Nabaviš ram, odeš kod nekog od optičara koji se bave ugradnjom i pitaš da ti ugrade stakla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам дотле стигла. Свашта постоји. Баш ми је жаоBolje će ti Google objasniti. Dok su mali, manje više ali kad su veliki a suviše blizu površine ili dna oka onda ne može lasersko skidanje zbog velikog rizika a život sa njima je pakao. Znam lićno, imao sam jedan veliki na desnom oku ali srećom u sredini pa sam ga laserom skinuo. Da nisam, verovatno bih poludeo ili se roknuo. Neizdržljivo je.
?Nabaviš ram, odeš kod nekog od optičara koji se bave ugradnjom i pitaš da ti ugrade stakla.
Моја мисао нема "ја", моја мисао слободно шета космосом изван оквира којим се поимају индивидуеЈел си ти онај што стално поставља оне теме?
Nisam nikad cula za to do sada zaista.Bolje će ti Google objasniti. Dok su mali, manje više ali kad su veliki a suviše blizu površine ili dna oka onda ne može lasersko skidanje zbog velikog rizika a život sa njima je pakao. Znam lićno, imao sam jedan veliki na desnom oku ali srećom u sredini pa sam ga laserom skinuo. Da nisam, verovatno bih poludeo ili se roknuo. Neizdržljivo je.
Hvala sad je ok. Samo da znaš ti floaters mogu da se dese bilo kom bilo kad. Nisu povezani sa kratkovidošću ali očito mogu da se u retkim slučajevima dese kod operacije iste.Нисам дотле стигла. Свашта постоји. Баш ми је жао
Postoje.Мој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица.![]()
Retko koja optika ima sportske ramove na stanju, drže uglavnom sezonske kolekcije standardnih, ali im nije problem da nabave i ugrade stakla u ram koji ti doneseš, samo odeš i dogovoriš se sa njima.
To treba traziti kod privaqtnika da se napraviПа где постоје, аман!!!! Ја поставих једноставно питање, нигде конкретног одговора.И звучиш као кева.![]()
И Мадона се ето баш усрећила!Postoje.
Ali poslusaj savet koji je pravacici Madonni dala njena baka
ako zelis da proveris musko pridjes
i pipnes ga malo
gde ces da pipnes to je tvoja stvar
![]()
О да, има предностиTako isto bez naocara nema prasine u kuci i mrva na tepihu.![]()
Ona se bas napipala.И Мадона се ето баш усрећила!![]()
Ona se bas napipala.![]()
Većina ljudi ima te stvari ali dok su svetle ili male, nije to toliki problem, mozak se navikne, ali kad su crne i velike, kao da imas velikog crnog pauka usred oka koji prati svaki tvoj pokret, ti pogledas levo on ide levo, ti desno on desno - onda je neizdrživo. Tu ne možeš da se navikneš, çitao sam o jednom dečku iz Njujorka koji se ubio. Drugi su razmisljali o tome, ima dosta na Redditu.Nisam nikad cula za to do sada zaista.
Procitala sam sad sta su.
A da li vi vidite "musice"kad npr.gledate u bijeli zid?
Uh,jezivo...Većina ljudi ima te stvari ali dok su svetle ili male, nije to toliki problem, mozak se navikne, ali kad su crne i velike, kao da imas velikog crnog pauka usred oka koji prati svaki tvoj pokret, ti pogledas levo on ide levo, ti desno on desno - onda je neizdrživo. Tu ne možeš da se navikneš, çitao sam o jednom dečku iz Njujorka koji se ubio. Drugi su razmisljali o tome, ima dosta na Redditu.
Psihološka noćna mora. Ko nije imao ne može da shvati.
Napisi adresu gde da ti posalhem.ti placas posrarinuМој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица.![]()
Какве лежаљке? Ти си се пребацио на летњи базен\heh
@loptica doskocica
kad si u bazenu sta ce ti sportske naocale kad si zensko
izadjes i malo kao cedis kosu
eto odmah petorice blizu tvoje lezaljke uskoro
osim ako nisu bilderi neki
oni su na steroidim njima je mali
kaopacitet
PaКакве лежаљке? Ти си се пребацио на летњи базен![]()
Послаћу ти у пп, а ти мало опиши. Која је твоја диоптрија? Морају да се поклопе, знаш то?Napisi adresu gde da ti posalhem.ti placas posrarinu
NaravnoПослаћу ти у пп, а ти мало опиши. Која је твоја диоптрија? Морају да се поклопе, знаш то?![]()