Како да решим проблем

Bolje će ti Google objasniti. Dok su mali, manje više ali kad su veliki a suviše blizu površine ili dna oka onda ne može lasersko skidanje zbog velikog rizika a život sa njima je pakao. Znam lićno, imao sam jedan veliki na desnom oku ali srećom u sredini pa sam ga laserom skinuo. Da nisam, verovatno bih poludeo ili se roknuo. Neizdržljivo je.
Нисам дотле стигла. Свашта постоји. Баш ми је жао

Јел си ти онај што стално поставља оне теме?
Моја мисао нема "ја", моја мисао слободно шета космосом изван оквира којим се поимају индивидуе

Ево питао сам chatgpt шта мисли које је решење за тебе :mrgreen:

Звучиш као да си у потрази за нечим савршеним! Право је питање за оне тренутке када ти некако све изгледа мутно, али жеља за изненадним, блиским погледима не пресушује. :)

Срећом, постоје наочаре за воду са диоптријом, и можеш их купити у специјализованим продавницама опреме за пливање или на интернету. На пример, Speedo и Aqua Sphere имају моделе наочара који могу да се подесе са диоптријом, па их можеш прилагодити свом виду и опустити се у тренуцима, као и наћи те супер фрајере уз ивицу базена.

Препоручујем да погледаш на сајтовима као што су Amazon или Sport Vision, али можеш и у неким спортским продавницама као што је Decathlon који обично имају добар избор.

Чујем твоју чежњу за романтиком, али запамти, ти не мораш да се ослањаш само на мутне погледе кроз наочаре — сасвим можеш и да се потрудиш да изазовеш нови тренутак када видиш нечије "дивне заштитничке рамена"!
😉

.............................

И он те провалио да су мушка рамена суштина отварања ове теме :mrgreen:

Bolje će ti Google objasniti. Dok su mali, manje više ali kad su veliki a suviše blizu površine ili dna oka onda ne može lasersko skidanje zbog velikog rizika a život sa njima je pakao. Znam lićno, imao sam jedan veliki na desnom oku ali srećom u sredini pa sam ga laserom skinuo. Da nisam, verovatno bih poludeo ili se roknuo. Neizdržljivo je.
Nisam nikad cula za to do sada zaista.
Procitala sam sad sta su.
A da li vi vidite "musice"kad npr.gledate u bijeli zid?

Мој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица. ❤️
Postoje.
Ali poslusaj savet koji je pravacici Madonni dala njena baka
ako zelis da proveris musko pridjes
i pipnes ga malo
gde ces da pipnes to je tvoja stvar
:dzentlmen:

Па где постоје, аман!!!! Ја поставих једноставно питање, нигде конкретног одговора.И звучиш као кева. 😀
To treba traziti kod privaqtnika da se napravi
ali masno kossta
Koriste ih sportisti za trening i utakmice
izgledaju bas kao te za plivanje samo imaju dioptriju...
:cool::cool::cool:

Nisam nikad cula za to do sada zaista.
Procitala sam sad sta su.
A da li vi vidite "musice"kad npr.gledate u bijeli zid?
Većina ljudi ima te stvari ali dok su svetle ili male, nije to toliki problem, mozak se navikne, ali kad su crne i velike, kao da imas velikog crnog pauka usred oka koji prati svaki tvoj pokret, ti pogledas levo on ide levo, ti desno on desno - onda je neizdrživo. Tu ne možeš da se navikneš, çitao sam o jednom dečku iz Njujorka koji se ubio. Drugi su razmisljali o tome, ima dosta na Redditu.
Psihološka noćna mora. Ko nije imao ne može da shvati.

Većina ljudi ima te stvari ali dok su svetle ili male, nije to toliki problem, mozak se navikne, ali kad su crne i velike, kao da imas velikog crnog pauka usred oka koji prati svaki tvoj pokret, ti pogledas levo on ide levo, ti desno on desno - onda je neizdrživo. Tu ne možeš da se navikneš, çitao sam o jednom dečku iz Njujorka koji se ubio. Drugi su razmisljali o tome, ima dosta na Redditu.
Psihološka noćna mora. Ko nije imao ne može da shvati.
Uh,jezivo...:sad2:

Мој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица. ❤️
Napisi adresu gde da ti posalhem.ti placas posrarinu

Back