Kako da budete srecni sa zenom?

voleti je i postovati, nista drugo.
hvala.
i sebe..nista manje i nista vise nego nju

- - - - - - - - - -

Obostrano postovanje i na istom nivou , nema ljubavi ni srece dok se jedno postavlja iznad drugoga ..
tako je!

- - - - - - - - - -

davanje a ne samo uzimanje
neceg drugog osim pukih telesnih fluida...
balans, ne valja ni samo davanje

- - - - - - - - - -

Bitno je naci neku sa kojom imas zajednicki cilj.
Ostalo je lako.
ovo je iizuzetno vazno za dugorocni odnos
imam u bliskom okruzenju primere da su se parovi koji su se veoma voleli, postovali i slagali razisli posle mnogo zajednickih godina zato sto im ciljevi nisu bili zajednicki

Poslednja izmena:
i sebe..nista manje i nista vise nego nju

- - - - - - - - - -

tako je!

- - - - - - - - - -

balans, ne valja ni samo davanje

- - - - - - - - - -

ovo je iizuzetno vazno za dugorocni odnos
imam u bliskom okruzenju primere da su se parovi koji su se veoma voleli, postovali i slagali razisli posle mnogo zajednickih godina zato sto im ciljevi nisu bili zajednicki

Pitanje za muske,
Jel se vi nasmejete nekad kad procitate da zensko ovako nesto napise?
Kao postoje trenuci u zivotu kad su spremne za davanje, bez da ih primorate na to ili navedete na to, nego svim srcem, a da nije protivusluga...
Ne sve, nego ovakav tip kao distance....

sta mu se desilo?
nisi ga valjda pojela debela :(***(((

pa ti rece da je pobegao kroz prozor dok sam spavala, ja sam mislila da si ga bar ti video :(

- - - - - - - - - -

Pitanje za muske,
Jel se vi nasmejete nekad kad procitate da zensko ovako nesto napise?
Kao postoje trenuci u zivotu kad su spremne za davanje, bez da ih primorate na to ili navedete na to, nego svim srcem, a da nije protivusluga...
Ne sve, nego ovakav tip kao distance....
ako ti nisi imao srece da neko za tebe uradi nesto iz ljubavi, to jeste tuzno, ali ne znam zasto pretpostavljas da ni drugi muskarci nisu vredni toga

pa ti rece da je pobegao kroz prozor dok sam spavala, ja sam mislila da si ga bar ti video :(

- - - - - - - - - -

ako ti nisi imao srece da neko za tebe uradi nesto iz ljubavi, to jeste tuzno, ali ne znam zasto pretpostavljas da ni drugi muskarci nisu vredni toga

Nista ti ne razumes sta je smesno...

Sve sto si ti rekla govore mnoge devojke, ali se to nikad ne ostvari...
Prvo, muskarac koji postuje sebe bi odmah, ali znaci u 2 sekunde odhebao 95% devojaka u BG.....jer su seljanke koje ne znaju da se ponasaju, ali to ne vide..
Sudeci po tvojim komentarima ni ti tu nisi daleko, iako imam misljenje da si bolja od ostalih....
To i dalje ne spasava od smeha od tvojih izjava, koje mozda nisu sa namerom da podmecu kao kod ostalih zena, ali su prikaz tog nekog projektovanja i egocentricnosti i dvolicnog posmatranja i merenja svega od strane zena...

Zene danas ne znaju da komuniciraju a da ne uvrede muskarca.....imaju nesvesnu potrebu da to urade....
Nego muskarci to ne naglasavaju , jer kazem, odmah bi 95% komunikacije zavrsilo sa, bezi bre seljanko chibe....
A jesu vecina ili skoro sve seljanke, pa jeste problem ako imas gradjansko ponasanje i vidjenje ponasanja,...
Nije problem ako si i ti sklon seljackim zabavama....onda je to okupljanje vlasotincana usred BG...

Zatim naviknutost na pozitivnu diskriminaciju je toliko da se tesko moze govoriti o ravnopravnom odnosu ili postovanju...
Za to muskarac tek mora da se izbori u odnosu sa zenom u one tri etape....pitanje koliko ce to da kosta, ali od starta da bude ravnopravno postovanje, to nema....

Sta bese dalje...a kazi balans a misli kompromis ili ucena...

Dobro ovo na kraju to se moze provuci, cilj je cesto skoro pa slican, uz varijante sta se promuvava uz njega...
Npr deca, a ona promuvava i jos nesto uz taj cilj, ali to se da oprostiti, jer su deca znacajniji cilj...
Nekad to postane problem, npr deca ali vaspitana da budu kurave , grebatori, stoka, pakosna .....sto je njoj ponos to je njemu sramota....e tu ima problema..ali to je van opsega ovog mog smejanja....to su vec velike razlike u karakterima, koji danas na zalost ne igra neku vecu ulogu u sparivanju i formiranju braka..

Posto vidim da ima milion tema od kako manipulisati zenama pa nadalje,reko da pitam da li znate kako da budete srecni sa zenom,ako ima takvih neka podele tajne sa razredom pa nek svi zajedno predju u novi stadijum zivota,zajedno sa ovim forumom..
Aj pa sa srecom:pivce::lol:
Zabranjene reci su:bilioni$,manipulisanje,nemoguce,nerealno,necu,ne mogu,neseser...:lol:
Update:gluvonema,alkohol.
sponzorusa, polovnjaca, gnjiloguza, pizza, mozarella, babetina, kucka, ....:lol:
Hvala svima na doprinosu:lol:

postupcima i ponašanjem da se nametneš kao dominanna osoba u vezi, uz poštovanje nje i njenih stavova
muško bre brate da budeš
čim te u vr' oči ne gleda tu nema sloge

:lol:

Javilo mi se pretskazanje...
Kaze mi glas....ne citas naslov teme dobro...
Ja napregnem oci , i ne razumem u prvoj sekundi sta mi glas kaze...
Glas dodaje.....fali rec mozda.......

Kako mozete da budete srecni sa zenom.......?

Ali to vec ima dupli smisao......Da, kaze glas , nije pitanje, uzvicnik je....

Kako mozete da budete srecni sa zenom.......!

- - - - - - - - - -

Verujte , glas nije ni pomislio nesto protivprirodno , nakaradno ili moderno , sto danas umovi pomisle ama i pre svega....

rekt.jpg

REKT i RIP

Pricam ja sa komsinicom jednom i ona kao kokoska uvek je kokodakala, cuje se na kilometar....
I pozali se da ce da crkne jer sa onim svojim pravi dete....
Ja naivno pitam sto...
Pa kaze ebiga komsija ti kao da si pao sa marsa, pa sad ne mogu da se druzim sa drugima....mora sigurno da bude njegovo....
Sacini ga u roku od 2,5 meseca i odmah smrsa i oraspolozi se posle toga....znao samo i bez rezultata da je zakacila...

- - - - - - - - - -

Dete toliko lici na tatu , glavonja , ma kao onaj u videu gangnam style....

Back