pa ti rece da je pobegao kroz prozor dok sam spavala, ja sam mislila da si ga bar ti video
- - - - - - - - - -
ako ti nisi imao srece da neko za tebe uradi nesto iz ljubavi, to jeste tuzno, ali ne znam zasto pretpostavljas da ni drugi muskarci nisu vredni toga
Nista ti ne razumes sta je smesno...
Sve sto si ti rekla govore mnoge devojke, ali se to nikad ne ostvari...
Prvo, muskarac koji postuje sebe bi odmah, ali znaci u 2 sekunde odhebao 95% devojaka u BG.....jer su seljanke koje ne znaju da se ponasaju, ali to ne vide..
Sudeci po tvojim komentarima ni ti tu nisi daleko, iako imam misljenje da si bolja od ostalih....
To i dalje ne spasava od smeha od tvojih izjava, koje mozda nisu sa namerom da podmecu kao kod ostalih zena, ali su prikaz tog nekog projektovanja i egocentricnosti i dvolicnog posmatranja i merenja svega od strane zena...
Zene danas ne znaju da komuniciraju a da ne uvrede muskarca.....imaju nesvesnu potrebu da to urade....
Nego muskarci to ne naglasavaju , jer kazem, odmah bi 95% komunikacije zavrsilo sa, bezi bre seljanko chibe....
A jesu vecina ili skoro sve seljanke, pa jeste problem ako imas gradjansko ponasanje i vidjenje ponasanja,...
Nije problem ako si i ti sklon seljackim zabavama....onda je to okupljanje vlasotincana usred BG...
Zatim naviknutost na pozitivnu diskriminaciju je toliko da se tesko moze govoriti o ravnopravnom odnosu ili postovanju...
Za to muskarac tek mora da se izbori u odnosu sa zenom u one tri etape....pitanje koliko ce to da kosta, ali od starta da bude ravnopravno postovanje, to nema....
Sta bese dalje...a kazi balans a misli kompromis ili ucena...
Dobro ovo na kraju to se moze provuci, cilj je cesto skoro pa slican, uz varijante sta se promuvava uz njega...
Npr deca, a ona promuvava i jos nesto uz taj cilj, ali to se da oprostiti, jer su deca znacajniji cilj...
Nekad to postane problem, npr deca ali vaspitana da budu kurave , grebatori, stoka, pakosna .....sto je njoj ponos to je njemu sramota....e tu ima problema..ali to je van opsega ovog mog smejanja....to su vec velike razlike u karakterima, koji danas na zalost ne igra neku vecu ulogu u sparivanju i formiranju braka..