Kako da reagujem?

Ako si slaba na njega, reci mu preko telefona, jer kada se vidite biće,kao što kažeš cile mile.
Nemoj da kažeš da je zbog toga i toga, šta je uradio, nego jednostavno i kratko, sa drugicom pođi, ako ćete da se vidite, neće moći da molljaka i moli, pred njom:mrgreen: i da kleči:mrgreen:.
Ako u tvom glasu ima odlučnosti, biće mu jasno.
Samo se plašim da nije on tebe ostavio pre.:(

ne mislim da bilo sta treba da mu kaze. sta da mu kaze??? "ne smes da gledas zene sa nabudzenim sisama!!!" jel to da mu kaze? on jeste nju povredio i uvredio, ali njeno je jedino da kulira i da ceka njegov sledeci potez. i tada ga ima.

Drage moje, ne mogu da izdrzim, a da vam se odmah po povratku sa izlaska ne obratim za pomoc. Naime u vezi sam oko 4 meseca sa deckom koji se bavi pevanjem u jednom klubu. Ja tamo retko odlazim jer ne zelim da on stekne utisak da ga progonim. Mi smo imali kratak prekid veze na moje insistiranje jer sam pocela strasno da se zaljubljujem pa sam eto resila da napravim pauzu da bih malo sredila osecanja. Kada smo se opet videli pre par dana, rekao mi je kako se suvise zaljubio u mene i da ga to nikako ne prolazi, da ga ni jedna druga devojka u medjuvremenu nije zainteresovala i da silno zeli da nastavimo nasu vezu. I ja sam mu priznala svoja osecanja. Sve u svemu mi smo sada u fazi nastavka nase veze. Nocas sam sa drustvom otisla u klub gde peva. Prisao nam je i pozdravio se sa nama kada smo usli. Posle je u pocetku svo vreme gledao u mene dok je pevao. Medjutim posle odredjenog vremena, uopste nije obracao paznju na mene. Sedeo je za stolom gde je bilo vise zenskog drustva i jednu devojku (kratka suknja, velike grudi, napucana do besvesti, klinka) je par puta poljubio u obraz, a jedna mu je cak sela u krilo pa je on pomerio. Na mene vise uopste nije obracao paznju. Ne bih da preterujem,ali mislim da sam bila medju najlepsim devojakama tamo.Ne zelim vise da imam ista sa njim, hocu to da prekinem, ali ne znam kako da mu saopstim pa vas molim za savet. On ce mi, verovatno, sutra poslati SMS poruku tipa cile-mile mace moje itd. Sta da mu odgovorim, pomozite mi? Ne zelim ga vise, jer je uvredio damu u meni. Hvala unapred!

ti si bolesno ljubomorna. pozdrav i sretan osmi mart:)

Drage moje, ne mogu da izdrzim, a da vam se odmah po povratku sa izlaska ne obratim za pomoc. Naime u vezi sam oko 4 meseca sa deckom koji se bavi pevanjem u jednom klubu. Ja tamo retko odlazim jer ne zelim da on stekne utisak da ga progonim. Mi smo imali kratak prekid veze na moje insistiranje jer sam pocela strasno da se zaljubljujem pa sam eto resila da napravim pauzu da bih malo sredila osecanja. Kada smo se opet videli pre par dana, rekao mi je kako se suvise zaljubio u mene i da ga to nikako ne prolazi, da ga ni jedna druga devojka u medjuvremenu nije zainteresovala i da silno zeli da nastavimo nasu vezu. I ja sam mu priznala svoja osecanja. Sve u svemu mi smo sada u fazi nastavka nase veze. Nocas sam sa drustvom otisla u klub gde peva. Prisao nam je i pozdravio se sa nama kada smo usli. Posle je u pocetku svo vreme gledao u mene dok je pevao. Medjutim posle odredjenog vremena, uopste nije obracao paznju na mene. Sedeo je za stolom gde je bilo vise zenskog drustva i jednu devojku (kratka suknja, velike grudi, napucana do besvesti, klinka) je par puta poljubio u obraz, a jedna mu je cak sela u krilo pa je on pomerio. Na mene vise uopste nije obracao paznju. Ne bih da preterujem,ali mislim da sam bila medju najlepsim devojakama tamo.Ne zelim vise da imam ista sa njim, hocu to da prekinem, ali ne znam kako da mu saopstim pa vas molim za savet. On ce mi, verovatno, sutra poslati SMS poruku tipa cile-mile mace moje itd. Sta da mu odgovorim, pomozite mi? Ne zelim ga vise, jer je uvredio damu u meni. Hvala unapred!

KOja livada. :roll:

mislim da treba da uradis isto sto i on. idi u taj klub sa nekim ortacima i posveti im se u potpunosti, neka te obasipaju paznjom a ti se maksimalno smeskaj i nemoj ni da pogledas tog kantautora:). jer, ovo sto je on uradio bilo je da bi te lozio, priznala si mu svoja osecanja pa sad on kao tu nesto....a i on je tebi priznao da mu znacis, pa hoce da markira da ne umire bas za tobom. a mislim da je nezreo, iz cele price, sve mi je detinjasto. i nemas razlooga da se nerviras, decko te lozi..

...ja bih rekao da je davojka koju je vise puta poljubio, sa velikim grudima u mini suknji, njemu zasigurno sestra, jeste...u svakom slucaju, ako si stvarno jedna od najlepsih, nemas problema, eto...:rolleyes:

Mislim da preteruješ. Niko nije prorok, pa ni on. Ako ti nešto smeta, to mu i reci...ako hoće da ispravi nek ispravi, ako neće aj zdra'o...i tako...
Svakom muškarcu (a verovatno i ženi...da ne ispadnem seksistički gad...:)) prija društvo drugog pola...i sasvim normalno je to što se desilo....Ja to ne bih uradio da sam u vezi...ali on očigledno malo drugačije vidi situaciju pa se malo zaneo. Još ako je bilo alkohola...

J*bg,tak'i su ti muzichari :lol: Ma koji ce ti takav...
Prvo,4 meseca je smesno kratak period da bi ti sad razbijala glavu oko toga KAKO da mu saopstis... Evo,kako bih ja s takvim,mozda bih mu se i javila kad me zove,al ga of kors ne bih zvala,odgovarala VEOMA SLATKO na sms...Ponasaj se ko da je sve normalno,sve do prvog momenta kad planiras da izadjes tamo gde on peva,tada se sredi-ono mnooogo dobro!!!Igraj,zezaj se,flertuj,ali moras biti dovoljno ocigledna da on popizdi od ljubomore a opet NE SMES BITI TOLIKO NAPADNA da on ukapira da ga namerno pravis ljubomornim jer ces onda ispasti smesna...Kapisco?Dakle budi umerena...Kad ti se obrati ( znachi ti se njemu ne obracaj prva makar celo veche nista ne progovorili ),ti opet obavezno budi fina,slatka i kulturna,ono-kako si;super,ti? TREP TREP... Ali pricaj cisto formalno...Moras se suzdrzati da ga ne poljubis i izvalis se tako jer ces sve upropastiti :evil: Jer to je sve uvod da ga shutnes jel...I kad dechko ukapira konachno da nesto nije ok i pita te sta nije u redu,ni sluchajno nemoj reci da si ga videla sa sisatom itd,njima imponuje da si ljubomorna,znas ono-mnogo sam jak i to...DAKLE suzdrzavaj se i u tome...I prosto u toke priche nekako mu provuci kako vise i niste zajedno,ono,nece ti se,nasla si boljeg,oladila si se...Kao-izvini,j*bg,shit happens,caooo.I okreni se prema drugaricama i nastavi veche...

mislim da treba da uradis isto sto i on. idi u taj klub sa nekim ortacima i posveti im se u potpunosti, neka te obasipaju paznjom a ti se maksimalno smeskaj i nemoj ni da pogledas tog kantautora:). jer, ovo sto je on uradio bilo je da bi te lozio, priznala si mu svoja osecanja pa sad on kao tu nesto....a i on je tebi priznao da mu znacis, pa hoce da markira da ne umire bas za tobom. a mislim da je nezreo, iz cele price, sve mi je detinjasto. i nemas razlooga da se nerviras, decko te lozi..

:roll: ne, nego odi u taj klub sa ortacima, obuci neki minic i sedi tako da ti se vide gacice, a dok ti se oni posvecuju u potpunosti pusti h povremeno da ti zavuku ruku pod suknju, a onda....u nekom momentu onako diskretno, da on ne pomisli da to radis namerno, odi sa svim tim ortacima u wc...ako tad ne reaguje....ne voli te vise.
A ako ne reaguje kad i ostali muskarci iz kluba odu za tvojim ortacima, e, onda je dzubre

Znaci, ako je prica istinita, ti neces da raskines, nego si besna i osecas se ponizeno.
Ok, on jeste tamo muzicar, to jeste njegovo radno mesto, on tu zaradjuje za zivot, sigurno bi bilo lose za posao da sve dame vide da on ima devojku i da se on samo tebi posveti....ali da ti kazem...on je sisica i to ti je uradio namerno.
Ne mora svaki muzicar i pevac da sedi sa sisatim goscama i da ih pusta da mu se uvaljuju u krilo.

A ti si se igrala igrica sa povlacenjem i navodnim sredjivanjem osecanja, pa se sad igra i on.

Možda, u idealnom svetu.
Svašta. Da li treba da ulazim u sitna crevca da objasnim zašto grešiš ili je očigledno?

Objasni.
Nije očigledno. U ovoj priči meni je očigledno samo jedno: devojka se "uplašila" (:roll:) svojih emocija, pa se na neko vreme povukla da se "sredi". Dakle, meni je očigledna nezrelost: milion puta prežvakana priča o glumatanju i igrama na relaciji muško-žensko, o zabludama tipa "neću da priznam koliko mi znači, jer ću se razotkriti i postaću ranjiv(a)".
Greška u koracima.

Prvo muzicari su sise kao sto je neko pre mene napisao.Drugo sama si kriva zbog toga,"kao povlacim se" pa nije to vojska da ti sredjujes svoje redove posle bitke.To sto te nije kasnije gledao je zbog toga sto je bio zaokupjen svojim drustvom,i da nije bila tu sisata riba verovatno bi posle odredjenog perioda isto prestao da te gleda(covek se zanese u spiku).Ti bi trebala da budes vise ljuta na nju nego na njega jer se mala ku-rva namerno vacarila sa tvojim deckom kako bi tebi natrljala na nos(kriv je i on).On se napalio ali mu je ona dozvolila jer si ti bila prisutna i zato sto je znala da gledas.Bogami ja mislim da taj tvoj vec krese tu malu(to je vec mnogo puta vidjena slicna situacija).Mala ku-rva je htela da dokaze kako je bolja riba od tebe jer kao tvoj decko se lozi na nju a ne na tebe.Nista ti nadjes nekog super frajera i odvedes ga u isti klub i vacaris se sa njim a da ovaj tvoj gleda,a odlicno bi bilo da on bude to vece sam,bez malih kurvi.

Objasni.
Nije očigledno. U ovoj priči meni je očigledno samo jedno: devojka se "uplašila" (:roll:) svojih emocija, pa se na neko vreme povukla da se "sredi". Dakle, meni je očigledna nezrelost: milion puta prežvakana priča o glumatanju i igrama na relaciji muško-žensko, o zabludama tipa "neću da priznam koliko mi znači, jer ću se razotkriti i postaću ranjiv(a)".
Greška u koracima.

Bas tako. Cesto se desava da se nekim zenama i svidi neki tip, ali vazu vise osobina na istoj vagi, pa osobina kesh nije zadovoljavajuca. I tada nastaje neckanje.

Sad ce svi prisutni mushkarci da pocnu da me pljuju zbog ovoga, ali moram da kazem sledece: Ako mushkarcu priznash da ga volish, i stavish mu do znanja koliko ti znaci, on to jednostavno NECE doziveti kao ti, vec kao.....kako bih rekla....potvrdu svojih vrednosti.

CAST IZUZECIMA, a zaista ih nema mnogo.

Da sam na tvom mestu, tog tipa bih ostavila (neko je pametno gore rekao, ako ti je mnogo teshko, onda preko telefona), ali bilo bi dobro da mu kazesh u lice. Iskulirash se malo, proci ce. Srecno!

Back