A ti mene znaš pa si dao sebi za pravo da mi citiraš post i potpuno mu preinačiš značenje?
I sada...gde si video u mom postu "stalno ugađaš" ?....i drugi put opet ne umeš da pročitaš i to post koji je i sam kažeš jako jednostavan. Sa razlogom jer tu nema šta dodati. Pod čuvati se misli na održavati tu dobru vezu koju nađeš bez ulaska u metodologiju kako ćeš to raditi,jer svako je različit pa univerzalni recept ne postoji, ne filozofirati (namerno ostavljene tri tačke ispred) se misli da kada dosegneš sreću ne preispituješ je a ne "ne prigovarati ženi". Jel ti treba još objašnjenja? Da probaš i treći put?
Normalan čovek ne pomišlja odmah na patologiju m-ž odnosa, frustriran da. Jako česta pojava ovde.
Ajmo ovako...
Normalna zena ODMAH pomislja na patologiju mz odnosa ili ne?
Dalje,
Niko od ovih muskaraca nije ODMAH pomisljao na patologiju u mz odnosima, to se da videti po sadrzaju nekih recenica i stavova, a bez obzira sto te niko ne zna, svoj stav si jasno i glasno izneo, a to je umiljato jagnje dve sise sisa....i nada se da ce preziveti do uskrsa....
To je ok stav za neke muskarce, zive od danas do sutra, imaju stabilan zivot, nista skokovito nista sto strci...
Ali nije za druge muskarce, bas ocigledno zene to kaznjavaju...
Izmedju muskarca koji gleda da se zaposli za stalno i da stalno ide kuca posao i stalno da gleda tv i da se odmori posle posla, a da jednom u 10 dana napravi izlet i jedanput nedeljno izlaz u grad, i onog koji hoce da se ostvaruje , ako treba da ode iz ove zemlje gde ga putevi odvedu...jasno je ko ce biti rascerecen od strane zena...
Ne vazi isto ako se zeni ukaze prilika, makar i samo mesec dana kasnije....
Tako da jednom recju ovo jesu demagogije SRETAN SAM......dok traje traje..
I uvek su prihvatljivije za zene...
A lako su objasnjenje za neku manju nesretnost ....
Ali samo poslednja recenica je dovoljna da JASNO oznaci nacin razmisljanja jedne osobe......skok na prvu misao koja zadovoljava CILJ a i neku povrsnu logiku..
Floskulas ili floskulasica, moze se tako reci...
Ja tu odmah potpisem poraz, glupo mi dalje da koristim logiku protiv demagogije, to je kao govoriti istinu protiv lazova....tu nema smisla....
Zenama je to vrlo prisno i vole takav pristup....da se malo lazemo , lepse nam je tako...
I novim emo muskarcima.....
Ali ja tu ne vidim toplinu dushe....vidim nesto sto lici na daj sta das ili eto takav sam i nista mi ne fali....
Nije frustracija ali je neko pravdanje a to je tu odmah na mm od frustracije...samo sto nema nigde ocajanja...