Како да решим проблем

Мој проблем је сасвим једноставне природе. Кратковида сам, не смем неко време да носим сочива. Идем на тренажно пливање, наравно ставим наочаре за воду, али не видим. И сад, по мом кратковидом убеђењу има тааааако добрих фрајера, код ивице базена гледамо се кроз наочаре, али нисам сигурна у суштини у шта гледам. Туш исто слаба вајда, осим ако се не гледамо изблиза, што је мало непристојно, морате признати. Чула сам да постоје наочаре за воду са диоптријом па вас молим да ми поклоните, продате, упутите на неко место где могу да купим, не би ли уловила те чезнутљиве погледе и потврдила своје уверење да видим дивна заштитничка рамена и напокон остварила романсу о којој чезнем. Унапред захвална, Ваша Л'оптица. ❤️

Loptice, nije to problem. Ja imam veliku dioptriju i plivam bez naočara. Nije me briga što dok sam u vodi ne vidim dobro. Žene mogu da osmotrim kad završim sa plivanjem i stavim naočare dok se sušim.
Inače, ne volim bazen, ali bismo leti mogli na Adu :)
Ти си баш упоран момак! 😘 Видимо се на Ади

Samo da javim da su mi stigle naočare, dioptrija -3.5. Moja, idealna. Dakle, dok ne krenem na Adu iščekujte izveštaje o mom zaljubljivanju i previranjima strasti. Jedva čekam, a i volim da pišem, još kad ima inspiracije...to do leta, a od leta ćemo lakše 😎😆😆😆 Kako li če izgledati BG bazen momci u punom sjaju 🤔🤔🤔
Nemoj sad opalo je lisce,kad procveta zbog zbunja da zakloni

Back