nikako
razgovor ne, povuci se malo i budi kul?
tj ne brini o njenim problemima tipa nema mamu itd, brini o svojim. a drugo ako ona hoce da prica o necemu pa ti se poveri, to ok. ali da brines a da nisi pozvan ne
ili mozes da je pitas ali ne sme da te opterecuje, ne treba da si grub ali sebe stavi na prvo mesto sto ne znaci da svrljash, bavi se malo sobom
prihvati da je prosto tako, stvarno da si joj odvratan ne bi se druzila uopste. ali u necemu je opasnija i igru ces ili da naucis ili da nadjes nesto drugo.
u stvari mozes i da je zapitkujes ali to nije zanimljivo devojkama, one vole da budu muvane kao i momci ali ako se plase oni ce to da preskoce
ako vec zapitkujes doteraj do kraja, ako je Ne znam kad ce da sazna, to je sve malo ... ali bar je stav
ili sve sto nije Da to je Ne, a ako je Da ima da se postuju pravila :evil:
e sad ko bi to voleo za vezu, a onolike drugarice setaju onakve... a opet normalan si verovatno nisi dripac ko ti neki ali kad si tako ... pitas?!

Poslednja izmena:

Back