Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.156
Pojedine hemikalije iz plastike i omekšivača izazivaju hormonalni disbalans, između ostalog snižavaju nivo testosterona i kod ljudi i kod drugih životinja.Cekaj, jesi sad ozbiljan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojedine hemikalije iz plastike i omekšivača izazivaju hormonalni disbalans, između ostalog snižavaju nivo testosterona i kod ljudi i kod drugih životinja.Cekaj, jesi sad ozbiljan?
Aj za plastiku sam i znao ali ovo za omeksivac mi novo.Pojedine hemikalije iz plastike i omekšivača izazivaju hormonalni disbalans, između ostalog snižavaju nivo testosterona i kod ljudi i kod drugih životinja.
ne, mmm kako se mekana jastučicu moj.A sta da joj govorim tokom seksa?
O buckaaa moja nagrdi me nocas?
Omekšivači sadrže ftalate a oni su dokazani sniživači testosterona. Povezani su sa smanjenom pokretljivošću i brojem spermatozoida, smanjenom sintezom testosterona u yayima i povećanim estrogenskim efektima. Ftalati su česti u parfimisanim proizvodima ali najgori su u omekšivačima.Mozes li mi reci nesto vise o ovome?
mozda da pijem samo vodu sa izvora i da mi roba smrdi na znoj?![]()
Sad sam se izbedacio zbog omeksivacaOmekšivači sadrže ftalate a oni su dokazani sniživači testosterona. Povezani su sa smanjenom pokretljivošću i brojem spermatozoida, smanjenom sintezom testosterona u yayima i povećanim estrogenskim efektima. Ftalati su česti u parfimisanim proizvodima ali najgori su u omekšivačima.
Za mikroplastiku valjda ne moram da objašnjavam.
inas li link neke studije?Omekšivači sadrže ftalate a oni su dokazani sniživači testosterona. Povezani su sa smanjenom pokretljivošću i brojem spermatozoida, smanjenom sintezom testosterona u yayima i povećanim estrogenskim efektima. Ftalati su česti u parfimisanim proizvodima ali najgori su u omekšivačima.
Za mikroplastiku valjda ne moram da objašnjavam.
Ipak nisi zesty.Pojedine hemikalije iz plastike i omekšivača izazivaju hormonalni disbalans, između ostalog snižavaju nivo testosterona i kod ljudi i kod drugih životinja.
Ajde razbij monotonijuDosadni ste
eto, kad vam ozbiljna dama, ozbiljno kazeDosadni ste
razbijam samo pločice xe xeAjde razbij monotoniju
Sta reci debeloj u toku sexca?razbijam samo pločice xe xe
na stomaku ili u kupatilu?razbijam samo pločice xe xe
Mislim da ovde nema keramičara.na stomaku ili u kupatilu?
Sutra ću da pitam na poslu , pa ti javljamSta reci debeloj u toku sexca?
Ne sutra , menja me Oda Nobunaga .U ponedeljakSutra ću da pitam na poslu , pa ti javljam![]()
Ukratko, nezaboravan. Ali bila je to baš vatrena veza, puna strasti i prštalo je na sve strane.Hvala ti.
A kakav je seks bio?
Nemrem znati generalno ali za tu moju bivšu potvrđujem - prirodno nadarena.Ko nije imao bucku ne zna sta je seks xD
Trude se jako
jel ti slobodna ta koleginica sa posla, titam za Pilgrama, i da li voli da nagrdi?Ne sutra , menja me Oda Nobunaga .U ponedeljak
Joooj da je meni da ga stavim u chubbyUkratko, nezaboravan. Ali bila je to baš vatrena veza, puna strasti i prštalo je na sve strane.
Sadrži supstance koje se zovu anti-androgeni, sve ti je jasno odmah. Bukvalno blokiraju proizvodnju i funkciju testosterona i povezane su s problemima razvoja muških reproduktivnih organa kod dece.Aj za plastiku sam i znao ali ovo za omeksivac mi novo.
Jesam, brate. Što ne znači da nisam muževan. Ja to iz zezanja.Ipak nisi zesty.![]()