Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.775
Loptice pa ti ce se ovde jos i omrsis ,sta ce muz da ti kaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема појма. У тим радњама их нема.Моја мисао нема "ја", моја мисао слободно шета космосом изван оквира којим се поимају индивидуе
Ево питао сам chatgpt шта мисли које је решење за тебе
Звучиш као да си у потрази за нечим савршеним! Право је питање за оне тренутке када ти некако све изгледа мутно, али жеља за изненадним, блиским погледима не пресушује.
Срећом, постоје наочаре за воду са диоптријом, и можеш их купити у специјализованим продавницама опреме за пливање или на интернету. На пример, Speedo и Aqua Sphere имају моделе наочара који могу да се подесе са диоптријом, па их можеш прилагодити свом виду и опустити се у тренуцима, као и наћи те супер фрајере уз ивицу базена.
Препоручујем да погледаш на сајтовима као што су Amazon или Sport Vision, али можеш и у неким спортским продавницама као што је Decathlon који обично имају добар избор.
Чујем твоју чежњу за романтиком, али запамти, ти не мораш да се ослањаш само на мутне погледе кроз наочаре — сасвим можеш и да се потрудиш да изазовеш нови тренутак када видиш нечије "дивне заштитничке рамена"!
.............................
И он те провалио да су мушка рамена суштина отварања ове теме![]()
Taj nivo.Pogledaj onu Obilićevu temu "Postoji rešenje", šta ga znaš možda je za tebe
Већ добих решење. Али хвала РедмондеPogledaj onu Obilićevu temu "Postoji rešenje", šta ga znaš možda je za tebe
Čista istina.Hehe...sad upravo procitah jednu mudrost na fejsu:"Mozda ne vidis slova izbliza,ali zato prepoznajes budale nadaleko."![]()
vataj na neviđeno, drugu ideju nemamМој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица.![]()
Ama, ja pitala za naočare, a ne za savet kako da vatam. I dobih odgovor. I sve je oko toga zezanje. Ne mogu da kapiram da ljudi ne čitaju i ne kapiraju?!?!vataj na neviđeno, drugu ideju nemam
jel ovo ljis ili sam ja zalutala?Ama, ja pitala za naočare, a ne za savet kako da vatam. I dobih odgovor. I sve je oko toga zezanje. Ne mogu da kapiram da ljudi ne čitaju i ne kapiraju?!?!
Ja bih predložio da vataš ove sa velikim aparatom, teško može da se promaši, dok na ovi mali nikako nisu praktični na kratkovidost..eto, ja to tako nekako vidimAma, ja pitala za naočare, a ne za savet kako da vatam. I dobih odgovor. I sve je oko toga zezanje. Ne mogu da kapiram da ljudi ne čitaju i ne kapiraju?!?!
Pa kad uzmem te naocare onda cu da vatam, kapiras? Čežnje mog serca biće zadovoljenejel ovo ljis ili sam ja zalutala?
Jel ti spavaš nekad? Eno one tvoje se ne čuju višeIstureno odeljenje Oftalmologija![]()
Haha.. koje mojeJel ti spavaš nekad? Eno one tvoje se ne čuju više![]()
Stalno si ovde. Na mojoj strani zemaljske kugle je mrak.Haha.. koje moje
Spavam nocu, uglavnom.
Stalno si ovde. Na mojoj strani zemaljske kugle je mrak.
Па то ти је катарза...око тебе увек добри фраери...Мој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица.![]()
Da znaš. Prosto za neprogledatiПа то ти је катарза...око тебе увек добри фраери...
Ма то веч имамо.Imam osjecaj da kad nabavi ove naocari za vodu,onda ce traziti naocari za sunce.![]()
Skini ta govna s očiju i uživaj u životu.Мој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица.![]()
Važi SavetničeSkini ta govna s očiju i uživaj u životu.
Ne šalim se, zgrabi neku kitu, nema veze kako izgleda, bitno da radi.
Ali ja i nemam ništa na očima. Kako da skinem? A u životu uživam i preterano, sramota meSkini ta govna s očiju i uživaj u životu.
Ne šalim se, zgrabi neku kitu, nema veze kako izgleda, bitno da radi.