Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.385
Onda ne znam što da ti kažem, uživaj u dosadnašnjem životu.Ali ja i nemam ništa na očima. Kako da skinem? A u životu uživam i preterano, sramota me![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ne znam što da ti kažem, uživaj u dosadnašnjem životu.Ali ja i nemam ništa na očima. Kako da skinem? A u životu uživam i preterano, sramota me![]()
ona nije studentTo je postala potpuno rutinska operacija. Više rizikuješ na pešačkom prelazu na Zelenom vencu.
jok vole te što imaš veliki nosPrvi put cujem da je zeni bitan izgled
Мој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица.![]()
ијао, Боже драги, која лудара
Mica, i posle nje ostaju njene pesmeијао, Боже драги, која лудара
Не не, ово смо могли само ми да гледамоMica, i posle nje ostaju njene pesme
današnja generacija ne zna za sprdnju za nametnuto već se prave pametni kako oni nametnuto umeju da koriste na najbolji mogući načinНе не, ово смо могли само ми да гледамо![]()
Ма шта се удубљујеш. Мени само стало до ових наочараdanašnja generacija ne zna za sprdnju za nametnuto već se prave pametni kako oni nametnuto umeju da koriste na najbolji mogući način
pun youtube pametnjakovića koji nos ne umeju da obrišu
sto ne pogledas na Temu, tu svega ima xDЉуди, јел неко чуо за те наочаре?
Добила сам линк!sto ne pogledas na Temu, tu svega ima xD
Није Тему за тако нешто, мада сад прво пада на паметsto ne pogledas na Temu, tu svega ima xD
Ovo je ideja!sto ne pogledas na Temu, tu svega ima xD
a ne trebaju tiМа шта се удубљујеш. Мени само стало до ових наочара![]()
Ти си баш упоран момак!Loptice, nije to problem. Ja imam veliku dioptriju i plivam bez naočara. Nije me briga što dok sam u vodi ne vidim dobro. Žene mogu da osmotrim kad završim sa plivanjem i stavim naočare dok se sušim.
Inače, ne volim bazen, ali bismo leti mogli na Adu![]()
Nemoj sad opalo je lisce,kad procveta zbog zbunja da zakloniSamo da javim da su mi stigle naočare, dioptrija -3.5. Moja, idealna. Dakle, dok ne krenem na Adu iščekujte izveštaje o mom zaljubljivanju i previranjima strasti. Jedva čekam, a i volim da pišem, još kad ima inspiracije...to do leta, a od leta ćemo lakšeKako li če izgledati BG bazen momci u punom sjaju
![]()